Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ezt a címemet én sem adom meg semmi publikus helyen (feltéve ha az egyetemi ETR biztonságos ilyen szempontból
) Csak a barátokhoz és a hivatalos helyekhez használom. De mégcsak nem is nagyon látogatok ilyen témájú oldalakat (sex-re gondolok és nem a pénisz nagyobbításra
), szóval ötletem nincs honnan másznak be. Sejtésem szerint generált email címekkel dolgoznak és az én fiókomat pont sikerült összehozniuk.#36743: ahan, erre fel csappant meg itt hirtelen a forgalom. Pedig már kezdem azt érezni hogy itt is ha megjelenek mindenki eltűnik. Egy külföldi oldalon szoktam néha beszélgetni (zenei klipp gyűjtős oldal) és ott van az hogy amikor megjelenek mindig feltűnően csönd van.

Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Csak a barátokhoz és a hivatalos helyekhez használom. De mégcsak nem is nagyon látogatok ilyen témájú oldalakat (sex-re gondolok és nem a pénisz nagyobbításra
), szóval ötletem nincs honnan másznak be. Sejtésem szerint generált email címekkel dolgoznak és az én fiókomat pont sikerült összehozniuk.