Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
atus
senior tag
Aki szereti a léghűtéses autókat, de főleg a bogarakat, annak ajánlom figyelmébe a következő gépgalériát: [L]http://www.pbase.com/slimboyfat/bug_jam_18&page=all[/L]
Persze nem mind léghűtéses... :DDD:)) [L]http://www.pbase.com/image/31835528[/L]
Meg akadt egy ultrabrutál kisfiat is. :D [L]http://www.pbase.com/image/31835532[/L]
Aki pedig a Karmannokat kedveli, az is fog találni jóságot. ;) -
divot
veterán
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Fantasztikus. Olyan ez mint a tenger, ha egyszer elmész oda, egy idő után már hiányzik. :) 1989-ben voltam először, így látom a fejlődést, ami (turista szempontból szerencsére) nem túl gyors.
-
divot
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Van egy-két ilyen hely (néhány Pesten :DDD), de egyre kevesebb. Gesztenyefák árnyékában ücsörögsz a kis asztalodnál, madarak csicseregnek, a kötényt viselő pincér hozza a frissen csapolt sört, méghozzá régi vágású korsóban, aztán rendelsz egy körömpörköltet, és még egy sört...
-
PeliScan
addikt
Mert iszonyúan kevés a fizetés itthon. :(
Barátnőm most kaptam vissza (:D) egy hónapos amerikai nyaralásából, a fogadó család, bár nem tartozott közel sem a gazdagok közé, szinte nem is evett otthon, mindig étteremben. Mivel átszámítva is(!!) olcsóbb az étterem, mint itthon. -
Cardinella
aktív tag
Üdv, Bash! :)
Természetesen feltűnt, hogy nem vagy mostanában; de remélem a problémáid megoldódtak(-nak). Azt hittem ''szabadságon'' vagy, és valami kellemes helyen nyaralgatsz éppen.
A fülest azóta is rendületlenül hallgatom, ilyenkor mindig eszembe juttok gaboRF-fel együtt, és nagy-nagy hálával gondolok Rátok.:)
A legjobbakat kívánom Neked; és remélem, hogy rövidesen rendeződik a helyzeted!
:) -
tildy
nagyúr
Peliscan :tegnap irtam jo sok szoveget, erre elment a koliban a net.Na majd ha felérek pestre megint, bepostolom.
Egyébként elég gáz lenne ha ez a mellkas borotvalosdi elterjedne.Én már azt is utálom, hogy nyáron ennyit kell nekem is, no letemre.Na jó nekem kicsit más helyeken...De akkor is.Szerencsére erre si jo a lezer.Majd egyszer megcsinaltatom a fontosabb reszeket. -
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Sajnos nem leszek Pesten :O
Majd a lan party... -
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
vagy ott áll meg előtte a 25-ös busz, és a 74-es, 74A troli.
------------------------
egyébként jó bulit, én mindjárt megyek Tisza-túrára.
remélem, most már eláll az égi áldás... :D -
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Mikor & hol lesz? (Tudom, hogy van topikja, de most lusta vagyok megnézni) :D
-
Arhel
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Te kis ''félisten'' :D:D :D
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ez van..:(
-
_Volkovy_
nagyúr
Jézus,Alvin egymaga teleírt több mint 7 OFF TOPIC-ot?:Y
-
Arhel
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
De akkor is....
miért nincs olyan mostmár, hogy PH! ''Isten'' vagy vmi hasonló? :D -
Arhel
senior tag
15003 HSZ-nél jár Alvin_ti4200 és még mindig ''nagyúr'', miért nincs mmég egy lépcső??? :F
-
Loretto
veterán
jó reggelr mindenkinek.kajak álmos vagyok és már itt melozok SZOMBATON :(
viszon tegnap lement 5 sör:)) -
LOTR
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
ezt a hszt úgy írom, hogy egyszer már leírtam részletesebben és véletlenül F5-öt nyomtam
egy proci jóval többet kibír mint 100C-fok, persze nem tudom mekkora a hőmérséklet a belsejében mondjuk ha a bios engedi a 100 fokot biztos több, de azért még nem megy tönkre -
Cardinella
aktív tag
Korábban egy Coolink hűtővel izzadtam vért, szintén csavarhúzós-bepattintós tipus volt. Utána egy 1,5 cm széles véső élét leszigetelőszalagoztam, azzal könnyebb a fel-lerakás, mert nem csúszik le a tartófül bevágásából, és infarktust sem kap az ember szerelés közben; másrészt így az alaplap testi épsége is megőrizhető.:P
-
lesaux
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem tudom, milyen. A procihoz adták (2600+). Bekapcsoláskor, a BIOS-ban 47-50 fok.
-
lesaux
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Csak én már nem merem leszedni a hűtőt, félek, hogy lesarkazom a procit. De ha mégsem, akkor a hűtő felrakásával lesznek gondok. Egy TUSL2-C már megbánta, hogy megcsúszott a csavarhúzó. :(
-
lesaux
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
ja de. késő van.
