Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Trans-o-flex amíg hozzám hozta a csomagot addig nem volt gond. Egyszer Bp-re rendeltem mert helyszíni melón voltunk, hozza oda. Várok rá, nem jön. Fél 5-kor hívom a megadott számot: a megadott számon előfizető nem kapcsolható. Rendben, akkor ügyfélszolgálat. A hívásvárakoztató robotzenekar eltralalázott egy fél énekkönyvet mire valaki végre felvette. Adott telefonszámot. Felhívom a futárt, másnap jön. Hogy másnap vagy harmadnap jött-e arra már nem emlékszek. 1 dolgot rendeltem de az 2 kis külön csomagként lett elküldve. Az egyik megvan, a másik nincs. Persze, hogy a másik kellett. Következő nap már sikerült hoznia.. női futár volt személyautóval. Bp-i rohangálós. Szűk egyirányú utca. Az nem számít hogy mások nem tudnak tőle elmenni, külön szólni kellett neki hogy odébb kéne állni.
Most visszakerestem amit a múltkor írtam. GLS volt. Másnak is volt már velük baja.
Magyar királyi posta?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)