- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
vágányzár
tag
csak kulonosnek talalom, hogy a fentiek utan hasonlo szovegeket irogat. valaki vagy teljes gozzel hajtja a trolleret, vagy ilyetenkepp sajnaltatja magat - ketto egyutt szerintem nem megy, mert hiteltelen. nagyjabol ennyi.
most kicsit italosabb vagyxok -nos ebből főleg jutox-ha a betűk helye a szövegben zavar ne fáradj tovább ez is a vidéki parvóság része, meg a szarok neked bármiféle kötelezően betartandó éretségiző irodalmi szabályokra. Az élet nap mint nap tartogat számunkra ambivalens szinezetű élményeket, mi mindjáan ambgbivalensek vqagyunk-ki nem az kérjen szót, (jó gondod át!)-
KEDVES OLVASAÓ_ SZÖRNYŰ TETŰSÉG TÖRTÉNT, EZ EGY GENNYES SZÖVEGKIEMELÉS? A SZERZŐ VÉLEMÉNYÉNYÉBŐL LEVONT KÖVETKEZTETÉS CSAK A TELJE SZÖVEG ISMERETÉBEN LEHET KÖVETKEZETES ''vagy ilyetenkepp sajnaltatja magat - ketto egyutt szerintem nem megy, mert hiteltelen. nagyjabol ennyi.''
(''AMÚGY csakkülönösnek tartom''- fizetett hirdetés- baszod szopjunkbe valahol egy sört,k vagy kkkólát, amit szeretsz én nem vagyok egy rideg gennygóc....nos..he.milesz.ja....-) A sajnáltatja az különüösern fáj, engedtessék meg kabd be az általad legkívánatosabbnak tartott jégkrémcsodát.......... (ez nem bántás, a megismerés számára a létezésük kezdetétől ártalmas, elkerülendő szegmense a zenei életnek, DK, GG Allin, VHK stb..ezek mellet aki igazán szereti öket nincs sajnálkozás..és a Csávó is kevés)
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fűnyíró topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest