Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Wifi jó dolog, kár, hogy lassabb, mint a 3g itt a mekiben. Wifis telefon is jó. Szeretem az n80t.
-
BlacKSouL
addikt
Hibás, az tuti, csak még magam sem tudom mi
Hidd el, tudnék, de nem akarok, mert épp elég a hiányérzet, ha még fokoznám is a dolgot és leírnám..

Meg hát szeretek bizonyos dolgokat alaposan/szakszerűen/pontosan csinálni, a leírás ezt tükrözi, egy nővel kapcsolatban viszont nem az alapos szót használnám, bár az alapkoncepció nagyjából ugyanúgy az alaposság lenne.

mod: Mondjuk az sem teljesen igaz, hogy nem, mert a nyári buszos sztori eléggé alaposan megmozgatott, pedig csak egy beszélgetés, és egy néhány perces látvány volt.
-
BlacKSouL
addikt
Mert nem jól csináltad..

2db(max) közepes jégkocka whiskey-s pohárba betesz, rá kb 1 deci Chivas Regal ráönt, asztalra letesz, Hoyo de Monterey Petit Coronations elővesz, extra hosszú gázgyújtó gyufa meggyújt, szivar vége magasan láng fölé tartva forgatva, egyenletesen megpörköl, nagyon éles szivarollóval az eleje picit lenyisszant, második szál gyufával szivar vége nagyon lassan egyenletesen körbe meggyújt, gyufát elvéve aprókat szippantgat/pampog, igény szerint harmadik gyufával tovább gyújt, kevesebb lángot, több szippantást használva egyenletesen átizzít, majd hamutálcára letesz, Chivast enyhén meglötyögtetve a jéggel elkever, Buena Vista Social Club CD-t elindít, whiskey-be belekortyol aprót, szájban tart, lassan lenyel, levegőt orron át kifúj, kicsit pampog, az ízt átérzi teljes nyelvfelületen, majd poharat letesz, szivart kézbevesz, szippant egy teljeset, picit szájbantart, majd lassan kifúj, kicsit pampog, ízt átérzi, a kifújt füstbe picit beleszagol, bukét másodlagosan ellenőriz, majd hátradől, ezt elindítja, és zenét, whiskey-t, szivart, látványt összhangban élvezi.
Ízlés szerint Chivas helyett eredeti kubai rumot használ.. -
rarri
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szerkeszteni akartam, de valamit elnyomtam..Na mindegy.
Hát inkább röhögjek, mint szenvedjek, nem?
Tbs: Bármi jöhet...
A Qalerin nem jó, mert abban koffein van, és akkor nem tudok aludni...Amúgy nem sűrűn bulizok, a májam is jó / rendszeres véradó vagyok/ mért ne tenném?
Az előtt akartam meginni a whiskyt, mielőtt kiolvad a jég
Este újra jövök, le akarja nyúlni egy 8 éves a gépet, és én hagyom neki...
-
rarri
senior tag
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mekibe nincs térerő?
-
rarri
senior tag
-
(Kolombusz)
veterán
No, mostmár hívhatna Oly, hogy indul, mert én meg mennék kajálni a mekibe, viszont utána nem akarok várni még.
-
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Lenyúzom valakiről.

-
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Pedig ez ilyen másnapos fej fájás. Van már ebben az érzésben rutinom.

-
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jáááj, én tegnap reggel láttam egy srácot kabát nélkül, nem betűrt pólóval miközben volt kb 0 fok és majd megfagytam
Miből készültél, hogy nem fázol? 
tbs: hát ja, aktív mozgásnál kevesebb ruha is elég, de én csak szimplán sétáltam

-
AMD Power
titán
Meg ittam tegnap egy 0,5 egy 0.33-s sört meg egy pohár vörös bort és fáj a fejem.

-
tbs
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hol az a hóvihar?
-
norbiphu
őstag
hóvihar támadt.
idén ilyet még nem is láttam... -
BlacKSouL
addikt
Nem az enyém a gép, én csak továbbítom a kérdést, mert én nem tudtam rá a megoldást.
Ramra tápra rákérdezek, mert a tápban sem vagyok biztos. -
norbiphu
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
sima csippantásra esetleg olyan tippem lenne, hogy biosban bekapcsoltad a fan off warningot, és ha éppen leáll vmelyik fan, mert nincs meleg akkor sípoool. (egyszer eljátszottam ezt egy intel lappal, meg is ijedtem, hogy mi az anyjáért sípol)
mondjuk az folyamatosan sípolna, úgyhogy lehet nem ez az ok, csak tipp volt

-
BlacKSouL
addikt
"..mostanában a gép állandóan csippent egyet, amikor már megy a windows, nem csinál semmi különöset, csak használom simán a programjaimat, semmi jelét nem adja annak, hogy fáj neki valami, de kiszámíthatalanul és minden látható ok nélkül csak csippent egyet, aztán kussol."
[...]
"Most meg csipogás mellet már olyat is csinált tegnap, hogy egyszerre csak kiírta, hogy felkészülés a készenléti üzemmódra és szépen el is ment a készenlétbe, ez csak azért baj, mert a készenléti üzemmód nincs is bekapcsolva az energiaellátási beállításoknál, sőt mi több én azt letiltottam, tehát nem mehetne készenlétbe!"Ilyen tünetekkel mi lehet a diagnózis?
Giga P35 deszka, E6750, Ati 3850, Chieftec 450W táp, kb ami a gépben van.. -
RexpecT
addikt
Reggelt....
-
TexT-BoY
addikt
Folytatódik a pech szériám.
ADSL genyónk olyan szar hogy nem lehet 1 notebookal netezni és közben játszani, mert a pingem 999 lesz. Kurvaanyád, aztán persze semmi nem jó. NFS PS-el már ott tartok hogy a vasakat csak TK-zom a futamokon és nemtudok nyerni 2 kurva versenyt hogy vége legyen a gamenak.Sit -
nike_
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Most már lehet...
R2D2: Ezt akartam én is mondani!

-
nike_
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát régen mindig versenyeztek egymással.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
msn please, urgent!
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
vonaton minden további nélkül megy a GPRS. használj mobilnetet.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
te már a vonatról írsz?
-
venember83
nagyúr
Jaja, egyike a legnagyobb időpocséklásoknak az evés mellett, de utóbbit legalább néha élvezi az ember.
ng2: Nem, sajnos nem találtam megfelelő vonatot, amin lenne WiFi és laptop.
Busszal megyek. Ma tudtam meg, hogy van Debrecen-Nagyvárad közvetlen járat, kipróbálom, csak sajnos kicsit később érkezik, de legalább mindenkinek meglesz addigra a bemelegítés. -
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
kétszavas mondat és mekkora ellentmondás!

-
EQMontoya
veterán
jóreggelt. de kurtajót aludtam! ez mrá kellett.
-
TexT-BoY
addikt
érdemes visszaolvasni? vagy már nem történt nagy mozgás miután lefagytam és ementem?

-
nike_
addikt
Megint milyen modi topic lett az OFF.

-
bolondember
MODERÁTOR
Ezt a szavazásos-mutyizós-dolgot hagyjuk ,mert amit mi szeretnénk, az sajnos egy jó darabig még kivitelezhetetlen...

De jó lenne itthon átélni, azt, mint sógorlandban: A taxisnak akartam adni borravalót, de számla is kellett. És amikor már megírta a számlát, vagy ~50 cent borra/sörre/dönerre valót akartam neki adni, Ő meg lecseszett, h hogyan képzelem én ezt, rá kellett volna vezetni a számlára...

Ez mikor lesz itthon?

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Javaslom, hogy csináljuk puccsot a jelenlegi rendszer ellen, és hozzunk létre egy PH! alapú, diktatúra szerű államformát, ahol a moderátorok és a házigazdák kezében összpontosulna a hatalom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyra fordítva: rossz belegondolni, hol tartana Magyarország (de a világ is), ha a "fejlődés" fő mozgatórugója nem az érdek és a "nem bízok meg benne" lenne.
Amúgy szerintem eg ilyen rendszerrel kevesebb helyen lehetne csalni, persze tudom, ezt magyarázzam meg egy egységsugarú embernek. -
nike_
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Persze, akkor inkább ne.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
és az kinek lenne jó? mert akik eddig kaszálnak/kaszáltak az ilyen szavazzukmeg dolgokon, nekik biztos nem. és ők épp ezért erre azt fogják mondani, hogy nem. és amíg az ő szavuk dönt, addig nem is lesz ilyen.
-
Mawyx
őstag
Felrobbanok
A páromtól kaptam ajándékba szednvicssütőt, erre be akarja dobni melóhelyen a közösbe, nem érti miért zavar, hogy mások is használják az edényeinket
Mondtam veszek oda másikat, ez az én ajándékom, erre bepukkadt
Mi fizettük a hűtőt, kávéfőzőt, mikrót (mellesleg a mikrót is én kaptam)... totál le is van lakva, már is. És egyetlen jó szót nem hallunk a "kedves" kolleginától, csak furkál miket a hátunk mögött. És rakjuk ki az evőeszközt is, hagy használja. Még mit nem, azért ne csulázza már össze, amit a számba veszek 
-
parandroid
félisten
válasz
Cathfaern
üzenetére
A jelenlegi informatikai analfabetizmus szintje alapján ez tökéletesen kivitelezhetetlen.
Az ötletedből azt hoznák ki, hogy a szavazóhelyekre több milliárd fortinért beszereznének csilivili érintőképernyős terminálokat, természetesen valaki milliárdokat kasszírozna a tenderen (lásd még kakaóbiztos számítógépek).
Másrészt az emberek nem bíznak egy ilyen rendszerben, a többség biztos lenne benne, hogy megnőne a csalások, manipulációk száma.
"Messze van még Amerika..."
Én egyébként támogatom a dolgot. A banki ügyeimet már régen interneten keresztül intézem, ha ott meg tudnak csinálni egy biztonságos rendszert, akkor nyilván ezzel a szavazósdival is meg lehetne. Vagy csak importálni kéne a tengerentúlon már működő modellt.
p
-
bolondember
MODERÁTOR
lesavazunk, aztán csak hervadozol...

@Cathe: mert ott nem lehet ide-oda-amoda csúúsztatni ezt-azt, meg a savazókörökben nem játszhatnak uraságot a nímandok.
Megg milyen menő, ne hülyéskedj: "SZAVAZÁS"...
Én felgyújtanám az ilyen drága időközi népszavazásokat a gébe. Sokkal jobb helyen is találhatnának a pénznek helyet.. ehh.....

-
Cathfaern
nagyúr
Azon gondolkoztam ma, hogy vannak (újabban) rendszeresen népszavazások, amikre mindig elmegy pár milliárd Ft, amit szépen egymás képébe is dörgölnek a szembenálló felek. De tulajdonképpen miért kell ezt így? Ott van az ügyfélkapu rendszer, azzal egyértelműen azonosítható egy személy. Tehát az oda való regisztrációt kötelezővé kéne tenni, innentől kezdve az egész szavazósdit le lehetne korlátozni egy "netes szavazásra". Előnyeit had ne soroljam, nem kell hatalmas mennyiségű papír, nem kell őket megszámlálni, bevinni az adatokat, stb. Szerintem a költségek tetemes részét le lehetne redukálni ezzel. Természetesen senki se kötelezhető arra, hogy tartson otthon számítógépet és netet, ezért a jelenlegi szavazóhelyeket meg kéne tartani, de ugyebár elég lenne egy számítógépet odarakni, s azon mehetne a szavazás (amennyire tudom, ezek a helyek sokszor iskolában vagy olyan helyeken vannak, ahol van számítógép, szóval ez akár helyben is megoldható lenne).
-
venember83
nagyúr
S a változatosság kedvéért itt ismét havazik, nagyon!

-
nike_
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Jajj bizony. Ha akarjátok, elmegyek. Szavazásra bocsátom.

-
nike_
addikt
Szevasztok itt vagyok újra, boldogítalak benneteket.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
á, délben találkozunk pamut egynél, megyünk izé.
szerepjátékozni, d&d.most visszafeküdjek jó fél órára?!

-
REDeath
őstag
Megvan a nyelvvizsgám, vagyis ma derült ki hoy átmentem

ma B7-ben névnapot és szülinapot és nyelvvizsgát ünneplünk
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Vesd vissza magad!
Jó reggelt!
-
bolondember
MODERÁTOR
Bakker, kemény másfél óra alvás után kidobott az ágy magából...

Ehh, de fura.
Amúgy 'napot mindegykinek...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
peersze, meg digirosz (aki tanult ásványtant, az érti...)
-
7
addikt
Kellemes reggeletet!

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
a csapó gyrosban van, ha érdekel
tőlem egy 10 perc gyalog. oda szoktunk járni a ph-s bandával. -
bnss
veterán
Napos, szép, jó reggelt.

-
tbs
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
HÉVeznék inkább... Lehet nem olcsóbb, de tuti gyorsabb utazás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No, mérősrácok végeztek egy szobával, menek szerelni. Csinos, új (működő) falicsatik várják a hétfőn jövőket...

-
Üdv
Jövő hétvégén megyek Gödöllőre. Ki tudja mennyiből lehet megúszini Pest-Gödöllö utat oda vissza diákként?
-
Tim82
félisten
Azt.

-
ádyz
addikt
Reggelt.

Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).

( 

Miből készültél, hogy nem fázol?

idén ilyet még nem is láttam...