Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hold
őstag
Holnap szttrájk miatt felejtsétek el a kocsival utazgatást..
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
NoLF
veterán
jó röggelt... majdnem elaludtam reggel és még így is elkéstem :|
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tbs
addikt
Lusta disznó!
6:00 óta már kicseréltem 2 diszket egy hotswap raidben, ellenőriztem az éjszakai mentéseket, elindítottam a raid újraépítését, véletlenül rossz szerveren nyomtam egy "shutdown -h now"-t (számlázó + fax + dokuarchive + víruskergető admin + apróságok, nemfontos gép 9:00 előtt), most szállingóznak a munkatársak, várom az első "nemmegy" riportot. Ha nincs 11:00-ig ilyesmi, akkor lazanap.
Hold: Te zseni vagy.
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
mien jó pasi lehet ez a szabi ha holnap mindenki rajtavan
-
ngabor2
nagyúr
válasz Winner_hun #24837 üzenetére
ritkán vagy, akkor is beszósz? milyen motkány az ilyen?
-
ngabor2
nagyúr
ja... amiatt jön ritkán, mert épp tömik?
amúgy tegnap délután találtam a gyárudvaron egy aranyos kis csíbort, alig volt 3,5cm hosszú. kolléganőmnek ajándékoztam, beletettem egy dobozba. sajnos időben észrevette, azt mondta, ha kibontom a dobozt, egy hónapig nem szól hozzám. ma vágányzár hozott egy cserebogarat... azt inkább meg se mutatom neki (délutános). pedig olyan jópofa...
-
Pompi
MODERÁTOR
Jó reggelt! Ha már ott tartunk, hogy ki mit csinált a felébredése óta, akkor elmondom, hogy én 2-kor keltem, kivittem egy jóbarátomat a reptérre. Bécsbe. Bő fél órája értem be a melóhelyemre. Tisztára, mintha otthonról jöttem volna, csak van mögöttem 460km. Itt meg nincs áram (notebook+mobil powa). 12-ig nem is lesz elvileg. Addig legalább kialszom magam
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Dr. Romano
veterán
Amerikai típusú önéletrajzot kell készítsek, tudna valaki egy linket adni hogy hogyan kell ezt készíteni?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
NoLF
veterán
válasz Dr. Romano #24881 üzenetére
guglimugligubli
-
tbs
addikt
Felmerült kérdés: oktatásos licensszel rendelkező Vistát kell-e aktiválni..? (XP-t, Office-t nem, ezért a kérdés.)
-
Verus
senior tag
1 napig nem vagyok bent az irodában és máris halomba áll a munka.....Más amúgy itt nem dolgozik?
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
frame>24
addikt
pfff..látom, még vannak utórezgései a hidden totyiknak
mod: most látom, mekkora LoL, így át van húzva a jobbold. listában...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Verus
senior tag
-
NoLF
veterán
na jólvan, szerelmeskedjetek privátban...
megint olyan szép idő van... beborult rendesen, tök sötét van az irodában. villanyt kapcsolni meg nem ér, mert az drága...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Battlefield 2042
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs