Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na jó, de azért csak tudjátok ki vagyok
Egyébként semmi különösebb oka nem volt... egyszerűen mindig volt valami programom. Filmet néztem, barátnővel voltam, buliztam, vizsgáztam, tanultam, BW-ztem, csocsóztam... a cikkek elolvasására volt csak időm. A főbb híreket is át kell majd néznem legalább egy hónapra visszamenőleg, mert nem akarok lemaradni (idő közben valami kétmagú izék is megjelentek vagymi
). -
Panther
HÁZIGAZDA
Szörnyű, az egész OFF TOPIC 20 kimaradt az életemből. Mondjuk legalább lassabban telt be.
VladimirR hozzászólását olvastam el az egészből (mert szerepelt benne a nevem), és egyetértek vele... tudjátok, arról votl szó hoy miért nem érdemes már olvasni az OT-t. Remélem azért ez majd változik.
Láttam SPDeluxe már nem is hallott rólam szinte... ilyen sokat maradtam mostanában ki?
(Mondjuk meglehet hogy igen)
Aktív témák
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- Overwatch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- BestBuy topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Aztech Szerviz I RETRO Számítógép Szerviz I Szervizelés, Telepítés, Adatmentés, Szoftveres Javítás
- Használt MSI mag321cup (VA panel, 31.5" (80 cm) 4k, 160Hz ,1ms) eladó.
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként semmi különösebb oka nem volt... egyszerűen mindig volt valami programom. Filmet néztem, barátnővel voltam, buliztam, vizsgáztam, tanultam, BW-ztem, csocsóztam... a cikkek elolvasására volt csak időm. A főbb híreket is át kell majd néznem legalább egy hónapra visszamenőleg, mert nem akarok lemaradni (idő közben valami kétmagú izék is megjelentek vagymi
).