Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Aktív témák
-
Csyppa
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
-
(Kolombusz)
veterán
Néhány vidámabb muzsikát linkelhetnétek nekem.

-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
És utána mit kezdünk egy felpörgött, csálészarvú, kék rénszarvassal?

Olvasván a #43689-et még az is megfordult a fejemben, hogy így is félrebeszél Lumpy

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
De.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Én betévedtem a mekintoss topikba és ott linkelte valaki.
-
Lortech
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Visszaolvastál, de úgy látszik nem voltál elég figyelmes. Csakis érintetlen ásványvizet.

ps: meg amúgyis: Energiaital Topic -
ngabor2
nagyúr
no szervusz népem. visszaolvastam, semmi érdekes nem volt.
az este kérdése: igyak még egy energiaitalot, vagy senem? amúgy most vettem 12 liternyit a teszkóban, mert ákciós vót...
-
cucmalajmc
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Egy SG fórum tag szintén mutatta, hogy ez a kép volt a tablóképük háttere.
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Valami volt - nem is olyan rég

tildy: csak kutattam és ezt köpte a gugli
Akkor ezt elbuktam - pedig mérget mertem volna venni rá ( szinte hallom az örömujjongást egyesek részéről
) - leginkább a jelek miatt: maximalizmus, határozott elképzelések, kitartás a vélemény mellett
Mondjuk ez marhaság - én is bak vagyok, mégsem passzol rám a dolog - legalábbis jó része

-
BlacKSouL
addikt
Volt már ma szex? -ről szó
-
Csyppa
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Fényszennyezés (ha jól tévedek)

-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Mert kéthetente rendelek egy pizzát?

-
Bubu79
addikt
Ezt passzolnám - nekem nem a tiral van fent...
Miért vagy morcos Tündérke?

Talán ezzel kicsit segítek
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Főkukac meg a gitározásban jó...

-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Mármint főkukac?
-
Bubu79
addikt
Segítek

Vénember83 írta: "Bubu79: Vibrálsz? Az bejön a nők nagy részének!
"Erre kérdeztem, hogy Ők hol vannak?
Az említett egyéb ketteskék meg majd előkerülnek

tildy: Everest Ultimate megmondja a sorozatszámokat
Miért ne raknád fel? ( persze ha van a háznál ) - a másik progit nem ösmerem 
venember83: Hogy Te milyen pajzán vagy

-
tildy
nagyúr
Kicsit haldoklott a gépem, így ...reinstallálom a wint

Egész sokáig bírta , több mitn egy évig...
Nem nem lesz vista.
És mivel csak angol winxp van, így
Tud valaki valami progit, ami ki tudja olvasni a jelenlegimből a serial kódokat?Bubu ugye nem gondolod, hogy csak ezért egy everesetet felpakolok? Volt valami reader progi , az is megmondta , csak nem tudom mi volt a neve.
-
rarri
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Köszi, de nem értem.
Én csak úgy tudom lefordítani a címet, hogy "szerelemre éhes ember " Oké hogy az vagy, ez sok emberre igaz, de miért a főkukac nevet választottad? Én például Renit akartam, mert úgy hívnak, de mivel volt már ilyen, így a betűket variáltam.
Kolombusz: mért, tudsz mást is?
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
e kettő között kell fenntartani az egyensúlyt.

egyen a súly, a többi meg nézi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hol vannak Ők?

-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Inkább fa, mint fő. Fakukacról mindenki hallott már, főkukac nem is létezik.

-
Bubu79
addikt
Lehet azt tartós kapcsolatnak nevezni, amikor az ember ampervadászkodás közben hozzáragad az árammal átjárt vezetékhez és ellejt vele egy elektrikbugit?

-
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
de őróla nem beszélünk!!!

Szépséges estét a kockáknak!
-
Bubu79
addikt
Szép napot - estét Mindenkinek

-
-
rarri
senior tag
Aranyos vagy.
Rá kellett jönnöm, hogy fórumozni alvás és olvasás helyett tudok csak, minden percem be van osztva. Tudod a hátteremet, nem egyszerű így gép elé ülni. Most is az előbb összedobtam egy finn fahéjascsigát, Bettikét elláttam tanáccsal hogy mit gyakoroljon.. Holnap viszem vissza a könyvtárba a könyveket /lejárt a kölcs.idő/.Egyet tudtam kiolvasni az 5-ből. Nem panaszkodom, mert szeretem az életem, de nem jut sajnos idő mindenre amit szeretnék. Jó lenne többet itt lenni... 
-
válasz
venember83
üzenetére
én bírom a feket bárányunkat amúgy, csak újabban öregszik, aztán egyre házsártosabb

tök jó, régen, ha hülyeségekről akartam vitatkozni, a poltopicba kellett mennem, de most már megkapom ugyanezt az offban is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
igen, a tíz hatványaira utal, azaz tízszeres különbség egy nagyságrend.

(de erről ne nyissunk vitát, legyen elég annyi, hogy úgy van, ahogy mondom
)az pedig, hogy hol miről beszéljünk, minimum nevetséges óhaj az offtopicban.
nem az oviban vagyunk, ahol te vagy az óvónéni, aki majd jól megmondja, hogy mit csináljunk.
-
ladybug
őstag
Bash, ez Off. Itt azért mindenről eshet szó,nem? Másrészt a bor egy nagyon finom dolog, amit kultúráltan is lehet fogyasztani. És bizony összehozza az embereket. Pl úgy, mint a tea is. De ugyanezt vízzel bár nem biztos, hogy el tudod játszani.

Mod: közben amíg írtam a hszt megzavartak. Látom vmennyire te is így gondolod.
-
nike_
addikt
Bahh Ági... Ennyit erről.

-
Bash
őstag
És miért nem vagy már itt? Épp tegnap este segélykiáltottam.
-
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Ne haragudj, de miért nagy kérés az, hogy a memóriáról beszélő fórumtagokat át szeretném irányítani a processzoros topic-ból a megfelelőbe?

A nagyságrend pedig nem nulla, hanem a tíz hatványaira utal. 6000 és 16000 között pedig pontosan 1 nagyságrendnyi a különbség. Bármennyire is számokkal dolgozol és jónak tartod magad matematikából, a tényeket nem szabad figyelmen kívül hagyni.

-
Lortech
addikt
Szerintem ha vízről kívánsz szólni, akkor azt az ásványvizes topikba! (és mindenki mindent a megfelelő topikba, szinte alig akad téma, amit nem lehet valahova bekategorizálni inkább, mint az ot-ba) Ez csak egy tanács, te nem tudom, hogy moderátorként kérted-e, amit. (aka parancsoltad
)
De rendben, én maximálisan tiszteletbentartom ezentúl óhajod. -
-
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Közel nem szólok hozzá annyi mindenhez, mint fokukac őnagyságossága, mondhatjuk úgy is, hogy nagyságrendi különbség van hozzászólásaink száma között.

Többször kértem már, jeleztem, hogy amikor borokról van szó, akkor azt itt tegyétek, én is tiszteletben tartom őket, nem járok a topic-ba vizet prédikálni. Köszönöm!
A második bekezdésem Lortech-nek is szól.
-
Lortech
addikt
Nem akarok ilyet mondani, nem is mondtam.
Tök jó, hogy vizet iszol. Engem nem kavar fel, hogy más mit iszik. Egy szóval nem írtam, tanácsoltam, vagy utaltam feléd, hogy mit igyál vagy mit ne, sőt, még az se zavar igazán, ha lenézed illetve megjegyzéseket teszel az alkoholfogyasztókra, nem én vagyok az, aki allergiás mások preferenciájára ebben a témában.
Az OT-ben a többség nem absztinens úgy gondolom. Milyen alapon gondolod azt, hogy neked a saját antialkoholizmusodból fakadóan moderátori vagy egyszerű fórumozói kötelességed beszólogatni az alkohol témában megszólalóknak? Az OT az nem egyedül rólad szól, ha az itt lévők erről is szeretnének beszélgetni, akkor miért ne? Nem kell hozzászólnod ahhoz a témához, ami ennyire csípi a szemed és el van intézve.
(nem arról beszélek, hogy hullarészegen ot-zünk, fórumozunk)Szerintem menj és mondd el a franciáknak is hogy milyen hülyék mind egy szálig, hogy urambocsá rengeteg bort isznak, nem csak vizet, azt is csak szigorúan szomjoltásra! A gasztronómiáról lövésük sincs szerencsétleneknek!
Igazán nem akarlak ezzel megbántani, mert egy értelmes embert ismertem meg személyedben, de ezt a hozzáállásod nem értem, komolyan.
Utánam a banözön.
-
Bash, szerintem senkit nem érdekelnek a szükségleteid.

meg amúgy miért kell neked mindenhez hozzászólni, hogy lássuk, hogy Te mekkora egyéniség vagy oooott, a messzi floridában, ahol levegőtsemért forrásvízből döntesz magadba egy hordónyit, míg az alkesz magyarok csak isszák a bort, mint a gödények?

Amikor borokról van szó, nem azért beszélünk róla, mert azt isszuk víz helyett, hanem azért, mert finom, és jó elkortyolgatni mondjuk baráti társaságban.
Aktív témák
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest