Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Loretto
veterán
ja igen még valami:
Jó reggel PH-sok. -
Som@
őstag
Hol érdemes Eurot venni?
Olyan hely kellene, ahol lehet kártyával fizetni.
A bankok mennyivel drágábban adják a valutát? -
már nem izgulok, mert elrontotta, a 93. percnél közölte, hogy ''medium error''.
pedig reménykedtem... :( na mindegy.igazából itt állt ez a 90 perces primedisc Cd már vagy egy éve, ki kellett próbálnom valamire...
már csak arra vagyok kíváncsi, hogy aki 80 perces CD-re írt 99 percet, az hogy csinálta?
:o -
itt is megkérdezem :
szerintetek egy 48x plextor íróval, ami elvileg támogatja 99 percig a túlírást, fel lehet írni egy 890 MB-os fájlt egy 800 MB-os Cd-re? EGyáltalán, én 800 MB-osnál nagoybb lemezt még nem láttam... -
hungeek
senior tag
jesszusom..... már a 13.-nél tartunk? mikor elutaztam még javában a 12. offtopic ment...
ma jöttem meg balatonról (megint :) ), pénteken megyek tovább pécsre, majd onnan horvátba 1 hétre, és akkor már itt is lesz az augusztus :( -
Snail
csendes tag
Talán jó az ha ide írom, egy kérdésem lenne.
Melyik fórumozónak volt az az aláírása, hogy valami olyasmi hogy ''eltűrjük a XYZ és a ratyiságot [lehet hogy még volt valami], de baszódj meg!''
Jó lenne ha valaki be tudná idézni nekem a teljes mondatot, köszi előre is :) -
tildy
nagyúr
Micsoda problémák.Én is épp az utolsókat rúgom, de én a hőség miatt:((
-
_Volkovy_
nagyúr
Majd ha te is ilyen helyzetbe kerülnél mint én,meglátnám mit csinálnál.ez kicsit mélyebben gyökerezik,mint egyszerű 17-18 éves nyughatatlanság,meg kötözködés.Annak is örülök,hogy nem hülyültem meg.
(néha képes vagyok kívülről nézni magam,és hát őszintén,nem tudom minek vagyok a világon..)
de hagyjuk.. -
Loretto
veterán
hát igen nem eccerű othagyni a szülői fészket. de télleg egyedül meg aztán végképp nem.hacsak nincs vmi nagy mákod.
-
Wolverine
félisten
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű. Nekem 25k az albi egy hónapban (se kábel, se net - ha lesznek, több lesz), és a tanév alatt egy hónapban van 40-50k bevételem. Ebből kiszáítható, hogy nem sok egyébre jut... Diákmunkát meg nem tudom beilleszteni a napirendembe. mert lassan végzek, így rengeteget dolgozom a diplomamunkám előkészületeire - ergo egész héten laborban vagyok. Tanéven kívül örülök, ha főtt ételhez jutok néha :( (nem viccelek, de sajnálkozni nem kell, azért boldogulok :D)
mod: Soma, frissítsd a PH! tali listáját, ha ráérsz, lassan három hete nem volt update és vannak, akik hiányoznak róla...
[Szerkesztve] -
el sem hiszem, a plextor végre kiadott egy olyan verziójú Pleextools -t, ami képes felismerni az nvidia nforce2-es alaplapra dugott cd-írót. így egy év után időszerűvé is vált a dolog, mert eddig csak a virtuális meghajtókat akarta látni a kicsike, mióta új gépem van. szóval ennek most örülök, nagy tapsot a plextornak! :)
------------------------------------------------------
Bazsesz : ne add föl! az élet szép! az emberek hülyék, de nem kell velük foglalkozni, negligálni kell őket.
viszont süt a Nap, csiripelnek a madarak, dög meleg van, vannak jófej emberek a ph!-n, mi kell még? :)
egyébként átérzem a problémád, de majd megoldódik.
bár én már 24 éves vagyok, de még itthon lakom, kicsit fasírtban vagyunk anyámmal, általában minden ok és jelzés nélkül robban, és kezd el ordítani velem.
vasárnap volt a szülinapom, egy napig kedves volt, majd hétfő reggel a második mondatom után elkezdett ordítani, és közölte, hogy költözzek el. Az anyák már csk ilyenek... :(
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
Nem hinnem h elkuldtem az utolso postom ezert leirom meg1x, artani nem art.
