Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Dehogy sírnék. Nyilván másra használjuk a gépeket.

Abban vagyok jó, hogy órákon belül a SEMMIBŐL bármelyik szerveremet, szolgáltatásokkal együtt felmutatom, max. fél nap adathiánnyal. (Ami atomvillanást feltételez -> azaz nincs adatvesztés.)
Lusta: nevelem a népet, a wiki jó. Könnyű beírni, és okos dolgot válaszol. Többnyire...

-
R
senior tag
a japán jen jelét milyen billkombó adja ki?
-
bolondember
MODERÁTOR
hát ez a nem gyenge, itt folyik az eszmecsere, én meg lecsúszom róla...
-
poffsoft
veterán
Akkor ez a legjobb alkalom, hogy beszerezz egy ilyen 'pack'-ot. Persze licencpolitikai (és jogi) megfontolásból kizárólag free és shareware státusú programokkal!!!!
/demo verziók nem jönnek be, tudod a demo olyan mint az alkoholmentes sör, koffeinmentes kv, nő nélküli d...s/
tbs: tom, szoktam túrni LEC totyikját, de segits picit: foggalmam nincs, mi az a hotspare(vagy most raid 5, vagy 1-0 -nál tartunk???), a tükröt még vágom, meg a logisztikát (meg látom a jó szívedet), de nekem a dd is feloldhatatlan kódnév volt, mint az ics.....

tbs: Ez most mégjobban fájt! bsszus, meek és mektanulok kííínáijul, mert muszály...
-
tbs
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Eléggé fáj. Ha egy hotspare beéled, akkor már jellemzően évek óta nem kapni a típust, és akkor az fáj sok $$$$$-ba, mert megérett a fizikai alrendszercsere.
Ezért, ha tükröt építek, akkor 4 vinyóval indulok neki: 2 azonnal (feláll a rendszer alatt a tükör) 2 pedig 1-2 hónap múlva kerül beszerzésre, hogy tuti másik sorozatból legyenek. Ha megvan az újabb 2, akkor az egyik beugrik hotspare-nek, a másik pedig vagy bontatlanul bekerül a cserealkatrészek közé, vagy kiváltja a tükör eddigi egyik felét. Fontos helyeken utóbbi, idehaza előbbi.

És most Tildy kibontotta a cseredarabot.

Ja igen. A dd is fáj. Kurvalassú, és nem logikai másolat, hanem "fizikai". Rsync/unison akkor már. Van jelentősége egyébként: hálózati zavarostól nem védett gép, sérülékeny fájlrendszerrel. Pl. szünetmentes nélküli XFS tükör halottnak csók. Oda alkalmi achive kell. Ha már pöcs a szervezés...

-
tildy
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
És ha egyik progi sincs, csak egy db win telepítő cd?
Jánoska: haldoklott a winem, amia c partíción volt. Gondoltam újrahúzom, de a telepítő dnek látta a cmet, amit kuka barátunk rossz ómenként aposztrofált- helyesen- és mivel a vinyóm annyi hely nem lévén, hogy egy 40 gigás logikai partícióról az adatokat pikkpakk átmásoljam, így tbs kisegített egy vinyóvala backup idejére.
A ghost meg nem ingyenes

-
venember83
nagyúr
válasz
zoltanz
üzenetére
Bocs, de sicc poltopikba!
-
zoltanz
nagyúr
)) -
tildy
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Édes kicsi bogár:
Mert backupolni kell az adataim.
Meg mert nem találtam meg a rw cdm. Pontosan azt teszem amit mondasz.
De mivel a régi rendszert összehányta a particionáló progi, és csak egy ata és egy sata kábelem van, így csak ez a móka játszik.
Vagy te hogyan másolnád át , ha nincs oprendszered? -
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ki tudja, lehet összeeresztés, fene tudja milyen bioritmusuk van ezeknek a kék szarvasoknak...
-
poffsoft
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
szerintem kőtözik éjszakra.....
-
ngabor2
nagyúr
na még egy hét...
addig is jóccakát.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Aye! sz*r a kedved?
Kitartás, hamarosan vége van a munkahétnek! 
Megvan az új gépem, most már csak át kell tenni pár dolgot a régiből és sirályság van.

-
ádyz
addikt
oh my god, megvakultam és megsüketültem, láttam márk uj klippjét...

-
venember83
nagyúr
-
válasz
venember83
üzenetére
így szeretnéd, ha letérdelne neked?
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
A windowsom?
5. telepítés eddig, azt hiszem?
Volt egyszer , akkor d-re ment, majd jött a kuka, akkor elbaltázüófott, majd megint felraktam, akkor particionáló progi, azon label átírás , windows behalás, telepítés hadirokkant vinyóra, meggondolás magam, telepítés most épp kölcsönvinyóra, hogy át tudjam szedni az adatokat.
Jánosbácsi a csatában: Hö? Kivel , mi hogyan?
Jahm, mai beugróm persze karó lett...jánosbácsi: akkor épp összejött minden.
Tényleg , most ittam jó pohár tejet, ha erre forralt bort iszom lesz valami bajom???
Vénember: röhej biza.
Hogy én mit meg nem teszek, ha egyes kukák elcsippantják itt magukat
Mert ugye a dolog abból indult ki, hogy c-re kell a win, nem d-re és nem másra. -
TexT-BoY
addikt
re, istenverjemeghogykitalaltak a nőtipusuallatfajt merthogyénezekkel csakszivok. hogy volt neddudki aláirása? nyaljon minden nő citromot, hát nyaljon
. Föleg azok akik engem pipáztatnak, ahejett hogy én pipáztatnám őket. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Szerinted szombat reggel miért takkeroltam?!

Itthon van, tök jó, mert reggelre megy dolgozni, tehát én még haza se érek mire Ő már rég dolgozik...
nem baj, majd...
Amúgy dolgozok, neki kéne feküdnöm 2 logoutos cikknek, a Duna folyik, a csoki csak olvadva, az idő szép, az autó nem ment el. - Röviden.

mikor kezdesz itten?

-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Le vagy maradva, mint fokukac a marketinges lányról.

ladybug Kivéve itt a házban, bár van egy rakás szomszédom, de egyik sem zöld. Gondolom Te sem talákoztál egyel sem.

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A legjobbak elmondom neked a 30-as nőcskék, főleg az elhanyagolt anyukák
Olyan hálásak és szorgosak tudnak lenni, hogy csak na, hejj régi szép idők
bár most sem panaszkodhatok

rarri: Neked is egy jónagy kanibált, meg jóccakát
naezjó:2 pac meg a Ratyirambó:Ghetto Ghospel
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Pont felénél tartok egy Gössernek..
Hát válogatós vagyok, naná. Ne legyen 15-nél fiatalabb, se 42-nél több, Ne legyen túl masszív felépítésű, se túl girhes, legyen szőke, vagy barna, vagy vörös vagy fekete, vagy ezek kombinációja, legyen nagyobb melle, kerekebb segge mint nekem, és maximum akkora bajsza és szakálla, mint nekem 3 pengés borotválkozás után..
Ha emellett még 2 fokkal szebb az ördögnél, akkor máris jöhet rudat mászni, ezzel bizonyítva hogy a sporttól sem esik össze ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rarri: köszi, jöhetne. Jóéjt.
télapó: ááá, nagyapó? csak aztán nehogy inkább a bátyámnak nézzenek

-
ennyit mondok csak gyerekek: Mark - Ments meg szerelem
pázsit hol az a hányós szmájli? 
-
rarri
senior tag
-
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem fogom mégegyszer elmondani neked mi a véleményem rólad, tudod úgy is. Nem kell aggódnod, úgyis elér a sorsod, ha akarod, ha nem . És be fogsz csajozni, nem kerülheted ki a végzeted....
Tudod hogy Bius hány éves ugye. Ez nem kíván magyarázatot.Úgyhogy el a kezekkel.. 
-
ádyz
addikt

-
BlacKSouL
addikt
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Akciókamerák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Ami "ég", azt mingyá' megmosom.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

))