Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ezt a címemet én sem adom meg semmi publikus helyen (feltéve ha az egyetemi ETR biztonságos ilyen szempontból
) Csak a barátokhoz és a hivatalos helyekhez használom. De mégcsak nem is nagyon látogatok ilyen témájú oldalakat (sex-re gondolok és nem a pénisz nagyobbításra
), szóval ötletem nincs honnan másznak be. Sejtésem szerint generált email címekkel dolgoznak és az én fiókomat pont sikerült összehozniuk.#36743: ahan, erre fel csappant meg itt hirtelen a forgalom. Pedig már kezdem azt érezni hogy itt is ha megjelenek mindenki eltűnik. Egy külföldi oldalon szoktam néha beszélgetni (zenei klipp gyűjtős oldal) és ott van az hogy amikor megjelenek mindig feltűnően csönd van.

Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Witcher topik
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen TV-t vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Csak a barátokhoz és a hivatalos helyekhez használom. De mégcsak nem is nagyon látogatok ilyen témájú oldalakat (sex-re gondolok és nem a pénisz nagyobbításra
), szóval ötletem nincs honnan másznak be. Sejtésem szerint generált email címekkel dolgoznak és az én fiókomat pont sikerült összehozniuk.