Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Volt már olyan szar napotok, hogy reggel elindult a foshalom, és utána egész nap minden egyes lépésben csak szar dolog történt? Ha csinál valamit az ember, akkor az szar, ha nem csinál akkor az. Minden elromlik, minden lelassul, minden eltűnik, mindenből hiba keletkezik.
De 5 perc után tudtam hogy ez lesz. Én nem söröztem, de elkapott ébredés után az apró. Utána rohantam a lifthez, ami elromlott. Közben néztem a telefonom, ami lemerült. A mélygarázs lépcsőjén majdnem hanyattk.rtam magam, majd a felhajtóba félig beparkolt egy hülyepicsa akitől nem tudtam kijönni a mikrobusszal. Ilyen első 15 perc után nem is vártam többet a mai naptól, na kb. ugyanígy folytatódott is, és még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Sorozatok
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Animal Crossing: New Horizons
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest