Hirdetés

Aktív témák

• Racecam

nagyúr

válasz Road Runner #1972 üzenetére

Én tegnap nem voltam sikeres. (Tegnap, mert tegnapelőtt például az voltam. Ha jól emlékszem a múlt héten is voltam sikeres, viszont szombaton kifejezetten sikertelen napom volt. A vasárnap olyan se hús, se hal volt sikeresség szempontjából, de a hétfőt jobb elfelejteni. A kedd kiugróan sikeres volt, de erről már megemlékeztem az előzőekben. A mai napra eddig semmi rosszat nem mondhatok, igaz, jót sem. Várom a holnapot, úgy érzem az be fog jönni nekem.)

Azért volt sikeresség szempontjából kihívásokkal küzdő a tegnapi nap, mert nem tudtam az istennek sem előfizetni az MLB Premium csatornára. Pedig most esett az ára 20$-t.(Persze ez senkit nem érdekel, de ez izgat a legkevésbé.) Egyszerűen nem tudtam hogyan kell használni ezt a szerencsétlen OTP virtuális WEB kártyát. A hülye oldal nem azt kérdezte amire számítottam. (Ez aztán már végképp érdektelen, de folytatom.) Honnan a bánatból tudjam, mi a kártyám neve? A típusa mondjuk VISA, de a neve?
    Beírtam, hogy OTP, de neki sem volt sikere. Így már hárman voltunk sikertelenek, mert az MLB.com is sikertelen lett, lemaradva egy kellemes ügyfélről.

Lehet, hogy a tegnapi nap a globális felmelegedés helyett a globális sikertelenségről szólt? :U

u.i.: Ja és még rosszat is álmodtam.
    Egy sötét alagútban mentem egy sárga fényű lámpással kezemben, ami talán csak egy fél méterre világított. Már azt hittem valahogy mégis sikerül megtalálnom a kivezető utat, amikor hirtelen....
    Ne ezt meg végképp nem értem, hogy minek mesélem el? :F

Aktív témák