Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Versus69
csendes tag
És ha mégis füvezni fog mit csinálsz, kitagadod? Azt hiszed engem ösztönöztek rá vagy mi? Egyszerűen olyan társaságba keveredtem, és jó is volt nagyon... persze szülők látták hogy mi van, de hál'istennek nem tiltottak el... akkor tuti hogy dacból még komolyabb lett volna a dolog. Így meg kinőttem magamtól, nem bántam meg, jó volt. Most is szívesen járnék minden 7végén buliba és szednék valami tudatmódosító szert
, de egyszerűen nincs időm rá...tanulni kell, most már dolgozni is, pénzt csinálni...ezek a fontosak most. Gimibe ráértem szétcsapni magam, vigyorogtam kettőt és négyes voltam.
Tudni kell hogy minek mikor van az ideje és mértékkel kell csinálni.
Aktív témák
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de egyszerűen nincs időm rá...tanulni kell, most már dolgozni is, pénzt csinálni...ezek a fontosak most. Gimibe ráértem szétcsapni magam, vigyorogtam kettőt és négyes voltam.