Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pisztáciát zabálok

200g-om kiszerelés

-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
az élet gyűlöl Téged és ezért elkerüli a topikot?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Neró
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Már bomlódok.

F@sza és már a net is bomlódik. -
Neró
őstag
Hu má 11 óra fele járunk de még mindíg semmi élet.
-
Neró
őstag

-
FehérHolló
veterán

-
Neró
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Szép csendes.
-
1010
őstag
ébresztő emberek már 10óra van tessék felkelni
-
Pacák
senior tag
Jó reggelig aludni!

-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek!!
Ma már tényleg el kéne kezdeni tanulni...

-
1010
őstag
rossz
reggelt
-
Neró
őstag
Én vissza dőlök egy kicsit.

-
NoLF
veterán
fúj de álmos vagyok, elhúzódott a póker...

-
Tim82
félisten
azért jó életjeleket látni.
én is megyek - sok intéznivalóm a tegnappal kapcsolatban...

-
Neró
őstag
Szép jó reggelt.Látom megy az élet.
-
Tim82
félisten
jó reggelt! nagy pangás van itten...

mindenki kidőlt a tegnapi ivászattól?
-
bbazsy
őstag
az lenne a kérdésem, h én miért tanulok programozónak ?
hiszen mindenki az... [link] -
Thrawn
félisten
Jó éjt off népe!

-
válasz
philoxenia
üzenetére
Anulu, súlyosan pótold a hiányosságod.
ez a film, koroszátlytól függetlenül ALAPMŰ.
-
Racecam
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
Lehet madár is, bár azt nem értem miért hordja magával a madár évekig a piszkát.
Kukuc: nem rémlik belőle, azt már felületesen néztem, öreg voltam hozzá, a sör virsliverseny persze a KDJ -ből az ismerős nagyon is.Azt még moziban is többször láttam...
Miből van ez a lekvár? -
válasz
philoxenia
üzenetére
hogy lehetsz ilyen műveletlen tuskó?

nem láttad a kincsaminincset????
-
válasz
philoxenia
üzenetére
én szeretem a sütit.
és kedvencem a hagymás bab meg a pufinlekvár.
ezért most asszem megyek, és sütök egy mirelit pizzát.
-
VladimirR
nagyúr
nekem sem kellene, ha nem hulyeznem le minden masodik pu-je utan, lehet nem irogatna meg most is hulyesegeket (pedig olyan mulattatoan gaz, ahogy probal lekezelo lenni)
cserebe megkapta a nevem, cimem, telefonszamom, ha akar, ott tovabbra is elmondhatja, amit akar (nem fogja, sosem teszik)es azert nem, mer' offline
teszt 2 ekkor: 2008-05-15 23:55:36
teszt 3 ekkor: 2008-05-15 23:56:50ezek szetrint megjonnek
mindjart kiderul, jon-e roluk mail ertesito (engedes utan a jobb oldali savban nem jelolte, hogy van uj privat, de a neved mellett mutatta, hogy 2 is jott) -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt komolyan Te?
Kérem a receptet meg a leírást!!! -
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ez már megint olyan téma, mint a telefonos zaklatás. Bár a te esetedben nem vagyok meglepődve, de nekem nem kellett még senkinek letiltani a privát üzeneteit sem.

Egyébként tudod, hogy ki a legalkalmasabb állat ennek a kérdésnek az érdemi megválaszolására, miért nem keresed őt?
-
VladimirR
nagyúr
ha valaki le van tiltva es kuld privatot, azt engedelyezeskor lehet majd latni, vagy az elveszett?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
ezt most miért???

az éhenkórász agglegények nevében követelem, hogy a képet linkesítse egy moderátor, márcsak annak provokatív mivolta miatt is!

-
frame>24
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
jah, eléggé vizuális typus vagyok!
Te autoklávról beszélsz? - az nálunk is van (mikrobi lab), itt a melegről gondoskodik még a 3. emelet, a k.sok nagy ablak, meg pl. az előkészítőben az ultramélyhűtő, ami még télen is tisztességes szobahőt csinált mindenféle egyéb fűtés nélkül.ja: a fehér köpenyes fiatal nők látványa közismert fétis

-
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
igen, ezzel teljesen egyetertek
p.s.: ha mar en magam nem nevezhetek egy forumtarsat ilyesminek, legalabb teged tamogatlak az onmegvalositasban
-
FehérHolló
veterán
egy töketlen balfék vagyok.
-
frame>24
addikt
Menthetetlenül kezdődik a nyár: már a 3. szúnyogot ütöm le pár percen belül. Jönnek az éjjeli vakarózások, de jön a napolajszag és a lenge öltözetek is. (Amit ma a kolleganőm vizuális bombardment címén elkövetett, azzal papokat lehetne kínozni
)A légkondik már készen állnak. Sokaknak szopó, mert ilyenkor kell hetente bemenni öltönyben-nyakkendőben felsőoktatási intézményekbe, hosszabb-rövidebb párbeszédekre az íróasztalnál.
Nekik kitartást, a sör sose lesz üdítőbb, mint az elkövetkező jópár hétben! -
Bubu79
addikt
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
hejjjesen-e
Ejnye-e!-e
Jó-eccak-e

@Mikumuku: Piazsamát írt
@Kukamaki: KezddMa láttam a buszon a sztrájkbizottság által kiragasztott papírok egyikét. 3+1 központozási, továbbá egy konzekvensen és egy egyszer elkövetett protokolláris hiba volt benne. Gondolkodtam, hogy megjelölöm őket, és odaírom, hogy tessék kijavítani, kérem, mert ez így szörnyű...
Végül csak annyit firkantottam a lap aljára, hogy HOGYAN?, ezzel a legutolsó mondatra reflektálva, minek tartalma nagyjából annyi volt, hogy segítsünk mi, az utasok, a BKV kontra főváros vitában.
-
VladimirR
nagyúr
ha elsutok egy durvan szemelyeskedo hozzaszolast az erintett fel keresere, azert ugyanugy jar a bunti?
-
BlacKSouL
addikt
Nnna, holnap Tatabánya... Két cégnél is üzleti tárgyalás. Rövid volt ez a hét..
Sok ilyen kéne. El tudnám viselni. Vagy főnök mehetne gyakrabban haza.
A Hustleren meg má' megint niggerszex megy... mármint feketék szeretkeznek, hogy a jogokat se sércsük, és a fülünket se báncsa.. -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Vazz - neee...

yetike: Szerzek melót Neked, csak hagyd abba
( úgy hallottam vonatkerék-pumpálókat keresnek a helyi vasútnál - megpályázhatnál egy állást náluk... ) -
Bubu79
addikt
Nem vagy te egy kicsit HE?

Nyolc órás műszak után nem akartam leírni a madárszar kifejezét, hát használtam egy hasonlót, ami talán kicsit szalonképesebb és ugyanazt a terméket rejti, csak más alfélből erre belekötsz?
Nincs a környékeden egy építkezés, ahol esetleg a friss betonnal művelhetnéd ugyanezt?

-
Bash
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Nem tudom miért olyan hihetetlen ez, mondtam már többször, hogy állandóan dolgozom. Most napozás közben pl. több munkával kapcsolatos e-mail-re is válaszoltam, pénzt is kerestem... ergo dolgoztam. Azért mert te lókötő vagy az év túlnyomó részében, az nem jelenti azt, hogy mindenki az.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- csak benézek, mert ezer még a dolog...

öt sört Mester!