-
Cathfaern
nagyúr
Most olvastam egy viccet, s nem tudom megállni hogy ne írjam be:
Hogy hívják a természetvédő anyák baráti körét?
MadörFaKör... :) -
lesaux
veterán
OFF: a proci aljáról azt a rózsaszínű akármit le kell kaparni? Mert én már így raktam rá a coolert, vért izzadva, és még egyszer le nem szedném.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Az biztos, hogy én sem borotválnám le senki kedvéért sem a lábam, sem a mellkasom. Már csak azért sem, mert nagyon hülyén nézne ki, hogy ez a két testtájam csupasz, az összes többi meg tiszta szőr :DDD Arról nem is beszélve, hogy max. 2 órás műtéttel lehetne megcsinálni :P
-
kamikaze boci
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Nem tudom ki emlékeztek-e még arra az időre, amikor az első férfi spray-k bejöttek. Még én is kölyök voltam, de arra emlékszem, hogy az első használókat khm, izének nézték. Ma már mindenki ezt használja.
Ugyanez a helyzet a nők vs. szőrzettel is. Tessék megnézni egy 30 éves divatfotót, itt-ott kikandikálnak a pamacsok. Ma már nem szalonképes sem a desodort nem használó férfi sem a ''pamacsos'' nő.
Ugyanez lesz a helyzett a szőrtelenített férfiakkal is. Az egyik barátom öccse már a lábát is borotválja, és a barátai számára is ez a természetes. Néhány 10 év, és teljesen beépül az elvárásokba. (Az egy másik kérdés, hogy én senki kedvéért nem borotválnám meg a lábam.)
Egyébiránt a nőket eltiltanám a borotvától, átverés. Amíg jól akarnak mutatni, elég tűrhető az eredmény, aztán egy nap után jobb nem beszélni róla. Epilláló géppel legalább nem lesznek borostásak.:D
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
hogy elterjedt-e?
szerintem, annyira nagyon nem...
legalábbis az én ismerősi körömben nem...
meg azért személyfüggő is, valakinek jó áll, valakinek nem...
én biztos nem tennék ilyesmit...
(mondjuk így nyáron a pofaszőrzet eltávolítása is ritkábban esik meg. néha, ha összeülünk haverok mostanában egy sörözésre, egymásranézünk, és megállapítjuk, hogy az arcunkon is kitört a nyáriszünet. :)) ) -
BJSmith
újonc
Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!:Y
DE SZAR EGY FORUMRÉSZ!!!;]
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
fokukac majd mail-be vagy sms-be küld el a címet ahova a mérkőzést tartalmazó lemezt küldjem ( várhatólag a jövő héten )
-
PeliScan
addikt
Persze h senkinem semmi köze, én arra lennék kiváncsi, h tényleg ennyire elterjedt-e? Nem nagyon befolyásolná a döntésem, csak veszettmód érdekelne. :)
tildy > ha kérte volna, persze h elküldtem volna a sunyiba. Közel sem arról van szó h elvárná, vagy effél, csak egyszerűen láttam rajta h tetszett neki, sejtem h tetszene neki ennél kicsit hárdkórabbúl is, és mivel én neki szeretnék tetszeni és örömet okozni, why not? Csak elsőre megdöbbentem, nagyon.
(Majd rakok fel képeket Som@ :DD)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Köszönöm az eddigieket :) bár sokkal nem lettem ám okosabb, viszont tényleg nem is tudom h mit is várok...
Tudja a fene, igazából. Végülis hajlok rá, hogy legyen úgy, ahogy neki tetszik, igazából nekem (legalábbis úgy gondolom, most még) nem nagy kellemetlenség, aztán meg ne mondhassa hogy nem teszek meg mindent érte, szóval lehet h jól is járok a végén. :D
Viszont kissé megdöbentett, hogy tényleg ez tetszik a fehérnépnek... -
tildy
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Egyébként 5ből 5 nő azt mondaná, hogy ne legyen szőrös a férfi. De szerintem hülyeség ilyesmire rávenni a párunkat, vagy ez alapján pasit választani.
Isten biza, ha férfi lennék, jól elküldtem volna apárom a sunyiba ilyen ötlettel.Ha nem felelek meg neki olyannak amilyen vagyok, akkor elmehet.
Mások véleménye: itt
[L]http://www.mellesleg.hu/noimagazin/tabu/taboo.php?id=212[/L]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Neharagudj, de elég hülye ötlet, szerintem.Már az is túlzás , ha a férfi a hónaljában leborotválja, na most ez lesz a divat?Nem te vagy az első, aki ilyet kérdez...Múltkor egy ismerős kérdezte meg, hogy mit csináljon uilyen szituban.Ez kész.Komolyan mondom , amai nők ilyen szempontból hülyék, ha ilyet várnak el.
:Y:Y:Y
Szerintem jó van az úgy ahogy van...
Mellesleg tudom, mi a nőkkel szembeni elvárás is ilyen téren.Csak éppen intim részeken iszonyat szúros ha borotválja az ember, sőt ki is serceg.(piros lesz, pattanásos.)
Tudom , hogy ez az ideál, de rohadtul utálok megfelelni ennek a trendnek, csak épp muszáj:( Mert megszólják az embert...
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Külön ezért nem szeretnék (illetve szeretnék, de nincs pofám) topicot nyitni... :B viszont nagyon érdekelne mindkét nemű fórumtársaim véleménye!
Tehát; érdekelne hogy mik az elfogadott normák, illetve szokások a férfiak szőrösségével/nem szőrösségével kapcsolatban. :B Barátnőm -akivel pár nap híján egy éve együtt vagyunk- pihengetés közben felvetette, hogy nem próbáljuk-e ki, hogy milyen lenne ha a picit szőrös (ismétlem, valóban picit, tehát természetesen, lehet h a pihés még jobb szó) mellkasom próbaképp megborotválnánk... ez a szmájli illik ide. :Y mármint ilyen volt az arckifejezésem. Nem, nem azért, mintha rosszul esett volna, vagy prűd lennék, hanem tényleg elcsodálkoztam, h ennyire férfiatlan férfiak a szexik manapság? Végül teljesítettem is a kérését, persze többet ''akart'' rögötn. :) (Természetesen nem követelőzően, hanem inkább csak láttam, hogy nagyon nagyon tetszett neki, így megkérdeztem, h ha teljesen rajta múlna, mit még..?)
Tehát, erre lennék kiváncsi; a természetes szőrök, ha valóban nem extrémek, már ennyire gázak a férfiakaon is? Én ezzel eddig nem voltam tisztában. Ofkoz alkalmazkodom a trendhez, ha ez az... de kicsit meg vagyok e téren most kavarodva. Tényleg az a szexi, és ez általánosan elfogadott, h hónapl+mellkas+has+intim részek borotválva..? Férfiaknál..?
(a gyakorlati vonatkozásáról, aki akar, itt vagy mailban ír6, ha tud :D milyen gyakran kéne, ha kéne, ill. nem b@szottmód szar, ha az ember egész teste borostál, ha nem borotválja teljesen nap mint nap..? :o)
(ne haragudjatok a kicsit necces témáért) -
Bash
őstag
-
PeliScan
addikt
Gratulálok a monitorodhoz! Kicsit irígykedem is a plusz 1.1'' miatt. :P
Topicot viszont sajna még én sem nagyon tudok mondani neked... viszont kigyűjtöttem az eddighi monitorokkal foglalkozó topicjaim, remélem megtalálod, amit keresel! A legelső link,m amit a legvalószínűbbnek tartok, és az utcsó, amit a leginkább nem.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34656&start=#msg[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=6984&start=[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=35162&start=#msg1[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=30249&start=#msg3[/L]
(illetve volt egy ''Ne higgyetek a TFT őrületnek; Deawoo 719B eladó!'' topic még, de ez a piacban volt, tehát automatikusan törlésre került pár hónap idle után;de gondolom nem ezt kerested. :P) -
Tithian
őstag
Windóz ápdét (kritikus):
[L]http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms04-jul.mspx[/L] -
TexT-BoY
addikt
srácok melyik telót érdemes megenni:
-E700
-T630
-Z600
??? Volkovy te ugyis guru vagy ne tarcsad magadba :) -
anaqer
veterán
Happy SysAdmin Day! [L]http://www.digit-life.com/news.html?107201#107201[/L]
-
Dufresne
addikt
Azt a mindenit, hogy valaki mi mindent engedhet meg magának:)
Nagyon állat ez a hardwareelem, nekem is kell valami hasonló, de mindenesetre egy 17''-os TFT-re való fejlesztés mindenképpen:)) -
Bash
őstag
Tervben X800 XT van. Lényegében ezért is fog elhúzódni a dolog még vagy 3-4 hónapig, mert nem nagyon lehet kapni. :)
Most jelenleg egy Speed-link SL-6465 keyboard után kutakodok, de még nagyon új, és nem lehet kapni nálunk: [L]http://speedlink.de/index.php?lang=en[/L]
Ha valaki tud egy helyet esetleg ezen kívül: [L]http://www.fairtronic.de/[/L] az kérem ne titkolja.
És PeliScan topic-ját még mindig keresem. :) -
Bash
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Florida-ban 7%.
-
Bash
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Az eredeti ár 78%-ért sikerült szereznem és adót sem fizettem rá. Szerda reggel rendeltem, és péntek reggel 9:35-kor az ajtómon kopogott a FedEx. Azt hiszem jó vétel volt. :)
Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest