Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Pont felénél tartok egy Gössernek..
Hát válogatós vagyok, naná. Ne legyen 15-nél fiatalabb, se 42-nél több, Ne legyen túl masszív felépítésű, se túl girhes, legyen szőke, vagy barna, vagy vörös vagy fekete, vagy ezek kombinációja, legyen nagyobb melle, kerekebb segge mint nekem, és maximum akkora bajsza és szakálla, mint nekem 3 pengés borotválkozás után..
Ha emellett még 2 fokkal szebb az ördögnél, akkor máris jöhet rudat mászni, ezzel bizonyítva hogy a sporttól sem esik össze ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rarri: köszi, jöhetne. Jóéjt.
télapó: ááá, nagyapó? csak aztán nehogy inkább a bátyámnak nézzenek

Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Le Mans Ultimate
- GTA VI
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/256 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha emellett még 2 fokkal szebb az ördögnél, akkor máris jöhet rudat mászni, ezzel bizonyítva hogy a sporttól sem esik össze ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)