Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Tegnap megkezdődött a böjt. A péntek kivételével melyik napon nem ehetek majd még húst? Csak nagy pénteken?
-
(Kolombusz)
veterán
Ló éjszakát mindenkinek és szép álmokat.
-
hippee
újonc
asd?
? -
Tim82
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem hiszem, hogy a weboldalon utána tudnál nézni. most próbáltam ki, kíváncsiságból.
-
EQMontoya
veterán
Srác cs serverhez akart ssh elérést kunyerálni, következő párbeszéd volt, a 2 rész között kb 5 perc szünettel:
·•ו)I[Yami]I(•ו· [D.o.S in Progress] (Mobilkészülék) üzenete:
dolgoztam a bix ben configoltam a linuxos szerverparkjait
itthon mac ezek
...
aszem akkor a totalcmd elott fogok megoregednibirom az ilyen kamu embereket

-
Racecam
nagyúr
Aludni kéne, holnap megint fél ötkor kelek...
Alszom. -
Lortech
addikt
Maga a fájlrendszer nem tartalmazza azt, hogy egy partíció milyen meghajtó betűjellel rendelkezik. Azt az oprendszer dönti el magának.
Azért lehet hogy d-nek gondolta az eddigi c-t a telepítő, mert fizikailag egy másik partíció előtte van, ami lett c. Ő nem tudhatja hogy az előző rendszer miként mountolta be. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hívd fel őket, szerintem.
-
(Kolombusz)
veterán
Ki lehet deriteni, hogy mi ment a slágerrádión 21:37 körül?
Nekem nem töltötte be a weboldalt, viszont Anya meg felhivott telefonon, hogy kocsiban ül és ami akkor ment, az kéne neki, nézzem meg online. -
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
IGEN:
És ha hülyeséget beszéltek tényleg ingerült leszek.Vagyok.Franc tudja már.
Kuka: jepp.
Tharwn: úgy volt téve. Bár lehet nem volt közvetlen restart a formázás után.Lortech: Végre egy értelmes válasz

-
venember83
nagyúr
Akkor nagyon érdekes eset áldozata lettél. Kicsit ingerültnek érzem a hangvételed, nyugi, a win már csak ilyen, olvasd el PazsitZ aláírását.
A C volt az aktív partíció?Na mindegy, nem én vagyok a legszakavatottabb, inkább megyek s megnézem alaposan, szőrös-e a szemhéjam kivülről nem látható része.
Jó éjt mindenkinek!
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Szerinted hány van benn , öregapó?
Segítek: 1 azaz egy darab. Ahhoz, hogy midnezt megtudd, elég lett volna za adatlapomra kattintani.
Látom nagyon nem tudtok olvasni ma.
Szóval, gyerekek:
van egy db vinyóm, rajta 4 db partíció.
c, d, e, feddig a c-n votl a rendszer, de a telepítő azta partíciót, hogy , hogy nem de mindenképpen d-nek írta ki. Pedig 100%, hogy c-ként volt használva.
Mivel más partíción egyéb dolgok vannak, és én midnenképp a régi c-re akartam telepíteni , így kénytelen voltam arra telepíteni úgy, hogy a telepítő d-nek látta.Mostmár érthető, aranybogaraim? Vagy még magyarázzam ? -
Thrawn
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Ezt kell feltenni: Link
Azért kell feltenni, mert enélkül nem működik a CCC (Catalyst Control Center)
Én a biztonság kedvéért a .Net 1-2-3-at is fel szoktam tenni XP-nél. Vista-nál nem kell vele foglakozni, mert a Vista-s Catalyst-hez már a 3-as kell és azt tartalmazza. Egyébként megjelent a 3.5 is már.tildy: A telepítéskor csak a partícionálást csináld meg, utána indítsd újra a gépet és utána folytasd, az így előkészített partíció már C lesz. Újratelepítésnél én nem szoktam a partíciókat variálni (törölni, létrehozni pont emiatt), a már meglévő Win-ét szoktam neki megmutatni. Persze visít, hogy van rajta rendszer, de a következő menüben leformázható így nem lesz gubanc

-
tildy
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
De ez milyen már. Telepítés előtt a rendszer a c-n, de a telepítő azt a driveot d-ként látta, másikat látott c-ként.. Mi mást tehettem volna?
no újrainstallnak neki nem állok
Nincs is annyi meghajtóm, hogy arról, amit c-nek lát, áthúzzam a cuccaim.
Sz@rfos windows.
Bezzeg linux alatt még partíciót is tudtma méretezni , nem omlott hamvaiba.
Hupsz hol az ubuntu cd-m
... -
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Bezony, én is gondolkodtam ezen, egy jó kis radit kell szerezni valamilyen bontóból s nagyon finom kis vízhűtést lehet fabrikálni, de úgy néz ki notira váltok, az ősöknek meg minek vízhűtéses pc, mikor ezt sem becsülik... Szóval ennyit a vízhűtéses terveimről.
tildy: IJBarátom. Újabb install.
-
tildy
nagyúr
No már friss winről. Msot jön le a fini ati catalyst... Még vagy egy óra... Fasza.
Hülye win a d-ként mászott fel, át lehet ezt még állítani?(az volt régen alapból a c, miért cisnál iylen hülyeséget?) -
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ja, hacsak arról nem... nálam fel lett függesztve, pedig olllyan keráj radit sikerült hozzá szereznem. csak idő, meg sok-sok alkatrész hiányzik hozzá.
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nincs kész.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kűűgyed felém!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Nincs itt a fő kocsonyaimádó fórumtársunk, szerintem már elkapta a gyalogkakukk....
-
venember83
nagyúr
Maradt kocsonya, kér valaki?

Energiától dúzzadó vezérszarvas: Wasserkühlungról. Az övéről.
R2D2: Kész van, működik?
csapos2: Mikor megyek a pofonokért, akkor viszem.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ngabor2
üzenetére
Felirattal, mert muszáj. Másképp csak a nagyon akciókat tudom nézni. Vagy mozifilmeket esetleg, mert a jó filmek sokszor szöveg nélkül is érthetők, élvezhetők. A tévésorozatokban sok a szöveg, gyakran fontos is. Mondjuk a Lostba még így is belezavarodok, ha néha látok egy-egy részt, nem tudom ki kivel van....

-
válasz
philoxenia
üzenetére
nemtom, és nem is érdekel igazán,
ezek csak eredetiben jók...
------------
Csyppa : House-t akkor néztem, amikor egy éve kidobott életem nője, az volt a figyelem-elterelés, végignéztem 3 évadot

asszem egy nap alatt 8 rész volt a rekordom... -
hát, ma este dolgozni akartam (mert amúgy sose leszek kész az aktuális projekttel),
de elkezdtem dextert nézni, és nem lehet abbahagyni. már csak egy rész van az első évadból, hihetetlen, tényleg függő lettem.viszont ez az első dolog, ami ma tényleg fel tudott ébreszteni, mert amúgy egész nap félkómás állapotban vagyok...
az adrenalinszintemnek jót tesz. -
Bubu79
addikt
Hölgyek, Urak, további kellemes cseverészést és jó éjt Mindenkinek

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére

EnDzsíTú: Te is látod?

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Gyere ide egy pofonért!
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Meg felvillanyozódik

-
Csyppa
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Én a másikat se néztem meg
. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ami mindig jó szokott lenni, az a Gallicoop panírozott pulykamelle, a pulykacomb már nem az igazi nekem tőlük se.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Az jól sikerült.
A mirelithús kevésbé. Nem én rontottam, hanem a hús maga volt rossz, de ezt úgysem hiszitek el.
-
Csyppa
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Végignézte amit linkeltem

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Elfogyott a sajtleves ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem bírtad sokáig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Kolombusz)
veterán
Rendelek pizzát.
-
Thrawn
félisten

-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Merthogy? Erősítőnél az ilyen begerjesztő jellegű dolgokat hívják pozitív visszacsatolásnak - abban viszont stimmel a meglátásod, hogy a második ablaknál már nem szórakoztam pozitívan

Lord Zero: mekkora mágus vagy
Az egyik pillanatban alattam/felettem nyomod, hogy éhes vagy b+, utána meg felettem/alattam...Ha zavarosnak tűnne, direkt volt

Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Star Wars Outlaws teszt
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A gép reinstallra érett, én pedig mindent tettem úgy, ahogyan tenni kellett.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/ szívpörkölt/