- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ősidőkből fejsejlettek emlékeim
Egyébként meg: SÜT A NAP !!!
Olyan szinten vidáman keltem, pedig csak annyit láttam hogy k.rva világos van még redőny mögött is. Egyből beizgultam, hogy hátha az új esztendővel a mocsadék ködös genyó is eltűnik, és jön a fényesség. Mert a 2008-as év a Valódi Megújulás éve lesz. 2007-et terveztük annak, illetve simán megújulásnak, de utólag a "mindenki töketlen" éve lett. De most... Nem birom, le kell mennem sétálni egyet, és beszívni a napfényt. Endorfinkúra, meg miegymás. De komolyan, még a levegő is egész más.
Aktív témák
- Windows 11
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Creative Sound Blaster Z SB1500 PCI-E Hangkártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olyan szinten vidáman keltem, pedig csak annyit láttam hogy k.rva világos van még redőny mögött is. Egyből beizgultam, hogy hátha az új esztendővel a mocsadék ködös genyó is eltűnik, és jön a fényesség. Mert a 2008-as év a Valódi Megújulás éve lesz. 2007-et terveztük annak, illetve simán megújulásnak, de utólag a "mindenki töketlen" éve lett. De most... Nem birom, le kell mennem sétálni egyet, és beszívni a napfényt. Endorfinkúra, meg miegymás. De komolyan, még a levegő is egész más.