Szal ad 1: ket honap utan vegre van net! es ph! :))
ad 2: epp Kanadaban nyaralok es elvezem az alacsony arakat, a ruhataram teljsesen felujitottam 300 dollarbol, a legmarkasabb cuccokkal ;] van egy olyan erzesem h ati kartyakbol is fel fogok pakolni, na es egy kona bringa se artana. milyen jo h itteni cegek es kisse olcson lehet hozzajutni. hasznaltan meg kesz mekka! piaci ar negyedenel dragabban nem is talalsz cuccokat :DDD
az emberek rendesek, kedvesek, a buszokon nincs tomeg, az utcak tisztak, es sort csak a ''The Beer Store'' nevu csodas kis helyeken kapsz, kozertekben nincs (mas alkoholt meg LCBA nevu faintos boltokban vehetsz).
a marketingesek enyhen nacionalistak, ezt konnyen eszre lehet venni pl. mcdonaldz logo kozepen piros juharlevel, Canada ruhamarka, piros feher szinekben szep nagy canada felirattal es persze juharlevellel, stb :U -
Wolverine
félisten
Nyugi. Az ilyen időszakok mindig el szoktak múlni. Mondjuk én már 3 éve úgy vagyok minimum, hogy addig emlékszem szeretettel a szüleim lakására, míg haza nem megyek, de velük nem nagyon van bajom. (ami van, azt nem mondanám a szemükbe, túl nagy lenne nekik a sokk, nekem a szégyenérzet utána)
Barátnőm nekem sincs, de jó barátaim vannak, habár ritkán futunk össze. Az ok? Baromira nem járok társaságba... Tudom, hogy bennem van a hiba.
Ja, és sokat segít, amikor az ember először költözik el otthonról. Én az egyetem miatt ezt 6 éve megtettem, azóta sokat változtam (nem feltétlenül előnyömre :P), és ez kellett ahhoz, hogy nyugodtan merjek szembenézni a (magam által irányított, remélem...) sorsommal - vár ez nem a jó szó.
Szóval nyugi. El fog múlni. Kezdetnek éjjel sétálj egy nagyot és szellőztesd ki a fejed. -
Bazsesz
őstag
Kész. Most tartok ott, hogy IRL-ben senkim (a senki alatt tényleg senkit értek) nincs. Szüleimmel most vesztem úgy össze, mint az állat, anyám már azzal jött, hogy ''HOGY MERED SZÓVÁ TENNI...'' (persze ordítva, hogy kiszakadjon a fülem). Barátaim száma IRL-ben egyelő a nullával, barátnőm meg olyan régóta nincs, hogy két évnél abbahagytam a számolást. Amiatt meg hogy mindenki csak cseszegessen, meg leszarja a fejem teljesen feleslegesen vagyok. Az lett volna a legjobb, ha nem születek meg, mert egy ilyen rakás szerencsétlenséggel kevesebb lenne.
Hát igen, sajna egyszer minden kártyavár összedől, és újraépítésükkor sosem lesz ugyanolyan. És akkor amit Hiper mondott, az most mind illik rám:
<HiperG> barcikai depihullám
<HiperG> nekem ilyen életelfogással jövőm van, bazsesznek olyannal nincs
<HiperG> luzer vagy és kész
<HiperG> bazsesz bolond vagy?
<HiperG> tipikus barcikai egyenéség (tisztelet a kivételnek)
Gyűlölök élni. :O -
divot
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Na jó, de te letettél valamit az asztalra. Nekem Parci legföljebb azt írhatná oda, hogy megszállott. Vagy, hogy túl sok a szabadideje. :DDD
-
válasz
burgatshow
üzenetére
azt tudom, hogy tékvandóbajnok vagy, de hogy került a neved alá a ''harcművész'', mint rang? :o :C :D
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Mivel ez 1 off topic ezért:
OFF
;] :DDD -
TexT-BoY
addikt
huh emberek :)
szerintetek mi lehetett a baja a monitoromnak?
bevolt kacsolva ép jácottam aztán egyszercsak egy kattanás és nincs kép gépem közbe megy... probálom bekapcsolgatni semmi :( aztán 2percet vártam : semmi kihuztam mincen cablet vioszadugtam 5percnél: semmi 10peret vcátam ujra jó:) szerintetek lehetett hogy felmelegedett?:(:DDD -
delta9
senior tag
tudtok egy oldalt, ahol magyar katonai rangjelzések, rendfokozatok vannak képekkel illusztrálva (jól látható vállap érdekelne)?
-
twollah
nagyúr
Alvin szolalj meg!
-
Pacák
senior tag
Mindenki itt OFF -ol, pedig felfedeztem valamit, ami megváltja a világot. :DDD :Y :U
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9757&start=#msg1064[/L] -
_Volkovy_
nagyúr
Jó ez a nyár.
Haldoklom a hőségtől,a kaktuszaimat kitettem a napsütötte erkélyre,csakúgy mint a kajszibarackokat,amik aszalódnak. -
_Volkovy_
nagyúr
Orion PR2400-as asztali DVD lejátszóhoz létezik frissített firmware?
Alapból a dobozból kiszedve a drive fertelmesen működik,de szerintem egy új FW sokat segítene rajta.
Tudtok mondani egy helyet,ahol ilyen firmware-gyűjtemény van,ahol tudnék keresgélni?
Köszi. -
biker
nagyúr
ja igen, van heti bérlet, valami 2-3Lm, és mindenhova jó egy hétig a buszra.
amugy mi is úgy csináltuk pl. átmentünk golden bay-be busszal, 10perc, majd onnan gyalog mentünk tovább, 1 óra alatt Mgarr-ban voltunk, és szedtünk közben kaktuszt :):U
a vezetést meg nem csak a balra tarts miatt nem javaslom.
alapértelmezett hogy kereszteződésnél duda, és megy mint állat.
a busz is, olyan utcákon megy 40-el a busz, hogy alig fér el.
és baromira rossz dolog a szinte folyékony aszfalton fékezni, és csak menni tovább csikorgó kerékkel, de nem lassulni :)
és egyenes meg sík ut csak a mesében van, nem a szigeten :D -
twollah
nagyúr
Alvin szolalj meg!
-
engusz
veterán
Megyek vizsgázni, éljen, éljen! :)
-
marcee
addikt
A meleg monnyon le!
-
twollah
nagyúr
Gyanus nekem ez az Alvin gyerek.
Meg nem szolt hozza az Offtopichoz, -
twollah
nagyúr
Elokerult Alvin.
Azt hittem sosem fogom ujra latni. -
-
LOTR
addikt
azt hiszem kb 1 vagy 2 hete emwy kért meg vkit, hogy nem tudná-e felvenni neki a 24 című amerikai tévéfilmsorozatot, na ez már megjelent dvd-n, sztem fáljcserélőkön már biztosan hozzá tud jutni
egyik ismerősöm ismerősének megvan dvd-n, de ő nem ad kölcsön és nem foglalkozik dvd írással ha csak 1-2 db-ról lenne szó, csak olyan 100+ -tól
tehát sajnos nem tudom neki eljuttatni -
Szalma
őstag
(Máltát körbebuszozni?!?! Divot! Nézzél térképet! Mi 1 hét alatt begyalogoltuk! NAGYON pici... Főleg Gozo. (Victoriában, fenn a várból látni körben a tengert... Na jó: a kikötő felé nem...) De érdemes venni bérletet. Sokkal olcsóbb, mint ha alkalmanként vásárolnál jegyet, amiből nem tud épp visszadni a sofőr... És van 1-2 picike homokos partszakasz, ahol sosincs tömeg, igaz gyalogolni kell. Robogó bérlés sem rossz, csak ''balra tarts!'' van. Ha még választhatsz, akkor késő ősszel/télen sokkal szebb Málta, mint így nyáron.)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Szép és kedves sziget. Próbálj egy hajóst elcsípni Cominóra. Élmény. (Kaját/vizet vigyél!!! :) ) -
TexT-BoY
addikt
nálatok olyan hidegvolt?:DDD nákunk 42fok(szoba 31) volt kint a gépem pedig 2000mhzen cerka kicsit durva volt merthogy 70FOKOS VOLT játékok alatt:) szerencsére a potik megoldották a problémár egészen 62fokra yessz:DDD
viszomt a maxxtor vinyóm szörnyen meleg:DDD egészen 24fok:DDD dehogy mitöl?:F:DDD
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Na akkor még egy teljes közérdektelenségnek örvendő tény - megvan az idei nyár lokális (=szobám) hőmérsékleti rekordja.
31°C (CPU, idle : 54°C - SYS, idle : 39 °C - VGA, idle : nemmeremmegnézni) -
taltos
senior tag
Sziasztok!
Csak azért nem teszem OFF-ba ezt a hozzászólást, mert ez pont egy OFF topic. :)
Szóval én nem nagyon szoktam kibukni topicokon, de most iszonyúan felhúzott ez:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=73998&start=0[/L]
Egyszerűen kezd egy az egyben sz*r lenni a PH, mióta mindenhol reklámozva van. Megőrülök, hogy már tényleg minden hülyeségért topicot nyitnak az emberek. Nekem nincs olyan véleményem, hogy ez egy HARDVER oldal, és ezért itt csak ezzel kapcsolatos dolgokat szeretek olvasni, mert jó a lazítás, főleg ha érdekesek a témák. De úgy érzem, hogy egyre bugyutább topicok nyílnak, ami ellen már a moderátorok sem tudnak semmit tenni, mert
[1] Ha bezárják, attól még ott marad
[2] Hiába vannak a rendeltetészerű topicok (pl. Miért zártuk be, Moderátort keresek, stb.), az ujoncok, mire kiismerik a Ph!-s berkeket, jobb esetben is túl vannak 5 értelmetlen topicnyitáson
Én nem teszek senkinek szemrehányást tenni, nem hibáztatok senkit, nem tudom a megoldást és nem is szerettem volna a fent említett topicban sem flame-t indítani. Csupán le szerettem volna írni a bánatomat úgy, hogy azt mások is olvassák (és mivel soha nem szoktam olvasni OFF topicokat, így azt sem tudom, hogy kik fordulnak itt meg...).
Kösz a türelmet!
(egy bánatos ''ős'' Ph!-s) :)
Szerk: A végére még tettem egy szmájlit, hogy az egyébként komoly hangulatomat kicsit vidítsam...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest