Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy
    nagyúr

Biztos, hogy nem fake? Most hogy jobban belegondolok, talan a mult evben a Verzion (ISP) is kuldott ilyen behajtos levelet, akkor mar eleve szar napom volt amikor kibontottam...

Fel is hivtam oket, nem voltam tul udvaris, nekik is estem mint bolond tehen ...hogy 4+ eve autopay-en van ez a szar, annyit vonsz le amennyit akar a szamlamrol, minek kuldozget ide ilyen szarokat?!!!

Aztan kiderult, hogy nem ok kuldtek, megneztek es tenyleg autopayen voltam minden szamla ki volt fizetve, nem volt tartozas es ok nem kuldtek semmit nekem. Szoval aterzem a helyzetet.

Nem fake. Felhívtam a British gast, és a national registerben is ehhez a lakáshoz van kapcsolva a meroora. :( Mármint az adatbázisban.

Eq montoya: két hónapja egy órát beszéltem ezügyben velük, akkor mondták, oké rendben van. Ma meg jött a behajtasrol a felszólítás. Ma fel órát beszéltem velük, de ha a volt tulaj is megtette ezt már párszor (márpedig megtette, ő is többször jelezte) akkor én ujragondolnam, amit mondasz. Nem bízom bennük, ugyanis már többször lett volna alkalmuk megoldani, és még mindíg nem sikerült.

Új hozzászólás Aktív témák