- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
És még valami, aki reklámblokkolót használ egy olyan oldalon, amit szeret és ahová bármilyen indokkal de szívesen jön, az egyszerűen vagy csaló, vagy nem fogja fel, hogy egy oldal üzemeltetését valamiből fent kell tartani és talán akaratán kívül is arra játszik, hogy az oldal tönkre menjen.
En nem hasznalok, de azert ezzel nem ertek egyet. Szerintem a sajat szamitogepemen a webrol adatot ugy toltok le, ahogy akarok, legalabbis ami szabadon elerheto. Ha csak az oldalt toltom le kepek vagy egyeb ojjektumok nelkul az az en dolgom. Ha letoltom, de nem jelenitem meg csak egy reszet, az is az en dolgom. Hogy milyen szoftverrel toltom le az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest