Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
köszönöm.
de inkább csak a várakozás és a tehetetlenség idegtépő. arra rég fel vagyok készülve, hogy meg fog halni.
csak hát nincsenek jó döntések. mi nem tudjuk már gondozni, kórházat meg világéletében rosszul viselte.
szellemileg leépült az utóbbi fél évben, most meg fizikailag gyakorlatilag 2 nap alatt.
ez van.
annyi a történet egyébként, hogy bementem ma reggel dolgozni, egy óra múlva meg kaptam a telefonhívást anyámtól, hogy jöjjek, mert nagyon rosszul van. kihívtuk az orvosát, ő mondta, hogy igazából kórház, azóta várjuk a mentőket, akik elméletben 6 órán belül
jönnek...Neró: azon kívül, hogy dementiája van, enyhe paranoiával, valamint az utóbbi napokban alig volt hajlandó enni/inni minden erőfeszítésünk ellenére, ennek köszönhetően kiszáradt és hasmenése van, semmi. egy 91 éves embernek ennyi is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Fotó állvány eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
jönnek...