Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Köszönöm védő szavaidat kollága úr. Én inkább szakmaiakban szeretek post-ot szerezni!
Más: Légkondi kérdése. képzeljétek el nálam máris, legalább 28 fok van, van egy nem túl pontos hőmérő a falon, de arányaiban azért jól mér. És még csak reggel fél kilenc van. Délután a nap eléri azt a lehetőséget, hogy a szobám falán lévő, majdnem fal méretű ablakot elkezdi sütni. Ennek hatására, a szobám hőmérséklete exponanciálisan elkezd nőni, szerintem mire lemegy a nap, én már 40 fokban írogatok, de ma délután erről meggyőződöm. Légkondink ''még'' nincs, lehet, hogy nem is lesz soha, bár nekem azért nem ártana.
VladimirR: Nem azért címzem ezt most hozzád, hogy én is hozzászóljak a dologhoz, hanem azért, hogy kifejezzem együttértésemet. Ugyan alig egy éve vagyok PH! Fórumos, szóval még gyermekcipőben járok magának a Fórumnak életében, meg ugye nem voltam régen egy túl nagy offer, szégyen szemre azt sem tudom, hogy mikor indultak. Annyiban biztosan igazad van, hogy régebben itt tudhattad meg, hogy kivel mi történt aznap, viszont ezek mára már valószínűsíthetőleg mindenkinek a saját kis blogjában lelhetőek fel. Nem azt mondom, hogy mindenkinek oda lenne kötelező leírni, hogy mi volt vele, hanem bizonyára sokan eme hely helyett, oda teszik be, mert úgy érzik jónak.
Na most, hogy az újonc kérdéssel mi legyen, arról megint lehetne vitázni, szintúgy arról is, hogy miért születnek ilyen gyorsan az új postok, és a több száz hsz óránként. Valószínűleg azért, mert sok az újonc, erről jó lenne egy statisztika, hogy a rangok hogyan oszlanak meg, és a hozászólások is milyen arányban oszlanak el a főbb csoportokban. Talán erre is sor kerül, és akkor orvosolható lesz a probléma. Régebben nagy chates voltam, jártam chat.hu-ra is és ott ugye nincsenek moderátorokl, szabadon folyik minden akár kúltúr-, akár kúltúrálatlan beszéd, mégis tartják magukat ahhoz, hogy a közösség képes megát formálni. Talán a mi közösségünk is képes lehet erre, talán ha mindíg toleránsak lennénk egy kicsit, talán egy kis türelem sokat segíthetne. Megértem, hogy a sok újonc rohan a rangért, dehát ilyen a világ, pláne, ha kicsit ilyen hierarchikus a rendszer. Őszintén szólva, nem tudom, mi lenne a jó megoldás, vaoltak ugye megszorítások, hogy hardverpiac nem számít hsz-ekbe, talán a OFF lenyugtatásaára is jó lenne, ha csak szakmaiak számítatnának, lehet, hogy éppen az inverze történne meg, lehet, hogy azért tombolna méginkább a chatszerűség, mert úgyis mindegy mennyit írok. Nem tudom. Ki kell ezt is próbálni, úgy, mint az alkoholt, úgy mint a dohányzást. Azokat az érzéseket sem lehet leírni pontosan, ki kell próbálni. Nem akarok senkit erre buzdítani, félre ne értsetek, de tény, hogy addig amíg nem próbálunk ki bizonyos megszorításokat, nem tudhatjuk, hogy működik-e. Newton sem azért lett az aki, mert ült magában, és azon siránkozott, hogy miért nem talál fel valamit, hanem azért mert cselekedett, ügyetlenkedett, aztán mégis csak jó lett. Hát tegyünk mi is így, kicsit alkalmazzunk magunkon szigort, fogjuk vissza postolási mániánkat, nem kell mindenre válaszolni, azátán hátha...
Ha maradt benne helyesírási hiba bocsánat...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Synology NAS
- Milyen széket vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- FIFA 16 Playstation 4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest