Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
Jattra visszatérve... itthon ugyan ezt el tudják játtszani 200Ft-al, mindezt olyan kjelentéssel hogy "Osszák el kávéra" mivel ketten voltunk adott helyszínen, bár én kissé távolabb. Előzményhez hozzátartozik hogy a "zsebpénz" vissza lett utasítva, drága telefont becsúsztatta a zsebbe, elővette a tárcát, kotort (közben folyamatosan el lett utasítva), majd (igen agresszívan) erőszakkal a kolléga zsebébe dobta az aprót. Jót nevettünk, de végül is ennyibe nézte a munkánkat. Anyagi téren nem szoktam belefolyni ilyen dolgokba, de általában a kisnyugdíjasok, akiknek úgymond semmilyük nincs, igencsak hálásak. Míg tehetősebbek, pár éves prémium márkájú autóval utazó emberek eléggé lenézőek, legalábbis én ezt tapasztalom. Valószínű én sem fogom ezt már sokáig csinálni, legalábbis nem a Kárpát medencében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest