Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Fizetos premium szolgaltatast bevezetni ugy, hogy a forumot uzemeltetok saccperkabe 90%-a (de lehet, hogy tobb) ingyen dolgozik? Gusztustalan.
(#51137) joamilestoné: a tamogatasi rendszer nagy hatranya, hogy (jobb helyeken) atlahato, visszakovetheto, szamonkerheto. Ez igy sokkal praktikusabb, kutyanak nincs joga rakerdezni, hogy nah, akkor mire ment a love?
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem emlékszem pontosan, de szerintem ha privátba ugyanazt az üzenetet küldöd, csak 20-at enged. engem mindig letilt amikor a PH tábort hirdetem és az eddigi részvevőknek küldök üzenetet

Kértem már, hogy egy csíkba tegyék ki, hogy megnyílt a táboros topic, de nem lehet

(#51123) fokukac (#51124) EQMontoya Engem nem zavar, de pont rajta van a fotón két olyan ember, aki nagy balhét csinált pár éve a miatt mert ki akartak tenni képet a táboros topicba...majdnem verés lett

Én évek alatt összegyűjtöttem egy rakás képet minden táborból, van mit néznem, meg engem is ki lehet tenni, marhára nem érdekel
csak van aki nem így gondolja..
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

csak van aki nem így gondolja..