Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#45022) parandroid válasza fokukac (#45013) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Androidon azért nem találkoztál még ezzel, mert nem szolgáltatótól kapott simlockos készülékkel próbálkoztál, ami csak az adott szolgáltató sim-kártyájával hajlandó működni. :DDD

A leejtés egy érdekes kérdés, Katica is gy kezdte: egyszerűen annyira egyedi, más a súlyelosztása, hogy először kézbe véve tényleg gyakori - egyszerűen másképp fogsz rá, ha nem szoktad.

Flame meg nem lesz, mert attól eltekintve, hogy személyes véleményem, és nem túl kiterjedt tapasztalom szerint a rengeteg hülyeségétől, és számos hibájától eltekintve, illetve ezzekkel együtt is még mindig az ios a legjobban használható és legkézreállóbb mobil operációs rendszer semmi érvem sincs mellette, és a többiek ellen is csak annyit tudok felhozni, hogy szerintem nem azok. Persze fel tudom sorolni, hogy melyikben mi zavar / idegesít, szép hosszú lista lenne, de kb ugyanolyan hosszú minden platformon.

Szóval ez kicsit olyan, mint boldogult ifjúkoromban a vérre menő viták, hogy Cindy Crawford, vagy Claudia Schiffer a jobb nő - már akkoriban is azon a véleményen voltam, hogy amelyikük előbb ráér.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.