Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Szerintem idővel úgyis kiderül, hogy van-e ennek a szeparálásnak létjogosultsága.
Én úgy jósolom, hogy idővel az egyik topic be fog halni, és végül újra egyesül majd a nép, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Mármint abba a kerékvágásba, ami a problémához vezetett, tehát lesz egy chat jellegű off topic. Ugyanis ezt a kérdést szerintem nem lehet ilyen egyszerűen megoldani, hogy nyitunk még egy off topicot. Talán meg sem lehet oldani, mert egyszerűen arról van szó, hogy érdekek ütköznek. És ha érdekek ütköznek, akkor a legtöbb esetben valaki, vagy valakik úgyis szívnak. That's life. Enjoy!

Új hozzászólás Aktív témák
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 850W 80+PLAT / 1TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ELADÓ Nvidia Geforce 9800 GX2 /dupla GPU .. nv SLi/ !!!
- Club 3D Radeon 9600XT 128MB 128 bit, AGP grafikus kártya
- Nvidia Geforce 6800 Ultra AGP Eladó !!!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest