Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Volt már olyan szar napotok, hogy reggel elindult a foshalom, és utána egész nap minden egyes lépésben csak szar dolog történt? Ha csinál valamit az ember, akkor az szar, ha nem csinál akkor az. Minden elromlik, minden lelassul, minden eltűnik, mindenből hiba keletkezik.
De 5 perc után tudtam hogy ez lesz. Én nem söröztem, de elkapott ébredés után az apró. Utána rohantam a lifthez, ami elromlott. Közben néztem a telefonom, ami lemerült. A mélygarázs lépcsőjén majdnem hanyattk.rtam magam, majd a felhajtóba félig beparkolt egy hülyepicsa akitől nem tudtam kijönni a mikrobusszal. Ilyen első 15 perc után nem is vártam többet a mai naptól, na kb. ugyanígy folytatódott is, és még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- 3D nyomtatás
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Battlefield 6
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest