Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Valamikor 30 után pár évvel vettem észre, hogy már nem a régiek a dolgok. Igaz, ehhez hozzátartozik, hogy a huszas éveime, és utána még vagy hatot gyakorlatilag minimális fizikai aktivitással töltöttem, de főleg egy számítógép előtt görnyedtem az időm jelentős részében. Na most ezt jóvátenni már nem fogom tudni, mindenesetre keményen dolgozom rajta, hogy valami szilárd alapot tudjak teremteni a következő évtizedekre mind egészségügyileg, mind erőnlétileg, de mondanom sem kell, hogy a teljesítőképességem így a negyvenhez borzasztó közel, ráadásul ennyi év lustaság után már nem az igazi.

Persze az is közrejátszik benne, hogy amit ennyi év alatt elbarmoltam, azt azért 1 év alatt alapvetően nemigen lehet helyrehozni. Ahogy mondani szokás, nem arra vagyok büszke, ahogy kinézek, hanem arra, amit ebben az elmúlt egy-másfél évben elértem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest