- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
vágányzár
tag
a jkétnapja fürdetlen kisfaszom kivan a verzettfaszú genygóc elosztó szopacsközopontal, békén hagyhatnának..........Anyát méhen kívüli terhességgel műtötték nagyon beleléáltük magunkat a kis jövevénybe, Csengének a kistesóját nagyon vártuk..........Anyu mán szerencsére túl van az ''egészenm''-fizkailaG-anyóséknál pihen , apu dógoziuk noésmagány megosztestére mű jókedv, kezdekmjó bébaszni.......a hangulat iváló (?) GGAllin DK VHK ETA tizedes és a többiek európa kiadó...........Reggel műtét , apának kitépik abegyulladt balk alsó hatos platóigerodeálódott fogát, megvának a buszon 4 k-ra (vótz jegyem, csak sajna egy oszt vót szakaszhatár az meg oszt két jegy).estére beszart a bollllllllllyjler, apa melegít víz az Csenge fürdtés de az víz meleg és leszediapa bőr az keziről............(itt nincsennek problémák, mindenki tetú-CPG) Főnök felhí, mifasz(szószerint: zsolt mivan, holvagy mi lesz miértnem és egyébként is...........) szóval nem tartottam bé a riadólánc követelte formulát - amúgy sem bírom a tekintélyelvűséget-sazóvaol ezt is beszittam (azannyát valahogy nem érdekelt) Egyébvként szótam bé hunvagyok de mivel nemszótam annak aki elvárná hogy térdeljek le a karriert megalapozó deszkákhoz (Értsd.SEGG) adott nekem..............legyen áldott, legyen neki jó
No még mielőtt térítősbe menne át a dolog bontani kell még egy sört!
Kedves fórumozók: elnézést kérek azon emberkéktől akiket irásom nyelvtamna, szóhasználata, leplezetlen-mondhatni torzítatrlan egyszerű gyökér- stílusa megzavart. NO de aki ijjjjjjen érzékeny Fasz az miért fórumozgat éjfíl útán.
Aktív témák
- Robotporszívók
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest