Hirdetés

Aktív témák

• vágányzár

tag

a jkétnapja fürdetlen kisfaszom kivan a verzettfaszú genygóc elosztó szopacsközopontal, békén hagyhatnának..........Anyát méhen kívüli terhességgel műtötték nagyon beleléáltük magunkat a kis jövevénybe, Csengének a kistesóját nagyon vártuk..........Anyu mán szerencsére túl van az ''egészenm''-fizkailaG-anyóséknál pihen , apu dógoziuk noésmagány megosztestére mű jókedv, kezdekmjó bébaszni.......a hangulat iváló (?) GGAllin DK VHK ETA tizedes és a többiek európa kiadó...........Reggel műtét , apának kitépik abegyulladt balk alsó hatos platóigerodeálódott fogát, megvának a buszon 4 k-ra (vótz jegyem, csak sajna egy oszt vót szakaszhatár az meg oszt két jegy).estére beszart a bollllllllllyjler, apa melegít víz az Csenge fürdtés de az víz meleg és leszediapa bőr az keziről............(itt nincsennek problémák, mindenki tetú-CPG) Főnök felhí, mifasz(szószerint: zsolt mivan, holvagy mi lesz miértnem és egyébként is...........) szóval nem tartottam bé a riadólánc követelte formulát - amúgy sem bírom a tekintélyelvűséget-sazóvaol ezt is beszittam (azannyát valahogy nem érdekelt) Egyébvként szótam bé hunvagyok de mivel nemszótam annak aki elvárná hogy térdeljek le a karriert megalapozó deszkákhoz (Értsd.SEGG) adott nekem..............legyen áldott, legyen neki jó
    No még mielőtt térítősbe menne át a dolog bontani kell még egy sört!

Kedves fórumozók: elnézést kérek azon emberkéktől akiket irásom nyelvtamna, szóhasználata, leplezetlen-mondhatni torzítatrlan egyszerű gyökér- stílusa megzavart. NO de aki ijjjjjjen érzékeny Fasz az miért fórumozgat éjfíl útán.

Aktív témák