Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Vazzeg, megküzdöttem egy tücsökkel. Hallom, hogy muzsikál a kis genyó, mondom, jó idő van, nyitva az ablak, még egy kis bulit csapnak az ablak alatt. Erre, mondja az asszony, hogy már tegnap is hallotta, de nem kintről. Fülelek jobban, hát a kis mocsok nem bent van a lakásban. Megyek a hang után, egy igencsak termetes virág lett gyanús, mondom, tegyük ki. Ha benne van, majd kimászik. Kifele a virág felborult, a föld ki. Igen ám, de a hang továbbra is bentről jön. Alá mászott a szegőlécnek. Na, mondom bontás lesz. Szedem a lécet felfele, ez meg szalad beljebb, el egy résbe. Adtam neki egy rakás szert, na mondom, drogozzál. Hegedűlni már nem volt kedve, de még kínlódott egy sort. Bentebb ment a léc álá, és ott verte magát. Bontás tovább, a kis szemét nem ott brékelt a kezelt területtől távol. Adtam neki egy gyergyaoltóval. Győztem.
Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest