Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem értek a lovakhoz
- Apám nyulakat tartott

Nem vagyok bringa expert - a Caprine is csakis és kizárólag azért lett, mert masszívabbnak tűnt, mint a többi keró a boltban ( mindig is vastag csontozatú voltam
), valamint mert reméltem, hogy nem véletlenül drágább, mint a többi bringa, amit nézegettem.Tulajdonképpen nem csalódtam, mert a városi tankcsapdák közepette jó szolgálatot tett az egyszerű lengéscsillapító "rendszer", ami a gépen van. 5 éves a jószág és centírozáson kívül más gondom nem volt vele - bár lassan egy éve nem is ültem rajta

Vénség: a csúcs, amit bringával mentem ( macskaszem kompóterrel mérve
) az 60km/h volt - erős halálfélelmem volt, majdnem letörtem a fékkarokat és alig vártam, hogy a lejtő végére érjek - mindezt egy kanyarodó aszfaltozott úton, ami a Dunapart felé visz le ( nem a saját bringámmal, mert azt a hátsó rugós tag miatt nem lehet annyira megtekerni berugózik és elvész a befektetett lábmunka
)
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Jogász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
- Apám nyulakat tartott

), valamint mert reméltem, hogy nem véletlenül drágább, mint a többi bringa, amit nézegettem.