Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
vágányzár
tag
csak kulonosnek talalom, hogy a fentiek utan hasonlo szovegeket irogat. valaki vagy teljes gozzel hajtja a trolleret, vagy ilyetenkepp sajnaltatja magat - ketto egyutt szerintem nem megy, mert hiteltelen. nagyjabol ennyi.
most kicsit italosabb vagyxok -nos ebből főleg jutox-ha a betűk helye a szövegben zavar ne fáradj tovább ez is a vidéki parvóság része, meg a szarok neked bármiféle kötelezően betartandó éretségiző irodalmi szabályokra. Az élet nap mint nap tartogat számunkra ambivalens szinezetű élményeket, mi mindjáan ambgbivalensek vqagyunk-ki nem az kérjen szót, (jó gondod át!)-
KEDVES OLVASAÓ_ SZÖRNYŰ TETŰSÉG TÖRTÉNT, EZ EGY GENNYES SZÖVEGKIEMELÉS? A SZERZŐ VÉLEMÉNYÉNYÉBŐL LEVONT KÖVETKEZTETÉS CSAK A TELJE SZÖVEG ISMERETÉBEN LEHET KÖVETKEZETES ''vagy ilyetenkepp sajnaltatja magat - ketto egyutt szerintem nem megy, mert hiteltelen. nagyjabol ennyi.''
(''AMÚGY csakkülönösnek tartom''- fizetett hirdetés- baszod szopjunkbe valahol egy sört,k vagy kkkólát, amit szeretsz én nem vagyok egy rideg gennygóc....nos..he.milesz.ja....-) A sajnáltatja az különüösern fáj, engedtessék meg kabd be az általad legkívánatosabbnak tartott jégkrémcsodát.......... (ez nem bántás, a megismerés számára a létezésük kezdetétől ártalmas, elkerülendő szegmense a zenei életnek, DK, GG Allin, VHK stb..ezek mellet aki igazán szereti öket nincs sajnálkozás..és a Csávó is kevés)felsővezeték
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest