Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Összetákoltam egy downloader konfigot..és kiderült hogy hibás ram miatt nem adhat képet a monitor....szoval 128 mb rulez

-
gamer0101
aktív tag
Hellósztok!

Tegnap vettem új fekete patront a nyomtatómba. (HP PSC2355)
Miután beraktam a patront kiírta, hogy ez egy eredeti HP nyomtatópatron stb...majd a következőt írta ki: [link]
Bocs a képminőségért, de a fényképezőm nincs kéznél aztán a telómmal csináltam a képet. Azért alulra odabiggyesztettem, hogy mi is volt pontosan a kijelzőn.
Én nagyot röhögtem! -
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nyilvánvalóan állványról dolgozott Voda...
Saját képeket szokott feltenni, nem más tollával veri a csalánt...Filó:

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Önkioldó ?
-
venember83
nagyúr
S akkor mi van? Ez fontos lenne akkor ha pl a képeket Voda készíti, mert dícséret számára, de így, hogy nyílvánvalóan más készítette, akkor nem az a legfontosabb melyiken néz ki legjobban, melyik a legtermészetesebb?
philoxenia: Lehetséges, de szvsz nem valószínű.
tbs: Akkor nem szóltam, inkább megyek horkolok egy sort reggelig, bár nem szoktam csak ha nagyon fáradt vagyok, de hátha ma meglesz az áttörés.
Jóccak mindenkinek!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét !
-
osztottam, szoroztam,
és arra jutottam, hogy inkább hazamegyek.
ma már szoptam eleget, és úgyse leszek ma már kész semmivel.
-
Lord Zero
addikt
túl sok hsz
túl sok időaberrált időket élünk
ezen a héten volt egy olyan nap, mikor nem ittam
az ember időnként mérleget von - most, így szerdán, egész tetszetősnek hat a balansz (nevezzük így, mer ez egy jó hülye szó) -
RexpecT
addikt
Sándor ittagyok
. -
RoyalFlush
őstag
Aztán azt veszed észre hogy már a gatyádba is bepislantassz .. majd még egy fél pislantás és ennyi volt az élet

-
VoDaFoNe
aktív tag
Idősebb akarok lenni

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem, az a beetető sázmlacsomag, 26 év alatti gyerekeknek...

a felnőtteknek drágább minden

-
Tim82
félisten
szóljunk az Öreghumánnak, hogy szóljon az anyja főnökének, hogy lőjön akkor szarvast... abból is lehet finom vörösboros pörköltet csinálni.

nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem örök emlék marad a Napfény ízéből az a jelenet, amikor a főávh-s tahó tányérgéppuskával lövi a vadászaton a vaddisznókat, miközben ilyeneket morog, hogy "szemét kapitalisták".

sekli: régen volt, tudtommal most már nincsen

-
sekli
addikt
apropo...
van a moriczon allando viragarus ugye...? mar ha nem lenne mindenhol alkalmi... 
-
venember83
nagyúr

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
te is tekknő-rajongó vagy? télleg, a prosectura után be is teszek egy pár jófajta tekknő-albumot

-
Tim82
félisten
válasz
bandus
üzenetére
Szerintem a Nagykörúton magán talán a Szent István körutas részen van Ápisz, de az is felejthető. (Más meg nem rémlik.)
Amit javasolnék, hogy a Ferenciek terén lévő Ápiszba menj, jó a kínálata. Műegyetemtől (Gellért tér) kb. 5 perc "sima" hetes busszal.
Tbs: a vörösboros vaddisznópörkölt... na az még finomabb.

-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hajrá.
Akkor korrekt, ha annyi zsírban tudod sütni, ami majdnem elfedi. Soha nem lesz omlós a husi (csak fiatal nőstényeké tud az lenni), ezért "fekete" ropira érdemes sütni a vékony darabokat, hogy lehessen ropogtatni.A hagymákat próbáld az utolsó harmadban belerakni, különben keserő szenes darabok lesznek. 2-3 órás projekre készülj, ne maxigázon süsd.
-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A gyereket sosem szabad hagyni órákig hagyni tévézni, és mindig figyelned kell, hogy mit néz. Én is ezt teszem. Egyébként még a minimax a legnormálisabb a kábeltévés kínálatból, amin még a jetix és a cartoon network van.
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nem lecsapni, lefordítani...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TexT-BoY
addikt
Tudtok valami jó honlap gurut aki összebirna vágni egy uj arculatot és egy kereső motort ingatlan témába?
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Magas labda EQ, kiváncsi vagyok le tudod-e csapni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem, csak a nagy csomagnál. a símánál egy.
-
ádyz
addikt
Megjöttem.Végre.Uncsizom.Tovább is van, mondjam még?

-
REDeath
őstag
Digitális fényképezőgépeket hol tudnak javítani? enyémre még nyáron ráestek, azóta hülyéskedett, néha nem fókuszált, néha be se kapcsolt, mostmár egyáltalán nem, és márciusra kéne. gondolom valami hülye kontakthiba, bár nemvagyok egy Konica mérnök

-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Fazék..? Vétek lenne...
Kéne a neme, hogy tuti golyóssal lőtték-e, és a kb. kora. Nem mind jó kajának.
Amit nem tudsz elbukni, és kurvajó íze van, az a sülthusi, extrém(!) sok egész és őrölt borssal, fél kg. disznózsírban, erőspaprikával, fél-negyed hagymákkal. Kukaegyszerű, elbacni nem tudod és finom. A leöntött disznózsírra meg még hetekig rá lehet járni...
-
tud valaki értékelhető választékkal rendelkező papírboltot a műegyetemttől könnyedén megközelíthető helyen,esetleg a körúton? (ugye a 4-es és 6-os villamos vonala számít körútnak?
) -
válasz
Winner_hun
üzenetére
havi egy felvét ingyenes a cibnél.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
épp siligót sütöttem, az meg a konyhában van. ott meg még nincs gép.
-
Winner_hun
félisten
-
csók anyu,

-
tildy
nagyúr
Csók
-
venember83
nagyúr
Áhtung !!!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e valami jó receptet vaddisznóhoz? Konkrétan vaddisznó-borda (hússal) és a comb tájékáról szelt nagyobb húsdarab kerülne fazékba, csak a recept még kérdéses... Ötletek?
Köszönöm.
Tudom, gugli, de valami bevált recept után kajtatok.
-
pájna
újonc
a f...om tele van a t-online al, veszek egy telefont /nem független/a t-pont-ban, hazaviszem és milyen függő? na milyen? pannonos!!!!!! erre, mivel álltam vagy 2 órát ebben a rohadék t-pont ban, küldök nekik egy mailt....erre mit válaszolnak? ez nem kamu, szó szerint idézem: mi van?????? így 8 kérdőjellel, és ennyi...ja és az oldalon/ t-pont hu/ mi van? hát ezt nem hittem el...komolyan az ember esze megáll, most megint mehetek 2 órát állni ebbe a retek üzletbe, müködik valami ebben az országban egyáltalán szerintetek? ezt mondjuk nem hagyom annyiban az biztos, lehet, hogy benne leszek a kék fényben is.........

Aktív témák
- Viccrovat
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA V
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Önfényképnél ez eléggé nehéz mutatvány ám..!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

tessék

Akkor korrekt, ha annyi zsírban tudod sütni, ami majdnem elfedi. Soha nem lesz omlós a husi (csak fiatal nőstényeké tud az lenni), ezért "fekete" ropira érdemes sütni a vékony darabokat, hogy lehessen ropogtatni.