- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Programozó az mehet nyáron is rövidgatya polóban

Én is szívesen lennék programozó
Erdeya: megaláztál. Ezt nehéz egykönyen elfelejteni, és megenyhülni. Bocs, sokmindent elviselek ezt az egyet nem, mert b.szarintja a csőröm. Pedig általában nem sokáig tart a haragom, de most igen.
Nem csipázom az ilyen :csak én vagyok a frankó csávó, csak az a helyes amit én annak látok embereket. Én tudom, hogy vannak ilyen emberek mint te, akik megaláznak, valahol el is fogadom , hogy kell ilyeneknek is lenni, csak épp kerülöm a társaságukat.
Midnenesetre egy ilyen értelmes, ráadásul vezető pozícióban lévő embertől elvárható lenne a mássággal szembeni tolerancia.
Pont a nem toleráns emberek miatt lesz annyi pszichikailag sérült ember is(példa kisgyerekkor - kövérek fikázása, cikizése, vagy pl. a szemüvegeseké)... Ezpedig több mint szomorú
[Szerkesztve]
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest