Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Khm... C-3PO

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Én 3CPO -ra gondoltam, nem visszértágulatra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
más: ezt a teaerdőt valami webkamerával igazán felszereltethetné már a PH! úgyis ott a kihelyezett kirendeltség.
-
FehérHolló
veterán
söröröm.
-
nike_
addikt
Visszajöttem...
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Főleg hátulról, na mindegy...
ja:
meg:

-
Thrawn
félisten
Visszaértem. Örültök?

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Komoly?
Thrawn:

Hola Jancsi!
-
7
addikt
Én inkább az eget kémlelem. Nagyon szép a színe, bár esőhangulat van. Lehet, hogy hamarosan hullani fog az égi nedű

A nap is kellemes árnyalatban pompázik

-
TexT-BoY
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
én is eképpen vélekedek
majd beintézem nekik az exem.
Azt is megnézhetitek ha már nagy ismerős kereső van, B vezetéknevü A keresztnevü régen szőke most barna lány, meglehetősen jól kinézve...
Na őt is megkapjátok
-
RexpecT
addikt
Szasztok perverzek
. -
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem ácsingózom, viccelődöm. Te is szoktad néha hülyíteni a népet minden komoly szándék nélkül, nem?

@csotrogány: Van valamennyi szőre, de nem volt alkalmam alaposan bevizsgálni. Ruhában mindenesetre úgy néz ki, hogy annyi szőrzete van, mint egy átlagos emberlánynak.

@Jancsusz:

@szövegfijjú: Nem neked szólt a kérdés.

-
TexT-BoY
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
akkor pont rosszra, a T-betüssel soha nem kezdenék. a T-snek hullhat is, akkora @#@# csepelen hogy ihaj, nem mernék vele megjelenni az utcán, tuti golyót kapnék.

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Van haja, úgy omlik alá, mint a Niagara zuhataga.

-
Lortech
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ráadásul nyilván fiatal is lenne Hozzátok.
Honnan veszed? Lehet, hogy túl öreg.Én egyszer voltam teázóban, akkor is notit venni.
Mondjuk kit érdekel.#67: Ő is Béla?
42xxx hozzászólás. Le se lehet írni ekkora számot már válaszogatáskor.
-
TexT-BoY
addikt
pf, és még nem is láttátok, aki szemfüles az miközben felvesz wien vagy myvipen (mert a nevem tudátok
) az megkeresheti, hogy véletlen se tévesszetek össze. Stilszerüen kiválasztja a 800ismerősöm közül azt a lányt akivel ma megyek, nem olyan nehéz, játék keződik, annyit segitek hogy a keresztneve hasonlóóóje az enyémhő.
Amugy hihetetlen, Bash-t nem érdekli a csaj mert 400e Ft-jába lenne hogy lássa. Rajta kivül csak philoxenia aki nem akarja lecsapni egyböl a kezemről a nőt. hiénák
. -
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Perszehogyvan. Ha csinos a lánka, eltiporjuk Text-boyt, hogy közelebb férkőzhessünk hozzá
-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
... addig sakkozzanak.

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem csak mindent elborít majd a nyál, amint meglátjuk, hogy "nőőőőőőőő"

-
Bash
őstag
válasz
Thrawn
üzenetére
És miért is kellene nekem ilyen időben vezetni, ha nem muszáj?
Vadiúj gumijaim vannak, a szélvédőm Rain-X-el kezelve, profi ablaktörlőim vannak, de hiába forog a leggyorsabb fokozaton, ilyen időben vajmi keveset számít. -
philoxenia
MODERÁTOR
Kértek Tőle néhány tanácsot, hálásan megköszönitek. Elismerően hümmögtök, hogy ilyen fiatalon már milyen bölcs......El tudlak Benneteket képzelni.
Mod: vagy esetleg mind elkezdtek udvarolni, mint itt is, ha egy szoknya felbukkan....
nemhiába nem járnak ide a skótok az offtopikba.
-
TexT-BoY
addikt
Megyünk, a ároságbol reméltem hogy nem néztek ki, de első randin nem biztos hogy jó kihatással lenne a jövőnkre ha máris bedobnám a mélyvizbe. De ha folytatódik a románc majd bemutatom nektek is (igen anyu apu
). Legalább bővül a barátnők létszáma a forumtalikon. Na megyek porttörölni
aztán 6kor tali. -
Thrawn
félisten
Nyáron volt, hogy egy héten háromszor áztunk rongyá, esélyünk sem volt hazajutni időben mert egy pillanat alatt a nyakunkon volt a vihar. Kellemes széllel jár ami úgy tudja vinni az esőcseppeket, hogy mikor az arcodnak csapódnak már szinte fáj, a szemedet meg nincs is kedved kinyitni
Persze azért muszáj ha az ember haza akar jutni. 
-
Bash
őstag
Én azt hiszem ma sem megyek dolgozni. Ömlik az eső, nem hiányzik nekem ilyenkor a közlekedés.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ugyse teszed meg szerencsére, minden esetre fura logout cim lehetne hogy "TexT-BoY @ Teaerdő, mindenki jöjjön nevetni. Aztán tényleg valami szarul sülne el aztán halgatnám itten hetekig hogy őőőőőőőő az a szöke gyerek,, uuudecsirke...
Szóval akkor is nyaljátok meg, elveszitek az ember kedvét.
Még szerencse hogy egy kiégett borjatlan szakállas kecskére se halgatok
. -
Racecam
nagyúr
-
Thrawn
félisten
Hm, ihlet.
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ennyire gonosz, hogy lehetsz?
Mégha teljesen igazad is van, mert totál hülyét fog csinálni magából.

-
TexT-BoY
addikt
féltől leszünk, de ugyis letagadom a bandát
. Szegény leánzó nem elég hogy velem találkozik, még bolondember is elkezdené füzni, csunyavége lenne...
Teaerdő topicban már végeztem anyagi kárfelmérést, nem is vészes
.
Ha miattad nemfogom tudni azt a csészét szépen megfogni egészenbiztos kiheréllek legközelebb.
-
7
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Akkor miért itt kérdezel? Hülyefióka, van Teaerdő topic.

Amúgy beülsz, odamennek, rendelsz teát, kihozzák, iszod. Végén mész fizetni. Nem olyan nehéz, komolyan. Csészefogási módozatokról tartson neked kiselőadást, akinek hét anyja van.

Csak nehogy fél 6-tól legyetek ott
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó napokat mindenkinek!
-
TexT-BoY
addikt
NA teaerdősök

legyenszives vbalaki egy gyors howtot leirni a teazas rejtelmeiröl, a mai randim egy teaházba vezet, sem a leányzó nem volt még, se én, szóval abszolute az alapoktol elmesélhetné valaki hogytörténik egy ilyen teázás. Bemegyek köszönök pultnál kérek, nem kérek olyan mint egy étterem jön a pincér, vagy mi a szitu?
yetike meg a többi teas pls segitsetek hogy nelegyek full pöcs maeste![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD: najo azt is elmondom hogy pont a Teardő tejjaházat néztem ki, a japános minimalizmus a honlapon megfogott...
-
nike_
addikt
Szevasztok!
Na nekem is jól indul a napom, hazaérek egyből porszívózás.
Amúgy maga a nap jó volt, mert főpróba volt, és csak 1 óránk volt megtartva. 
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kösz...
Én mondjuk havat se láttam itt idén, messze kellett menjek egy kis fehér lécalávalóért.Bash: Néha a sok munka is akadály.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Egyre ritkábban.

-
venember83
nagyúr
42803 és 42804: Jó megállapítás.

Aktív témák
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Autós topik
- Ford topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Könyvajánló
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy maga a nap jó volt, mert főpróba volt, és csak 1 óránk volt megtartva.