Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Loretto
veterán
gyerekek.ennyire azért nem volt magas labda. :)
amugy nem mondom + :P -
steveetm
őstag
péntek 13 rtulz.
MA reggel jövökki egy céghez főnököm kocsijával, és az árpádhíd után a lámpánál belémjött egy fasz. qrva jó. Rajta volt a mozgsásérült jel, még direkt távol is álltam meg tőle, és indulásnál simán belémgurult. duda tolatás,csak a mögöttem lévőnek sem akartam nekimenni és csatt. fasza, picit vagyok ideges...mopndjuk elismerte hogy fasz volt, de akkor is...ja nem volt mozgássérült...
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Ma van a kedvenc napon: péntek 13. :D
-
-
Esmein
nagyúr
-
SuBeR53_
tag
Ha minden igaz, akkor én most fanatikus tag lettem:C
-
_Volkovy_
nagyúr
Nincs is szebb,mint mikor az ember augusztus derekán úgy ébred fel reggel,hogy fáj a torka..
-
Esmein
nagyúr
A lépcsőházban kaptam el a postást és nem hozta a lóvémat. Olyan mérges vagyok hogy nagyon.
-
divot
veterán
Éjfélkor behalt itt minden. :F
-
Cathfaern
nagyúr
Egész nap azon csodálkoztam, hogy hogy nem írt ICQ-n senki...aztán most jövök rá, hogy valószínűleg azért, mert arra a gépre amit használok (laptop szervízben) nincs ICQ telepítve :D

-
én a másodikon laktam, így sosem láttam, mikor jött.
meg nem vagyok egy agresszív típus... :D
-----------------------------------------
Más téma.
apámnak tönkrement a telefonja, és ajánlanom kéne neki valamit, de gondban vagyok.
csak én látom úgy, hogy nem lehet kapni normális telefont, ami egyszerű és elegáns,
nem színes csíkos, nincs beleépítve fényképező meg hatszázhúsz olyan dolog, amit úgyse használ az ember?
miért nem lehet már 6210-est kapni? ÁÁÁ.... -
Tithian
őstag
Nagyon jó postások járnak felénk is, gond nélkül bedobják másnak a levelet telefonszámláról, ha szerencsénk van, azt az újságot hozzák, amire előfizettünk...
A szórólapos, metróteszkós futárok sem rosszak, valamelyik szomszéd portájára rendszeresen bevágja az illetékes a fél város szórólap vagy ingyenkatalógusát, válogassa szét, ha akarja. Hozzánk csak azért nem, mert fél a kutyától. -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
válasz
Integra
üzenetére
nekem évekkel ezelőtt volt olyan fellángolásom, hogy előfizettem az egyik napilapunkra. mondván, hogy úgy olcsóbb is, meg kényelmesebb is.
a kézbesítés olyan volt, hogy hol jött, hol nem...
de rendeszeresen volt olyan is, hogy pénteken vagy szombaton hozta ez a ... postás az egész heti népszabimat. há' nóóóórmális??? :F
napilap...
persze le is mondtam az előfizut elég sürgősen. -
Esmein
nagyúr
Ha holnap sem jön a postás, akkor nagy patáliát csapok.
-
törölt tag
Nem tudja valaki hogy kell Svédországba telefonálni?
(+46) országhívó
pl. 040-482391 a telkönyvbe lévő szám pl.
Ezen kívül mit kell még tárcsázni? mert ezekre csak sípol. -
SuBeR53_
tag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
milyen a vice multiplayer?
-
.:InnoMan:.
senior tag
GTA VICE CITY
MTA SERVER:
Ip:62.77.193.46
Port:2003
Gyertek játszani minél többen!
[Szerkesztve] -
DonLeo
senior tag
Ha 2 email címet adok meg az adatoknál, akkor elvileg mind2-re kellene kapnom értesítő email-t? El kell őket vmivel választani, vagy elég csak a szóköz?
Bár 2 napja nem kapok email-t, ezért most beírtam 1 másik címet, hátha a vipmail-lel van vmi, de most sem kapok egyikre sem. -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
EZ számomra természetes, és mindig is az volt.Soha nem értettem, hogy felejthet el odakinn valaki magyarul.
Mellesleg, ki tudja mit hoz a sors. Viszont Új-Zélandot kb. már 5 éve nézegetem magamnak:)Márcsak a repülés miatt is:D
Twollah:pestet egyébként is utálom.Szal itt nem maradnék....
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Nézzétek meg ezt: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=79993[/L]
-
Erről jut eszembe, apukám a múlt héten hazajött Ománból (pozíció : Szaúd Arábiától délre, hőmérséklet : árnyékban 50 fok, és ő ott dolgozik)
és azzal a lendülettel elutazott Lappföldre, nyaralni. hidegre vágyott... :D és megértem....
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Nah, másfél órába telt, amíg felismert minden eszközt, kapcsolódott... ez a diNovo. Egy jótanács azoknak, akik a jövőben ilyet akarnak vásárolni: Legyen kéznél egy másik billentyűzet meg egy egér, mert anélkül én nem tudtam volna feltelepíteni.
Más: készülünk a viharra. Holnap ér ide Bonnie (trópusi vihar), aztán majd valamikor Charlie (hurrikán). Tőlünk északra, meg délre kilakoltatások várhatóak, Key West is elég nagy veszélyben van. Tegnap egy órával korábban be kellett mennem dolgozni, mert a helyi katasztrófaelhárítástól jött két ürge, és gyűlés volt. A pool-ba beledobáltuk a napozóágyakat, az erkélyekről mindent el kell távolítani, megvan az óvóhely, az evakuálási terv... szóval komoly készültség van. 3 éve már túléltem egy hurrikánt, akkor 3 napig ömlött az eső, fák, kerítések dőltek ki, néhány tető leszakadt, de nem volt komolyabb kár. Reméljük most sem lesz. :) -
Integra
titán
-
tomcsi23
veterán
Itt áll előttünk egy új 7-es BMW. Hátul, a típusnál a 716d szerepel. Látott már valaki ilyet? Nem hinném, hogy ilyen kis béna motor lenne benne (mármint, amilyet a típusból következtetni lehet). Átverés-powa?
-
új-zéland szép ország, de most jött haza onnan egy ismerősöm, és elmondása szerint iszonyat sötétek az ott élő emberkék...
---------------------
integra :
így jártál.
persze, lehet, hogy azért nem jön, mert megint lerobbant.... :D
mindenesetre máskor legyél bankszerű, gondoskodj a megfelelő biztosítékokról. vagy legalább hitelképességi vizsgálatot tartsál... -
Integra
titán
hidd el ismerem, nekünk is élnek kint családtagjaink.
én bemennék a követségre hiába van családom kint hiába van itthon felmutatható vagyonom...
mondjuk nekem nem célom az usa, sokkal jobb és szebb országok vannak.
de ez egyáltalán nem vígasztal azzal szemben hogy itthon mi van:( -
tildy
nagyúr
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Elemlámpa, zseblámpa
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest