Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Jaj, eltévedtem, ez itt most az osztályozzuk a pasikat topik? Belépés csak fényképpel?

BlacKSouL: Öregebb korban, azért eltűnik ám a csajok Brad/Rambo kinézet/testfelépítés igénye. Rájönnek, hogy az életben egy kicsit máshogy mennek a dolgok. Fehér ló helyett megteszi a szürke is. Javítsatok ki, ha tévednék. (Szerintem fordítva is igaz, bár van akinél ez már viszonylag korán tudatosul (személy szerint én mindig többre értékeltem ha egy nővel tudtam beszélgetni, nevetni, minthogy C+os melltartót viseljen, ne tudjam megcsípni a bőrt a hasán...))
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest