Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nabazmeg... má' bocs

Amúgy nekünk valamikor 89-90 környékén lett egy kölcsön videónk, akkor még pont az érdekelnek-nemérdekelnek a technikai újdonságok korszakomban voltam, így csak annyi maradt meg, hogy délutánonként elkezdtünk nézni valami űrös lézerezős filmet - ami fura módon nem a tévében ment, hanem apám indította el - amiben valami fehér meg feketeruhások lézereztek, meg ugráltak, meg hangos volt, és az űrben, meg űrhajókon mászkáltak. És az elején sárga betűk ferdén mentek felfelé sokáig...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor még jobban érdekeltek a mesefilmek, bár valami megérintett belőle, kicsit azért megdöbbentő volt a Jamie és a csodalámpa, meg a Tom és Jerry, meg a Flintstone-ék, meg a Macilaci , meg a Futrinka utca, meg a Fülesmackó után. De nem sokkolt annyira, mint valami véletlenül megnézett horror, vagy csak scifi volt? Alien valamelyik? már nemtom. Nagy ártatlanul elkezdtünk videózni, aztán valami hülye jelenet volt. De az olyan sokk volt, hogy hetekig nem tudtam aludni, és még fényes nappal is voltak fura félelmeim. Ezek után anyámék letiltottak az ismeretlen filmekről, és sokszor hangzott el az "ez nem neked való", és a "szerintem ezt ne nézd meg" mondat. De még évekig. Jogosan.
Aztán kilencvenvalahányban lett saját videónk. De nem voltam követelőző, nem akartam mindent látni, a vígjátékokat szerettem, többször újranézni is, főleg azt néztem ami szokásos volt (Piedone-BudSpencer-TerenceHill, meg a Csendőrfilmek, viszont a krimik, meg a scifik nem is nagyon érdekeltek. A gondolkodós filmeket meg végképp csak a késői felnőtt koromban kezdtem nézni. Pár klassziksu azért megvolt, így a Visszaajövőbe meg a Terminátorok.
És bevallom az Idétlen időkig nekem is csak 2003-2004 körül lett meg, albérlőtársaimmal közösen. De akkor láttunk pár érdekeset.(gyengébbek kedvéért: az első gyerekkori videómagnós élményem a Star Wars trilógia volt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- I9 10900+B460-F
- DLSS3 Gamer PC / Intel i5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 4060 / 1TB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)