Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
Batman
őstag
Jó Reggelt!
Szomorú nap ez a mai!
Elment a Kedvesem!
Elment amerikába!Fél négykor keltünk kikísértem repülőre és már úton van az új világ felé.Nagyon szomi vagyok, tudom hogy jó lesz neki ott nagyon nagy élmény lesz de akkor is hiányzik és az a tudat ,hogy nincs velem.....
Visszaértem a koliba és nagyon rossz volt, ugyanis egy koliba laktunk, szinte együtt éltünk.Minden kis apróság rá emlékeztet.Bementem a koli melletti kis boltba ahol mindig vasarolni szoktunk, és mindig veszek neki egy sport szeletet , de most nem kellet vennem
, ha bemegyek a szobájukba nem ül ott a ágyacskáján és nem mosolyog rám....
Hamarosan talán megszokom , de most még nagyon rossz, hogy nincs velem...
Ez nem egy 1 hetes kapcsolat , már több mint 3 és fél éve együtt vagyunk és most 3 hónapig nem láthatom.
Hiányzik!
Bocsi , ha valkinák bántja a csőrét ez a nyálas duma de most kicsit érzelgős vagyok.
De nézzük a jó oldalát most több időm jut a PH!-ra , szal rettegjetek mert itt vagyok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
üdv
Batman
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)