Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
akkor meg ''gyenge minőség érzetet kelt''.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Akkor írd azt, hogy: ''ótvarul igénytelen'' :)
(Egyébként tényleg, az igénytelen talán jó szó rá.) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Hazaértem Erdélyből. Mármint nem most, hanem csütörtök hajnalban, de mostanra végig is olvastam az OFF 13-at. Mindjárt megnézem mi van ezzel a 14-el, de az előbb mintha azt olvastam volna hogy vége. Whew. :)
''A szék az anyaga és megmunkálása miatt full gagyinak tűnik.'' :D -
Tithian
őstag
Megjelent a Yu-Gi-Oh! film, értékelése:
[L]http://www.rottentomatoes.com/m/yugioh/[/L]
Tehát új alapmű született :) -
F-ECT$
titán
Negyed öt van.
-
Loretto
veterán
látom hosszu élető volt az off 14:DDD
jaj ez a nemcsák gyerek miért nem csinálta+ azt az uccsó tust. :) -
divot
veterán
Föltettem ezt a Street Legal demot, hát, csúnya. De nagyon. Töröltem egyből.
-
Esmein
nagyúr
Mi volt tegnap pesten ? Jó sok helyszinelő meg tűzoltó nyomult a nyugatinál délután ...
-
kamikaze boci
őstag
Tkp. egy felsorolás lett volna, de átvágtam a gordiuszi csomót, egyszerűen kihagytam a jllemzők közül:) (Ráadásul az is gond, hogy nem állíthatom egy új termékről, hogy nem tartós, vagyis feltételes módban kellett volna beszélnem erről a tulajdonságáról.)
köszi a brainstormingot (:DD)
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Az a baj, hogy a tartósra csak olyan ellenpárok vannak, amiket hivatalos szövegbe nem igazán lehet beilleszteni. Mert az elég furán nézne ki, hogy ócska hatást kelt. Pedig ez az igazság, ugyebár. :P
-
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Az igaz, hogy minden évben van hurrikán-szezon, de ritkán érik el a partot, és ritkán erősödik fel ennyire. Utoljára 1992-ben volt hatalmas pusztítás, Andrew akkor 5-ös kategóriájú volt. Nem akarok elköltözni, jól érzem magam itt, Kaliforniában meg földrengések vannak.
Egyébként egy apartmankomplexum-ban dolozom (lényegében hotel) Normális esetben irodában ülök, meg golfkocsival közlekedem, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor mindent csinálunk. -
Integra
titán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
de a szex lételemünk, teljesen más kategória mint egy könnyen tönkremenő szék:))
-
Integra
titán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
miért kell egy szóban?
a szövegkörnyezetbe nem biztos hogy passzol.. -
Bash
őstag
Üdv mindenkinek, élek! :)
Charley továbbállt. Több, mint másfél napig úgy volt, hogy közvetlenül nálunk fog partot érni, de az utolsó órákban fordult egyet, és így tőlünk kb. 70 mérföldre délre ért partot 145 mérföld/órás (233 km/h) széllel a 4-es kategóriájú hurrikán. Punta Gorda-n elég nagy pusztítás volt, többen meghaltak. Nekünk is evakuálni kellett, a házünk a B zónában van, a melóhely a C éd D zónában. Az A, B és C zónákban élőknek kötelező volt elhagyni házukat péntek reggel 6 óráig. Munkahelyről is el kellett volna mennie mindenkinek, végül a nagy tanácskozásoknak az lett a vége, hogy maradunk. Ezúttal szerencsénk volt. Csütörtök délután 3-tól péntek éjfélig dolgoztam, közben aludtam 1,5 órát. Tegnap éjszaka hazaértem, aludtam 3 órát, és nemsoká megyek dolgozni megint. Két napig előtte csak pakoltunk, most legalább egy hét lesz, mire visszakerül minden a rendes helyére. -
kamikaze boci
őstag
Egy szóban lenne jó:)
Tartós. ''Nem tartós.''
Lehet, hogy nincs is kifejezés erre? Milyen egy nyelvünk van, a szexnek/pénznek legalább 10 szinonímája van:D -
divot
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Könnyen kopó, hamar kopó, gyorsan kopó hatást kelt.
-
Integra
titán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
a gyors elhasználódás érzetét kelti
-
kamikaze boci
őstag
Jók, de amire nekem szükségem van, hivatalos írásba kerül.:)
kb.: A szék a választott anyag és a rosszul kezelt felület miatt ''nem tartósság'' érzetet kelt.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
kuka
-
divot
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Gyönge.
-
Loretto
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
eseti? :D egyszerhasználatos?
-
Integra
titán
-
kamikaze boci
őstag
Miért gondolják egyesek úgy, hogy 1953-nál új OFF TOPICOT kell nyitni?
Hogy mondanád egy szóval:
nem tartós (hamar elhasználódik, tönkremegy, az anyag elfárad)? -
divot
veterán
Az vajon miért van, hogy a másfél gigás mp3 lejátszót a totalcommanderben 1,4-nek, a windows alól viszont csak 1,35-nek látom, mégis 1.42G-t lehet rá feltölteni :F
-
divot
veterán
válasz
Mr.Arizona
üzenetére
Minek? Ez miért nem jó? Valamelyik másik topic már 2600-nál tart.
Szerk: gratulálok! :(
[Szerkesztve] -
Mr.Arizona
tag
nyithatok off topicot?
-
Loretto
veterán
hi sztetek lenne vevő a cooleremre? 2.5k adnának érte itt a fórumon?(ld. adatok)
-
Integra
titán
-
Integra
titán
rock témában absz hozzá nem értő ősbuta vagyok:(
na jó, aerosmith pump cd-m megvan, meg a metallica-metallica és az öcsém punk zenékkel rakta tele a gépet, de kb itt ki is merül nagyjából az érdeklődési köröm rock témában:))
jazz-t még nagyon szeretem.
a miles daves féle komolyabb stílust -
Integra
titán
válasz
Loretto
üzenetére
nemtom, sajon ez vica-versa
ikerházban lakunk szóval annyira nem vészes és jófej a szomszéd fater.
csak éppen a nagyobbik fia egy ostoba hülye tahó fasz...
és az apja alig van otthon így nem látja mit csinál. múltkor itthon volt és hallotta meg látta hogy mit csinál és olyat üvöltözött vele, hogy öröm volt nézni:)
én is hallgatok hangosan zenét, főleg ha grillparti van a kerben, de a szmszédék is, és ezzel semmi bajom, éjjel nekem élet van, szerencsére nekik is.
de hogy reggel nincsenek az emberek hétvégén egymásra tekintettel.... -
divot
veterán
Feltöltöttem a kedvenc dalaimat a MuVo-ra: 260 szám, 18 és fél órányi mp3. Most egy darabig nem kell reggelente gondolkodnom, hogy milyen muzsikát vigyek magammal. :)
-
Loretto
veterán
reggelt.
ma megint jöttek a kukások 7 előtt 5 perccel. grrrr. tele volt a ...m
apropó lehetőségem nyilt rokonoknál ostort használni.hát bakker nem eccerű dolog egy nagy ostorral csattogtatni.nekem egy 1.5m hosszuval sikerült párszor.cool. -
TexT-BoY
addikt
ebben 1et értünk....
bár én azt sem tudom hogy hamár egyszer a rádioba(okba) is nyomják már akkor miért a traficot ??? a just be , Walking on clouts (helyesirás az nuku de most nincs elöttem a track list) .
igen a Just be-t végig nyomta 1:1be csak épp a szöveget lehagyták hogy lehessen hallani a bemondot... (gondolom én) -
majd tesztelünk...
----------------------
más : a BKV nagyon ott van ezen a héten....
tegnap az ámokfutó HÉV, ma a falba rohanó, autóbontó troli...
holnap mi lesz? a dunába esik a fogaskerekű ? :U
----------------------------------------
szerk, asszem megyek aludni, ebben a hozzászólásban legalább 15 betűt cseréltem fel szomszédos betűkre...
[Szerkesztve] -
Divi
aktív tag
Lesz engine terhelés?
((2000+ hsz.)) -
BASH, meg vagy még? :U
mert Charlie tarol...
[L]http://index.hu/politika/bulvar/0813charley/[/L]
[Szerkesztve] -
[amne]
senior tag
Hát igen, régi jó MAGIK széria, Summerbreez, azok jók, Nyana már feledhető, Just Be-n egy-két jó szám akad. Utóbbiakról játszott (játszhatott - gondolom).
-
TexT-BoY
addikt
Wow dejó volt az olimpia megnyitója...:DDD
DJ tiesto nyomta végig:) -
_Volkovy_
nagyúr
na jóccakát népek,holnap nem hiszem hogy leszek..
-
lesaux
veterán
Bash: fúj a szél odaát? Megvagytok?
-
TexT-BoY
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
persze mondani is akartam hogy nézd mega colors házakat...
ja juventus team MEKKORA NOoB vagyok:D
meg még 1 noob kérdés:
a 2.8as Nw 533as P4 az nem HT-s?
volkovy tudsz kodot a ramiba? vagy külgyek mailt? (olcsobban igyekszek odaadni neked de azt nemigérhetem hogy mindent az ott látható árakon kapsz
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
hát majdcsak feltalálod magad.nekem anno 3 hónapig nem volt
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest