Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ezt a címemet én sem adom meg semmi publikus helyen (feltéve ha az egyetemi ETR biztonságos ilyen szempontból
) Csak a barátokhoz és a hivatalos helyekhez használom. De mégcsak nem is nagyon látogatok ilyen témájú oldalakat (sex-re gondolok és nem a pénisz nagyobbításra
), szóval ötletem nincs honnan másznak be. Sejtésem szerint generált email címekkel dolgoznak és az én fiókomat pont sikerült összehozniuk.#36743: ahan, erre fel csappant meg itt hirtelen a forgalom. Pedig már kezdem azt érezni hogy itt is ha megjelenek mindenki eltűnik. Egy külföldi oldalon szoktam néha beszélgetni (zenei klipp gyűjtős oldal) és ott van az hogy amikor megjelenek mindig feltűnően csönd van.

Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (19 ciklus)
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Csak a barátokhoz és a hivatalos helyekhez használom. De mégcsak nem is nagyon látogatok ilyen témájú oldalakat (sex-re gondolok és nem a pénisz nagyobbításra
), szóval ötletem nincs honnan másznak be. Sejtésem szerint generált email címekkel dolgoznak és az én fiókomat pont sikerült összehozniuk.