Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Néhányan azért szerelmet is akarnak hozzá, meg inteligenciát. Vagy hülyéket beszélek?
Nike: neked még két éved van...
-
nike_
addikt
Amerikai p...a

-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
paracetamolt..!
Jajjmá farkas, millyen vagy! Azt, amit vénember is akar... 
Nem pitát...
ja, csak pösze vagy?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Pitát.
rarri: Ennyire nyilvánvaló mit akarok? Szörnyű ez a férfiúi lélek, hogy ennyire könnyedén kiismerhető...
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az önbizalomhiánynak vagy önbizalomnak valóban nincs köze a korrektséghez..
Azt kellene tudatosítanod, hogy az önbizalomhiánynak nincs köze a valósághoz. És az önbizalomnak se. Tehát szabadon választott. 
Farkas: még egy nagy külömbség: az egyik p..t akar, a másik meg ....
-
Hold
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
én már csak nőt akarok

-
bolondember
MODERÁTOR
ehh, már nem tudom melyik sas melyik...

Az egyik Nő, a másik VGA-t akar ócsón, én meg gondban vagyok...

-
BlacKSouL
addikt
Ja, korrekt és egyedülálló

Amúgy igen, nem bírok olyan nőre hajtani, akiről tudom hogy esténként mással... Persze az egyszeri eset más dolog, ha én is csak annyit akarok valakitől. De komolyabb érzelmeket nem bírok táplálni párkapcsolatban élő nőszemély iránt. Ez valami fóbia. Meg egy pici(óriási) önbizalomhiány, de psszt, ezt ne terjeszd

Lehet hogy semmi köze a korrektséghez? -
ádyz
addikt
válasz
venember83
üzenetére

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
![javából??? akkor milyen lehet a selejtje? ;] javából??? akkor milyen lehet a selejtje? ;]](http://prohardver.hu/dl/s/yk.gif)
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Te is jeti vagy?

Hold:

-
nike_
addikt
Szevasztok, megjöttem grandmutertól.
-
BlacKSouL
addikt
Szia!

igen, én is így csóválom a farkam
csak nem ennyire szőrös.Egyébként végre dolgozhattam ma, egész nap szinte egy feladaton, de harmadik hete szinte csak ülök, és a semmiért kapom a fizetésem(na jó, azért folyamatosan tanulom be a dolgokat, de nem szakadok bele), és most végre csinálhattam valamit. És asszem a beilleszkedésben egy újabb nagy előrelépést tettem, immár úgy érzem a munka-/irodatársaim elfogadnak mint "közülükvalót"

-
d.janos
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
[ Módosította: Racecam ]
-
d.janos
csendes tag
Nezem az Rtl Klub-on a Hiradot, elobb volt, hogy a mozgaskorlatozottak helyet elfoglaljak, es abba volt 1 no aki azt mondta arra amikor a riportar megkerdezte tole, hogy miert ide all, ha nincs kartyaja se, hogy "Azthittem, hogy a csaladosoknak van fenttarva a hely. Elnezest kerek."
Ez vicc, ez vagy tenyleg ennyire buta es penzert kapta a jogsijat, vagy nagyon rosszul improvizalt. -
BlacKSouL
addikt
Na ez megkoronázta az amúgyis elég jó napomat [link] -
ádyz
addikt
válasz
venember83
üzenetére

-
Hold
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Szia főnök
Nemsokára Hold arcképem lesz még 6-700 beírás és meg is lesz
1900 XT-t vettem, egyenlőre marad ha 30 körülre lemegy a 3850 akkor váltok, most ez is tetszik.. -
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem tudom, én se tudom hogyan élek. Várj, szerintem nem is élek. Vegetálok, igen, ez a helyes kifejezés.
Szerusz Hold, ideje volt feljönnöd, látlak fent az égen is, bár ott nem sas-formád van... Milyen vidkari lett végül? 1900/1950XT? Akarod már cserélni 3850-re, vagy miket olvasok én itt?
Mi a fenéért fáj a bal kezemen a gyűrűs ujjam pont a hajlatban? Akárhogy nyomogatom nem érzékeny, de mozgatásnál érzem, hogy nem 100%. Nem dugtam mostanság semmibe, a síelést is megúszta, érthetetlen...
Ja, orvos: ToBeY, veled mi a helyzet?
-
Hold
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Jóestét megjöttem

-
parandroid
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Viccelsz? Hogyan lehetne már élni laptop nélkül?

p
-
rarri
senior tag
Tildy, tudom hogy szereted Oshot, és Csernust is olvasni. Lehet hogy érdemes lenne elővenned , belelapozni a kedvenc részeidbe. Én ha bánatos vagyok, az abból ered mindíg, hogy nem fogadom el azt ami van. Meg akarom változtatni. Mindíg arra gondolok, mi a legrosszabb ami történhet...És álltalában ez segít, és az a tudat, hogy mindennek célja és értelme van az életben, és hogy a lelki békém, boldogságom akkor is létezik bennem,ha káosz van körülöttem. Tildy, minden változik, ezt a legnehezebb elfogadni. Tudom, hogy egy ilyen életerős, okos fiatal lány mint te, simán meg fog birkózni mindennel...

-
venember83
nagyúr

-
ádyz
addikt

-
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Hmm, tudtam én, hogy fontos a laptop, de fene gondolta, hogy elengedhetetlen a boldogsághoz.

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Még igen.
Nem.
talán.
még igen.
Már nem sokáig.
Az van. De amit láttál már nem sokáig. -
Xelo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
én imádom a barátaimat, általában az életet, szüleimet (bár most kétségeim vannak), igaz sokszor úgy érzem hogy minden roszabb mint amilyennek tűnik... de megmondom őszintén én az ünnepeket nagyon szoktam várni, és az rohadtul kiveri a biztosítékot, amerikor happyakármiday, ittvan az új hátvakaród, örülök is neki mint állat, DE FELTÉTLENÜL EL KELL BASZNIUK vmi BAROMSÁGGAL. utsó 3 legrosszabb napom: előző névnap, karácsony, és születésnap. és ilyenkor, amikor csak azért is a szülőkkel töltöm azt a napot, hogy örüljenek, és ők arra használják ezt hogy jól összevesszünk, hát hajrá, mindig eldöntöm inkább elmegyek egy szórakozóhelyre köv alkalommal és olyat csinálok amit megbánok.... eddig szerencsére átgondoltam még1× mielőtt megtettem volna, csak...
-
bolondember
MODERÁTOR
tildykém!
élsz?
egészséges vagy?
vannak akik szeretnek?
van hol álomra hajtanod a fejed?
van munkád?
van laptopod?Az elsőre bizton állíthatom, h IGEN.
Gondolom a második is igen.
Harmadikról ÚJRA tudom, h igen.
Hogyne lenne - de ha nem is, van pár hely, ahol befogadnánk!
Tudtom szerint van.
Laptopod meg láttam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ebből kiindulva szinte mindened megvan, ami a boldogsághoz kell...
Szeretünk. És nem vagy padlón, Legfeljebb most kilátástalannak érzed. De NEM az... -
venember83
nagyúr
@szerk: Te se vedd ilyen komolyan az életet.
Fehér farkas: Nézd meg bolondember avatarját, báránybőrbe bújt farkas, tehát fehér.45535: Hehe, nekem nem is nagyon van mit szeretnem, így nem is veszíthetetk semmit, de jó dolga van egyeseknek (mármint nekem, természetesen
)Diego!:

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ez bitangnagy változás, elhiheted...
Bitangnagy.
Kártyavár és hopp a padlón.
Mindaz amit szerettem, romokban. Azt hiszem ezzel mindent el is mondtam. -
Xelo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
fehér farkas mint Geralt a The Witcher c. játékból vagy kocka vagyok?

Bon3ss: nekem lenne kedvem csak nincs kutyám -
bnss
veterán
Kutyát kellene sétáltatnom, de nincs kedvem.

-
venember83
nagyúr
Nem szeretnék tanácsot adni, mert max arra leszek jó, hogy levezesd a dühöd (bár az is eredmény, nem is kicsi) de egy kis változás, ahogy a fehér farkas is mondta jót tud tenni. Mostantól nem szólok bele a témába, mert az az érzésem csak jobban felhúzlak, az pedig abszolút nem célom.
-
az a baj, hogy túlságosan komolyan veszel mindent és nem tudod úgy elfogadni a dolgokat ahogy vannak. Ez van ezt kell szeretni oszt jóidő, örülj annak aminek lehet, ne azon bánkódj ami szar,nem lehecc ennyire pesszimista
. Hameg nem találod itthon a helyed akkor menj, de akkor úgy menj, hogy örülj is neki. valaminek mindíg lehet örülni 
-
Xelo
addikt
ááh engem is kerülget már a depresszió
szüleim mindig akkor időzitenek amikor vmilyen ünnepem van.. áhh.. vazz.. elbasznak mindent aztán meg nekik áll feljebb. fszom és én kérjek bocsánatot a baromságuk miatt 
tildy: kábé igy érzem én is... és ne azt gondoljátok hogy pöcs 15éves szenved mert húdeszar az élet, nem vagyok emo, csak egyszerüen kibírhatatlan hogy még az ünnepekt is elbasszák.
szerk: az a gáz hogy úgy érzem ha következőleg elhagyom a házat vissza se jövök...
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ez qrvára nem vicces.
Múltkor azt hittem lehet elmúlik a nagy világfájdalom a nagy el innét.
de ma már biztossá vált.
Mert muszáj lesz.
Szívlapát.Lord Zero: abszolúte nem így szántam. Az egy dolog, hogy a nőknek vannak megérzései.
Az is egy dolog , hogy depresszió.
De ma midnen összedőlt.
Az életem.
Kapis? -
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a sok smiley egy hszben való használatnak jogát Jancsihuszár birtokolja? A jogokat megveheted tőle sörbe méri. (négyzetméternyi sörbe!
) -
Lord Zero
addikt
válasz
venember83
üzenetére
persze, h persze : )
csak a módszer esetlenségére próbáltam kisarkítani az előbbi hszt -
Lord Zero
addikt
tildy, először csak úgy felvezetted, aztán jött az i'm deeply disturbed / and i'm deeply unhappy csoda-analógia, aztán a hyundaios cucc, mint potenciális antidepresszáns ágens, végül egy kristályosan letisztult sima help
szerintem te mondani akarsz vmit
nó offenz meg mittomén, csak kicsit olyan, h naaaaa, kérdezzetek má
szerintem ki vele, ha arra szánod -
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
ja. errefele valóban ritka télen a hó, inkább június-júliusban szokott lenni.
no, megyek pakolni, mert fél ház még kupis... de semmi hangulatom hozzá.
-
bolondember
MODERÁTOR
felébredtem.
visszaolvastam.
Kinézve az ablakon a fél bagázsról azt hittem bekattantak, vagy engem akarnak szivatni a hóval - azóta olvastam, h sok helyen esett, de azért még mindig fura...

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Valamit tennünk kell, ez a Jancsihuszár itt le akar nyomni minket

-
tildy
nagyúr
Help. -
VoDaFoNe
aktív tag
1299 hsz

-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Innen tudja...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nike_
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ráadásul azt szokta mondani hogy ilyen keményen meg olyan keményen...

Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jajjmá farkas, millyen vagy! Azt, amit vénember is akar...

![A selejt lefolyt apám (vagy anyám, fene tudja) lábán :]]]] A selejt lefolyt apám (vagy anyám, fene tudja) lábán :]]]]](http://prohardver.hu/dl/s/v1.gif)

Fehér farkas: Nézd meg bolondember avatarját, báránybőrbe bújt farkas, tehát fehér.
szüleim mindig akkor időzitenek amikor vmilyen ünnepem van.. áhh.. vazz.. elbasznak mindent aztán meg nekik áll feljebb. fszom és én kérjek bocsánatot a baromságuk miatt