- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Programozó az mehet nyáron is rövidgatya polóban

Én is szívesen lennék programozó
Erdeya: megaláztál. Ezt nehéz egykönyen elfelejteni, és megenyhülni. Bocs, sokmindent elviselek ezt az egyet nem, mert b.szarintja a csőröm. Pedig általában nem sokáig tart a haragom, de most igen.
Nem csipázom az ilyen :csak én vagyok a frankó csávó, csak az a helyes amit én annak látok embereket. Én tudom, hogy vannak ilyen emberek mint te, akik megaláznak, valahol el is fogadom , hogy kell ilyeneknek is lenni, csak épp kerülöm a társaságukat.
Midnenesetre egy ilyen értelmes, ráadásul vezető pozícióban lévő embertől elvárható lenne a mássággal szembeni tolerancia.
Pont a nem toleráns emberek miatt lesz annyi pszichikailag sérült ember is(példa kisgyerekkor - kövérek fikázása, cikizése, vagy pl. a szemüvegeseké)... Ezpedig több mint szomorú
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest