Hirdetés
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Már 4 óra de fizu még nincs a számlán...Vagy csak az Otp-s egyenleglekérdező kaki

-
rarri
senior tag
Sziasztok!
Nagyon szép délutánt kívánok Mindenkinek! 
Most ébredtem, kávézok, és már megyek is a 8 évesemért az iskolába. Imádom a kis gyönyörű Bettikémet !

-
RexpecT
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Csak a mese marad egy darabig... [link]
-
Pacák
senior tag
Kukk!

Mizujs népek?

-
RexpecT
addikt
[link] Hűtsünk okosan
. -
FehérHolló
veterán
Egyik hazai etnikai kisebbség tagja az új (=lopott, mert minden héten másik van neki) BMW-jével leparkolt a 30 férőhelyes mélygarázs bejárója elé. Jött egyik user, aki be akart volna állni a mélygarázsba, de a BMW nem arról híres, hogy sok hely maradna mellette egy ilyen szituációban. Ezért a fenti felhasználó elkezdett meglehetősen nagy amplitúdójú hangokat kiadni a kormányra szerelt célgomb segítségével. A Bömbi tulaja rögtön (3 percen belül) a helyszínre sietett, de nem állt volna arrébb, hanem elkezdett vitatkozni a felhasználóval, hogy márpedig ő nem fog onnét arrébb állni, mert csak 50 méterrel odébb van hely, és neki itt van dolga. A dühös user a rendőrséggel és elvontatással fenyegetett, amikor a kisebbségi tag családja megneszelte a dolgot, és v = summa(dr) / dt átlagos sebességgel a helyszínre sietett. Az érkezés pillanatától számítva szűkös időn belül kitalálták, hogy márpedig ha itt vontatás lesz (ami egyébként szerintük jogtalan), akkor lehet, hogy legközelebb nem lesz mivel a mélygarázsba parkolnia a felhasználónknak.
Végül a helyzetet egy szomszédos parkolóhely felszabadulása oldotta meg.Megjegyzés: a fenti felhasználó a Terhes_anyuka osztály egyik példánya volt.
Megjegyzés2: Nem a BMW a lényeg.
-
nike_
addikt
Megy a gozos Janika bizony.

JÓÓ napot
-
Megy a gőzös megy a gőzös....
Joónapot Huszárok!!!

-
válasz
bolondember
üzenetére
Én is megyek haza mindjárt, remélem nem fog egy vonatom se késni

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Drukk, drukk, drukk!!!

Vercsike: Ebéd nagyon finom volt és egy nagyon jót beszélgettünk a barátommal. Most alvás következik.
Ja, hogy ezt miért mondom el Neked? Nem is tudom, de gondoltam, jobb ha tisztában vagy vele.

-
válasz
bolondember
üzenetére
Kérhetsz.
Sok sikert írj ha egyben hazaértél.
-
bolondember
MODERÁTOR
mindjárt indulok haza - kérhetek egy kis drukkolást, h ne történjen semmi rossz az úton?

-
Na megjöttem a boltból. Hazafele jövet be akartam ugrani néhány szál virágért de zárva volt. Ergo ma nem kap a baránőm virágot.
-
válasz
bolondember
üzenetére
És ez mi?
szerk.:köszi
Valaki zavarjon el boltba. 2 kiló lisztet meg néhány doboz gyufát kéne csak venni, de nem tudom rászánni magam, hogy elinduljak.
-
bolondember
MODERÁTOR
tegnap a coach-on kaptam visszajelzést, anoním módon.
hárman töltötték ki. Rólam.
Senki másról nem töltöttek ki ilyet...És a szövegek - majdnem elbőgtem magam, annyira meghatódtam...

-
Tim82
félisten
Nincs autónk és nem olyan egyszerű megmozdítani... Klasszikusan az az eset, akinek ha feküdnie kéne, akkor fel akar kelni, ha fel kéne kelnie, nem hajlandó kimászni az ágyból... Nem tudom, hogy bírná egyébként a hasmenésével az autót. De levinni se nagyon tudnánk a másodikról...
Várjuk a mentőket, ezt tudjuk most tenni.
BE: köszönöm.
-
Neró
őstag
Még van esély... 10%.

Más: Már van hangemberünk is. -
Hogy odáig vagytok már azzal a kis bombácskával. Szerintem ide a 13. ker-ben el sem hallatszana.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tim82
félisten
köszönöm.
de inkább csak a várakozás és a tehetetlenség idegtépő. arra rég fel vagyok készülve, hogy meg fog halni.
csak hát nincsenek jó döntések. mi nem tudjuk már gondozni, kórházat meg világéletében rosszul viselte.
szellemileg leépült az utóbbi fél évben, most meg fizikailag gyakorlatilag 2 nap alatt.
ez van.
annyi a történet egyébként, hogy bementem ma reggel dolgozni, egy óra múlva meg kaptam a telefonhívást anyámtól, hogy jöjjek, mert nagyon rosszul van. kihívtuk az orvosát, ő mondta, hogy igazából kórház, azóta várjuk a mentőket, akik elméletben 6 órán belül
jönnek...Neró: azon kívül, hogy dementiája van, enyhe paranoiával, valamint az utóbbi napokban alig volt hajlandó enni/inni minden erőfeszítésünk ellenére, ennek köszönhetően kiszáradt és hasmenése van, semmi. egy 91 éves embernek ennyi is elég.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
nem vigasztalás kérdése, és nem tudsz.

de nagyon szépen köszönöm. egyelőre várjuk a mentőket, hogy bevigyék nagyapámat a kórházba - ahova ha bekerül, 90%, hogy élve nem jön vissza.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Lesznek majd mások, akik segíthetnek

Tim: Fel a fejjel - minden gödörből ki lehet mászni - sőt - ki kell mászni - ha tudok, szívesen segítek

#35045: Ezen sajnos tényleg nem tudok - sajnálom

-
Neró
őstag
Szép napot OFF népe.
-
Tim82
félisten
Szép napot Mindenkinek. Ez most nekem nagyon nem az.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Nincs lezárva, csak a BME I épület, az ELTE két épülete, az Infopark és a Magyar Tudósok körútja.
A Lágymányosi és a Petőfi hídon lehet közlekedni. Legalábbis onnét jöttem most.
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
Mit panasz occ mi lesz velunk ha deli vajuallomany felrobban???:- )))
udv
neduddki
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ülj be VD barátunkhoz

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79
üzenetére
megvolt.
nincs meg.
mod: megvan. csak ahogy a táskámba nyúltam, azt hittem az is rágó. hát nem.

Most olvasom - fél Dél-Buda lezárva. Akkor most h is megyek haza????

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Fütyülj neki, hátha előbújik

-
bolondember
MODERÁTOR
Nem tudja valaki hová a pékbe tettem az M2/Memorystick Pro Duo kártyaolvasóm???

a táskámban nincs.
fura.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jól hangzik

Ittende moszt cak amolyan palasztleggeli jellegű ebéd lészesz - elszaladott az idő ügyek intézése közben és nem tudtam a konyhában tündélkedni
Úgyhogy malad a kolbász, paladicom, paplika ( nem beszólni
) kifli kombó, melt kenyelet isz elfelejtettem venni 
Verus: Helyes - a kávé feldob, a süti pedig boldoggá tesz

ádyz: Tessék a linked

-
Bubu79
addikt
Szép napot OFF Népe

Lassan itt is ebédidő van - jó étvágyat az éppen falatozóknak

-
Gambit
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol tudnék hozzájutni egy hibátlan Lenny Kravitz koncertplakáthoz? (Nem nekem kéne.)
Köszi!
-
Verus
senior tag
Na nekem mindjárt ideér a fokhagymakrémlevesem meg az almás sütim....
Váá, de éhes vagyok már...Hm... már itt is van

-
1010
őstag
minjá dél
-
ádyz
addikt
Üdv.

Szép napot mindenkinek, suliból.

-
NoLF
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
visszafelé sietnem kell hogy időben visszaérjek és a kollegának visszaszolgáltassam az autót mert nem az enyém... s bizonytalan mikor végzek, 2re megyek, fél1kor indulok, 5re legkésőbb itt kell lennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na léptem haza.