Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
én imádom a barátaimat, általában az életet, szüleimet (bár most kétségeim vannak), igaz sokszor úgy érzem hogy minden roszabb mint amilyennek tűnik... de megmondom őszintén én az ünnepeket nagyon szoktam várni, és az rohadtul kiveri a biztosítékot, amerikor happyakármiday, ittvan az új hátvakaród, örülök is neki mint állat, DE FELTÉTLENÜL EL KELL BASZNIUK vmi BAROMSÁGGAL. utsó 3 legrosszabb napom: előző névnap, karácsony, és születésnap. és ilyenkor, amikor csak azért is a szülőkkel töltöm azt a napot, hogy örüljenek, és ők arra használják ezt hogy jól összevesszünk, hát hajrá, mindig eldöntöm inkább elmegyek egy szórakozóhelyre köv alkalommal és olyat csinálok amit megbánok.... eddig szerencsére átgondoltam még1× mielőtt megtettem volna, csak...
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Arc Raiders
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest