Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
Én tegnap nem voltam sikeres. (Tegnap, mert tegnapelőtt például az voltam. Ha jól emlékszem a múlt héten is voltam sikeres, viszont szombaton kifejezetten sikertelen napom volt. A vasárnap olyan se hús, se hal volt sikeresség szempontjából, de a hétfőt jobb elfelejteni. A kedd kiugróan sikeres volt, de erről már megemlékeztem az előzőekben. A mai napra eddig semmi rosszat nem mondhatok, igaz, jót sem. Várom a holnapot, úgy érzem az be fog jönni nekem.)
Azért volt sikeresség szempontjából kihívásokkal küzdő a tegnapi nap, mert nem tudtam az istennek sem előfizetni az MLB Premium csatornára. Pedig most esett az ára 20$-t.(Persze ez senkit nem érdekel, de ez izgat a legkevésbé.) Egyszerűen nem tudtam hogyan kell használni ezt a szerencsétlen OTP virtuális WEB kártyát. A hülye oldal nem azt kérdezte amire számítottam. (Ez aztán már végképp érdektelen, de folytatom.) Honnan a bánatból tudjam, mi a kártyám neve? A típusa mondjuk VISA, de a neve?
Beírtam, hogy OTP, de neki sem volt sikere. Így már hárman voltunk sikertelenek, mert az MLB.com is sikertelen lett, lemaradva egy kellemes ügyfélről.
Lehet, hogy a tegnapi nap a globális felmelegedés helyett a globális sikertelenségről szólt?
u.i.: Ja és még rosszat is álmodtam.
Egy sötét alagútban mentem egy sárga fényű lámpással kezemben, ami talán csak egy fél méterre világított. Már azt hittem valahogy mégis sikerül megtalálnom a kivezető utat, amikor hirtelen....
Ne ezt meg végképp nem értem, hogy minek mesélem el?
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- RAM topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kés topik
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Gigabyte H310M-S2H R2.0 / Gigabyte B360M-PRO-VD / Beszámítás OK!
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- (Szinte új)Samsung Galaxy Watch 8 44mm+ kiegészítők
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest