Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Vazzeg, megküzdöttem egy tücsökkel. Hallom, hogy muzsikál a kis genyó, mondom, jó idő van, nyitva az ablak, még egy kis bulit csapnak az ablak alatt. Erre, mondja az asszony, hogy már tegnap is hallotta, de nem kintről. Fülelek jobban, hát a kis mocsok nem bent van a lakásban. Megyek a hang után, egy igencsak termetes virág lett gyanús, mondom, tegyük ki. Ha benne van, majd kimászik. Kifele a virág felborult, a föld ki. Igen ám, de a hang továbbra is bentről jön. Alá mászott a szegőlécnek. Na, mondom bontás lesz. Szedem a lécet felfele, ez meg szalad beljebb, el egy résbe. Adtam neki egy rakás szert, na mondom, drogozzál. Hegedűlni már nem volt kedve, de még kínlódott egy sort. Bentebb ment a léc álá, és ott verte magát. Bontás tovább, a kis szemét nem ott brékelt a kezelt területtől távol. Adtam neki egy gyergyaoltóval. Győztem.
Aktív témák
- Mobil flották
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest