Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Pont felénél tartok egy Gössernek..
Hát válogatós vagyok, naná. Ne legyen 15-nél fiatalabb, se 42-nél több, Ne legyen túl masszív felépítésű, se túl girhes, legyen szőke, vagy barna, vagy vörös vagy fekete, vagy ezek kombinációja, legyen nagyobb melle, kerekebb segge mint nekem, és maximum akkora bajsza és szakálla, mint nekem 3 pengés borotválkozás után..
Ha emellett még 2 fokkal szebb az ördögnél, akkor máris jöhet rudat mászni, ezzel bizonyítva hogy a sporttól sem esik össze ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rarri: köszi, jöhetne. Jóéjt.
télapó: ááá, nagyapó? csak aztán nehogy inkább a bátyámnak nézzenek

Aktív témák
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha emellett még 2 fokkal szebb az ördögnél, akkor máris jöhet rudat mászni, ezzel bizonyítva hogy a sporttól sem esik össze ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)