Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Hold
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Igazad van de én fexem az ágyban, és nem sok ember tud 1 kézzel gépelni ennyire helyteleűl

-
Hold
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem kicsit több az, csak mire megtaláltam a nevemet, eltűnt 1-2 regisztrációm

-
venember83
nagyúr
Hold:
egyenlőre - meccs esetén, 0-0, 1-1, 2-2, stb.
egyelőre - idő vonatkozásábanoda - távolra mutató névmás - ...odaadja egy barátomnak...
ide - közelre mutató névmás - ...ideadja nekem...Elnézést, hogy pont neked címezem, általános jellegű kritika és ezek a hibák kicsit b@sszák a csőröm.
-
Hold
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Igen érzed mennyire akarok újra őstag lenni ?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Kalandor
üzenetére
Ez a direktx váltás, most nagyobb változás lesz szerintem, mint az eddigiek, de végül is az számít meddig használja, azon belül meg mennyi ideig. Egy 100 ezres kártya se drága, ha naponta játszik valaki 3-4 órát, egy évig mondjuk.Akkor az óradíj egész olcsóra jön ki./ 80-100 Ft/, ha veszek egy húszonötezres kártyát mondjuk, de csak heti 3-4 órát játszom, az utóbbi drágább lesz egy év alatt.

-
Hold
őstag
Egy dolgot mindig elfelejtetek, hogy itt mindenki olcsón akar venni, ti tudjátok percre pontosan az árakat.. Én nem akarok várni és az 1900XT teljesen jó kategória..
veri az eddig kinézett 1950Pro-t és 1-2 teszben a 7950GT-t is..
25-30K-s ár mindig minden időben középkategóriát jelentette..
lehetne várni de olyan sok videókártya van, hogy mindig jön újabb és szebb..
Egyenlőre tökéletes nekem ez 1-2 évig úgy érzem..
Ha meg nem semmiből sem tart eladni és venni másikat.. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Kalandor
üzenetére
Végül is igazad van, de mindig figyelembe kell venni az igényeket. Vettem egy Nikon P 50-et, három hétre rá, 15%-ot esett az ára.Most a kártyáknál pont váltás van, meg a pénze is kevés aránylag. Bár a Te kártyád megéri az árát, de Neki erősebb kellene, ahogy látom. Egy kategóriával feljebb kacsintgat, ami még ennyiért nincs, de egy hónap alatt is változhat a helyzet.Vagy örököl valahonnan, vagy olcsóbbak lesznek a 8800-as karik.

-
Hold
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Ha lenne ismerősöm most nem venném meg ezt a 1900XT-t este.. 25K-ba odaadja szerintem ez jó..
Egy darabig ez most jó lesz, 6600 GT-vel is ment minden nekem való játék.. FIFA08, Battlefield 2..
Sok újra meg se időm se kapacitásom
-
nike_
addikt
Szevasz mindenkinek!
Most jöttem haza a suliból.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Elavult már, hiába erős kártya, jövőre nézve jobban jársz az újakkal, ha vársz kicsit, árban is ott lesznek. Nemsokára sok olyan játék lesz, aminek kell majd a DX10-es kártya, hiába nem használja ki a fícsöröket. Amikor 9600-as kártyám volt, hiába volt gyenge, de sok játék ha kisebb felbontáson is, de elfutott rajta, mert DX9-es volt.
-
Hold
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
25-K-ért ez nem jó ?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Én várnék a helyedben.

mod: árváltozások , hogy miért ne vegyél már 1950-es kártyát.
-
Hold
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
alsó ár nem jó, az 3650..
-
bolondember
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Legalább fél éve halogatom a gépvásárlást, mert most jönnek be a négymagos procik, meg akarom várni, míg emberi árban lesznek. A videokártyám meg még mindig 6600GT, mert sajnálok már AGP-set venni a régi gépbe, inkább játszok azzal, ami megy. Most vettem Fable-t a Tecsóban, 1650-ben is megy vele, de amelyik nem megy kisebb felbontásban játszom.

-
Hold
őstag
válasz
venember83
üzenetére
igen most szerintem elég..
1900XT pedig nem elérhetetlen 25 környékén és annyira az sem rossz..
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Hold
őstag
utálom azokat akik hírdetnek és felse néznek napokig PH-ra..
írhatsz nekik nem válaszolnak és semmi adatuk sincs feltüntetve..
égeti a zsebemet a pénz mennék már vidikariért -
Pacák
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Abban?

Nem hiszem, hogy gépágyúhoz valaha is rendszeresítettek volna sörétes lőszert.
Öntöltő sörétes puskák vannak.De hagyjuk a témát szerintem. Meg szóvicceket is.

Mert Bizertába dezertálok.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Szerintem meg várjon kicsit, vagy a kari lesz olcsóbb, vagy Neki lesz több pénze. Az alaplapival is el lehet lenni egy darabig. PH!-ra például tökéletesen elég.....

Mod: lencsefőzelékre van valakinek valami szakácskönyvben nem látható tippje ? Füstölt csülökkel főzöm...

-
Hold
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Gigabyte 3850 256Mb 3év gar. 38e
ez ? -
venember83
nagyúr
Fürgyés.
-
Hold
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor lehet én vagyok vak

-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen.
Anyám pl. az egyik szemére. -
Hold
őstag
válasz
venember83
üzenetére
26max amit áldozhatok rá, sajnos most nem egy bármennyire hoznám le a csillagokat érte..
-
Hold
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
jó sokat kéne rádobni

-
BlacKSouL
addikt
Kész lett a telefonom..nem volt javítható, fődarabcserés let..gyakorlatilag lett egy új telefonom
De végre használható a kamerája. Már csak haza kéne juttatni.. 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
csak a lényeg, hogy edd meg a spenóóót-ot. nem linkelek.
viszont valaki nem túl rég linkelt egy borz-asztó oldalt, ahol végtelenítve "táncoltak" a borzok (badger-badger-badger-badger...mushroom-mushroom) valai lökjön mán rulla egy linket.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Németo-ban Bérest szedni, hazafias dolog.
Itt, azt írják, a leveles zöldfélékben sok van, ha szereted a spenótot, ilyesmit és fogyasztod is jobban jársz szerintem a többi hasznos anyag miatt, ha magát a növényi nyersanyagokat eszed, nem a tablettát, egyébként hasznos lehet. 
Tildy: félelmetes ez a teszt.
van aki ilyen rosszul lát időskorára ? 
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
amikor Németo.-ban dolgoztam, ott együtt melóztam aluhegesztőkkel és lakatosokkal...

-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Anyum szedett luteines készítményt, elvileg ez is az.
Alényeg, hogy későbbi, időskori makuladegenerációt meg lehet vele előzni. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Wint, vagy Linuxot ? Vagy szervereket? Mit hegesztenek egy szörvízdeszken? A víz egyébként is veszélyes a hegesztés környékén.....

-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
miért bannoljak? az kinek jó? pihi van, nem baszogatnak, süt a nap (csak a felhők eltakarják), jó idő van (csak nem itt, pontosabban az irodában tűrhető), úgyhogy nem bannolok. temp se.
-
ngabor2
nagyúr
ugye hogy beleléptél, én tudtam, hogy belelépsz, hiába szóltam előre nézz...
olyan csendes hangulatom van.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó napot !
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ott még nem tartok, de ígéretes híreket fújt felém az elő tavaszi szellő - üzletkötők jártak felénk, tegnap ( csinos egyedek ráadásul
) De nem voltam otthon - viszont egyikük a telefonszámát meghagyta
Úgyhogy beszélek Vele és jövök bekk 
-
Bubu79
addikt
Szépjónagyot Offolók

-
nemcso
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Jaja, valahogy megszerezhette egy fiatalkori képemet a télapó

-
nemcso
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem néz, hanem mindent lát, érted Tesó !

-
Racecam
nagyúr

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
felhők itt is vannak, de azért érezhető, h nappal van...

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Most az enyémet se, annyira köd van meg borult idő, hogy nem elég a fény ami kintről bejön.
-
nemcso
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
éjszakai műszak : látom sötét jövődet

-
Hold
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
max 25
ebbe kéne:
Gigabyte GA-MA69G-S3H alaplap, Athlon X2 5600+ Proci, 2x 120 Gb Maxtor vinyó, 2x 1 Gb 800 Mhz Geil Ultra ram
-
Hold
őstag
válasz
venember83
üzenetére
3 játékot játszok..
Battelfield 2
Fifa 08
Cabal onlinenagyon nem gépigényűek ezért keresgépek kb a középmezőnyben és egy X1950 vagy 7900GT-ben gondolkodom leginkább..
-
venember83
nagyúr
Olyan kártya nincs. Illetve elfut ez/az még az 1950pro-n, de ne várj túl sokat tőle, szvsz 3870 x2 megjelenése után újra beindul a középmezőny s lesznek jobbnál jobb kártyák, csak mondjuk nem 20k körül, hanem ennek inkább a duplájáért. Kérdés milyen játékok érdekelnek.
Thrawn: Öööö, mintha azt mondta volna, hogy: "Szerintem az ATI -t vedd meg."
44905: Ebben az esetben bőven elég az 1950pro, de ezek valószínűleg még alaplapival is eldöcögnek játszható sebességen.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

van aki ilyen rosszul lát időskorára ?