Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nekünk minden technikai újdonság egyből megvolt, már '86-ban volt videónk, '90-ben PC-nk, stb.
Viszont anyám szigorú volt, és mindig büntetésekkel akart ösztönözni arra, hogy úgy viselkedjek, ahogy ő gondolja. Általában azért büntetett, mert nem mentem időben aludni (már akkor sem, bár utólag ez a 9 órai határidő már elég szigorúnak tűnik, 10-12 éves gyerekhez)
Heti 50 Ft volt a zsebpénzem. Mindig levont 10 forintokat, ha úgy látta. A végén sose kaptam.
A következő fokozat az volt, hogy nem számítógépezhetek / videózhatok / tévézhetek.
Kis táblázatban vezette, hogy nem nézhetek tv-t X ideig előre....
A vége az lett, hogy leszartam, bevonultam a szobámba, és nem is volt meg az igényem arra, hogy tv-t nézzek. Esetleg néha családilag, de akkor is inkább elvonultam, emrt azt kellett nézni, amit ők néztek, és belebeszéltek, meg elkapcsolták, meg ilyenek.. Ezért mondom, hogy mikor már jó mniőségben, eredeti nyelven lehetett megszerezni filmeket, az maga volt a gyönyör számomra. Persze évtizedekbe telik, míg bepótolom a hiányosságokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest