Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Bash
őstag
Szia!
A Powerade kicsit más, Coca-Cola-ék találták ki, hogy legyen nekik is jól hangzó "sportitaluk"...
A Gatorade-t szorgos floridai professzorok és orvosok a hőség és a kemény fizikai sport a focicsapat tagjaira gyakorolt hatásait vizsgálva kotyvasztották...
Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy melyiket preferálom. -
AMD Power
titán
Éghajlatváltozás rohamtempóban
Mi lesz még itt Istenem....

-
Bash
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Figyelj, én csak akkor iszom, amikor szomjas vagyok. Így sikerül a napi folyadékbevitelem 1-1,5-2 gallon körül belőni, extrém dolgos napokon akár ennél több is lefolyik a torkomon. Azt akarod mondani, hogy e felett még szükségem van akár egy csepp borra is vagy büdös habzó sörre?
-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem tudom hogyan mondjam érthetőbben, hogy érintetlenül. Amíg le nem csavarod egy Fiji üvegnek a kupakját addig az nem találkozik még a levegővel sem, emberi beavatkozás pedig teljesen kizárt.
Az valahogy nem igazán kivitelezhető, hogy minden alkalommal, amikor megszomjazok, akkor menjek el egy, a Csendes-óceán közepén lévő a civilizációtól szinte teljesen elzárt esőerdő közepére vizet inni. -
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Azért egy kicsit most jobban áll Ági, remélem kifilézi.

-
Lortech
addikt
Inni (alkoholtartalmú italt) és dolgozni egyszerre? Ennyire azért nem halmoznám az élvezeteket.
Vagy úgy érted, te dolgozol és iszol vizet, én meg iszom bort? Mert abban benne vagyok, majd ha arra járok, beugrok.
Bort nem mindenki azért szokott inni - legalábbis én biztos nem -, mert szomjas. Ha szomjas vagyok, vizet iszom. Akár borivás előtt, közben, után. Kedvtelésből, szórakozásból sör, bor, a kettőt (nem a sört és bort) ötvözve tea. -
bnss
veterán
Szevasztok, nézi valaki Szávay Ági meccsét?

-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem tudom van-e még igazibb forrásvíz annál, amit a forrásnál érintetlenül palackoznak.

-
nike_
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Eddig 2x ittam forrásvizet. Isteni.

-
venember83
nagyúr
Egészségedre. De számomra ezek a vizek is elbújhatnak az igazi hűvös forrásvíz mellett, én azt szeretem, ha már vízről van szó.
43584: A palackozással már elszúrták, fertőtlenítik a palackot és a vízet, mert minél tisztább annál jobb. Azt a finom pezsgést vagy elnyomják azzal, hogy még nyomnak bele CO2-t vagy a palackozás során teljesen elveszik a pezsgés. Az eredeti az igazi, amit már palackoznak, szállítanak az már nem ugyanaz.
-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Van itthon Fiji meg San Pellegrino is, de kell a változatosság, szeretem az ízesített vizeket is.
-
Lortech
addikt
Rendben. Majd szólj, ha véletlenül jó bort szeretnél vízre cserélni.

Addig is kedves egészségedre. Bár nem tudom, egyáltalán tegezhetek-e egy ilyen magadféle, meglett, aggastyán moderátorremetepilótabárányt, aki megitta már a vizének javát.ps: amúgy nem csalódtam, te még a szomjhalálra is elcserélnél egy pohár bort, csak nehogy az "agyadra menjen" a sok víz.

-
nike_
addikt
Szevasztok megint megjöttem! Nem hiányoztam senkinek se, ugye?

-
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bar Egerben "cserepedtem fel" a Bikavert kulonosebben nem kedvelem, viszont a Tokaji a vilag legjobb bora az en konyvemben.
-
RexpecT
addikt
Nah elkerekeztem edzeni.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Lortech
üzenetére
Mondjuk edény az tényleg kell, de én se szaggatóval szoktam szaggatni, mert utálok mosogatni, csak kanállal, vagy az előbb éppen egy éttermi jellegű késsel. A salátát meg egy ideje natúr esszük, ha megszokod, még finomabb mint öntettel. Mondjuk a saláta adta az ötletet, mert azt vettünk ma, azért lett ez az ebéd második fogása.
A tojást anyósoméktól kaptuk, teljesen házi, így igazán finom lett.
-
RexpecT
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az Offspring-nek szinte csak jó számai vannak
.Mod:
1994-es Smash albumról van a szám....
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Nálam a nap száma ez.
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
tényleg, az is szokta ezt írogatni a blogjában

-
A tegnapi és a mai nap száma /originated from (Kolombusz)
-
Lortech
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nekem jó is lenne most, egyedül vagyok az apartmanban még 5 napig. Szeretem is, tényleg nem nehéz előállítani, csak az a baj, hogy kell hozzá olyan hozzávaló, ami egy apartmanban nem feltétlenül van meg, mint pl. liszt, tojás, zsíradék, az apparátról nem is beszélve: fazék, nokedliszaggató ( ez persze némi leleménnyel pótolható lenne). Meg jó volna azért egy fejessaláta is mellé.
szerk: jah, meg ecet, fűszerek, bors, pirospaprika. Na jó, eszem egy almát.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére

Tiv: én csak magyart, olaszt és franciát ittam.
A második legjobb a tokaji aszú, de a legfinomabb bort faterom betege készíti.
Vörösbor, hozzáadja a borpárlatot is, isteni, de tényleg. -
tiv83us
veterán
ivott mar itt valaki kozuletek marokkoi bort? Tegnap ittam belole egy szep adagot, faszan ereztem magam semmi gond nem volt, csak orom meg bodottag. Alszok 10 ora hosszat es most vagyok kurva reszeg. Hat fuck again.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Tojásos nokedlit nem szereted? Azt is nagyon egyszerű elkészíteni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó napot, jó étvágyat !
-
Lortech
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kirántod? A hűűűtőőőőbőőől?
(mint a b.zi valamilyen kinderes reklámban). -
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem pizzát rendelsz? ;-]
-
(Kolombusz)
veterán
Mivel Anya nincs itthon, rám hárult az ebédem elkészitésének a feladata.
Túlzásokba nem esek, csinálok egy tasakos sajtlevest, beledobok egy csomó reszelt sajtot, aztán valami mirelitet kirántok. -
csapos2
addikt
A behajolós hűtő nyáron nagyon jó, amikor a lányok csak egy lenge pólóban vannak, és egy ilyen hűtőben kesesgélnek.
-
tildy
nagyúr
válasz
Boxiné
üzenetére
Nem, az sincs.Azt hittem van itthon paradicsomlé, az szokott lenni.
Szomszédtól viszont lett paradicsomsűrítmény, azzal fini
Tegnap este voltam amúgy, de ahogy láttam 9én lejárt, az meg tegnap volt. De ha így is kell, egyet tudok adni. (vettem 6ot
)Jahm elpakoltáka leárazottas részt, ez hátul volt most a csirkemellek környékén egy ilyen behajolós hűtőben.
-
RexpecT
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nemtom de nekem tetszik.Amugy meg [link].Bár nincs semmi köze ehhez.
-
tildy
nagyúr
válasz
Boxiné
üzenetére
szerinted? Tudod ahol talizni szoktunk, csajszi
Mondom szerintem most jár le, ezen a hétvégén, azért volt ennyi.
De még semmi baja, kennyére kenhető fini (nem camambert), sőt isteni az íze. NyammmMost pedig fini zúzapörköltet főzök, kár hogy lecsó/paradicsomlé ninc sitthon, az hiányzik még bele, azt hiszem....
-
t1
veterán
Reggelt!
-
Thrawn
félisten
Jó napot a hölgyeknek és az uraknak!

-
(Kolombusz)
veterán
Ló reggelt mindenkinek!

-
RexpecT
addikt
Csöccsentés a népnek
. -
Tim82
félisten
szépjóreggelt!
másnap van
és úgy néz ki, meghalt a hangfalam, vehetek újat... elméletben garanciális, de tudja a hóhér, hol van a doboza-garanciapapírja...
-
nike_
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hmm, husi.

-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Na de mi van a kuktában?

u.i.: csapos2: Mert szeretlek!

Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mozilla Firefox
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szia Bash! 

, itthon ilyet sem lehet kapni

.