Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Pont felénél tartok egy Gössernek..
Hát válogatós vagyok, naná. Ne legyen 15-nél fiatalabb, se 42-nél több, Ne legyen túl masszív felépítésű, se túl girhes, legyen szőke, vagy barna, vagy vörös vagy fekete, vagy ezek kombinációja, legyen nagyobb melle, kerekebb segge mint nekem, és maximum akkora bajsza és szakálla, mint nekem 3 pengés borotválkozás után..
Ha emellett még 2 fokkal szebb az ördögnél, akkor máris jöhet rudat mászni, ezzel bizonyítva hogy a sporttól sem esik össze ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rarri: köszi, jöhetne. Jóéjt.
télapó: ááá, nagyapó? csak aztán nehogy inkább a bátyámnak nézzenek

Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha emellett még 2 fokkal szebb az ördögnél, akkor máris jöhet rudat mászni, ezzel bizonyítva hogy a sporttól sem esik össze ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)