Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
köszönöm.
de inkább csak a várakozás és a tehetetlenség idegtépő. arra rég fel vagyok készülve, hogy meg fog halni.
csak hát nincsenek jó döntések. mi nem tudjuk már gondozni, kórházat meg világéletében rosszul viselte.
szellemileg leépült az utóbbi fél évben, most meg fizikailag gyakorlatilag 2 nap alatt.
ez van.
annyi a történet egyébként, hogy bementem ma reggel dolgozni, egy óra múlva meg kaptam a telefonhívást anyámtól, hogy jöjjek, mert nagyon rosszul van. kihívtuk az orvosát, ő mondta, hogy igazából kórház, azóta várjuk a mentőket, akik elméletben 6 órán belül
jönnek...Neró: azon kívül, hogy dementiája van, enyhe paranoiával, valamint az utóbbi napokban alig volt hajlandó enni/inni minden erőfeszítésünk ellenére, ennek köszönhetően kiszáradt és hasmenése van, semmi. egy 91 éves embernek ennyi is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jönnek...