Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
A Nagyúr megjött....:DDD
Hangos léptei verik fel szunnyadó népét álmából és OFF-olásra késztetik álmos szemekkel szomorú sorsú alatvalóit.:D
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Ja, Bashról jutott így eszembe: öszzeköltöztem exemmel és ő visszaszoktatott a normális táplálkozásra az addigi ''4 szalámis zsemle egy nap'' jeligéjű borzalomról. Lefogytam 65-ről 58 kg-ra... Anyám azt hitte, nem eszem rendesen. Azóta 61-ig feljebb sikerült jönnöm, de zsír az nem nagyon van rajtam (egy jó ideig annyit zabáltam, mint exem mázsás édesapja, aki hegesztő - nehéz fizikai munkát végez egész nap; csak épp nem látszott rajtam semmi túlsúly...). Franc tudja, miért nem hízom. Nem is mozgok, mielőtt valaki arra fogná...
-
-
tildy
nagyúr
Ugye ha most megeszem 2 füstli virslit , 1 zsomlevel, akkor nem fogok elhízni?Ubisali az még mehetne mellé?:)
-
MBS
csendes tag
sziasztok!
-
twollah
nagyúr
De regen jartam erre miota a blogom vesegetem.
-
Cardinella
aktív tag
Köszönöm, hogy elmagyaráztad a lényeget; csak nem szeretek sokat írni...:)
(''...aki nem fogadja el, az ki lesz penderítve...''- ez teljesen általános alany, és nem konkrét személyre vonatkozott...másrészt egy ban-ért azért 'keményen' meg kell itt dolgozni...)
takito: részemről peace:), és jó olvasni a hozzászólásodat, mert manapság nem divat helyesen írni, én ezért is becsüllek. -
Cathfaern
nagyúr
Bocs, de azt kell hogy mondjam, hogy csőlátás rulez :U
Kicsit nézzek meg újra a listát:
Windows XP: ok, ez kell, 40ezer Ft
Office XP: van helyette ingyenes, gyakorlatilag ugyanazt tudó program, az OpenOffice
Nero 6: valószínűleg a CD/DVD íróhoz adtak egy programot, miért ne azt használná? (főleg ha Nero-t adtak hozzá)
Norton: ehelyett vannak ingyenesés jobb programok is
És ki mondta, hogy mindenki játszik a gépén? Én pl. szinte soha.
Egyébként az itteni két hsz-eddel semmi bajom nem lenne, ha a stílusodon kicsit változtatnál. Ha nem ilyen köpködős stílusban írtad volna ezt, akkor lehet, hogy ezt a hszt sem írtam volna meg... -
rog
addikt
''Látom még mindig nem érted a lényeget!''
ha nagyon akarjuk ezt akár rólad is el lehetne mondani..
de ha rám hallgatsz, akkor az csinálod, hogy most jegeled a témát. és egy két nap múlva, ha már nem fájnak az elszenvedett sérelmek, visszajössz a topicba és újraolvasod ki mit írt. néha egészen más értelmet nyer egy egy mondat/hozzászólás amin most csak mégjobban felhúzod magad. (legalábbis nekem ez be szokott válni)
pl. innen nézve kivűállóként egy gramm fenyegetés sincs Cardinella hozzászólásában, sokkal inkább a tapasztalatait osztotta meg veled, hogy mi szokott a menetrend lenni ilyen esetekben.
ja és fontos:
bocsáss meg ha most valamivel megbántottalak ebben a hozzászólásban, nem volt szándékos. -
takito
csendes tag
válasz
Cardinella
üzenetére
Látom még mindig nem érted a lényeget!
Itt arról van szó ki, hogy képes rendet tenni. Nézd meg anaqer válaszát! Ő rendes emberi módon és hangon válaszolt a dühös hozzászólásomra. Ezt nagyra értékelem, meg is értettem a válaszát! Minden moderátornak ilyennek kellene lennie! De te mit csinálsz (ugyanazt mint engusz)? Elkezdesz itt fenyegetőzni, hogy ki leszel penderítve. Ki nem szarja le? Leszarom, érted? Ez a véleményem és kész! Egyébként tőlem nem találsz warez hozzászólást, ezért jogtalan lenne az ítélet. Csak azt nem értem, ha leírni sem szabad ezt a szót akkor minek kellett indítani JÁTÉKOK topic-ot? Mindenki tudja nagyon jól, hogy a magyar emberek 70%-a illegálisan szerzi be a játékait! És amikor eggy olyan játék kezd el megjelengetni amire 3éve vár az egész világ (Doom3) csodálkoztok, hogy tele van a topic warez szavakkal! HÁÁÁT, NEM IS TUDOM?
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Hajrá hajrá emvy :) nagyon ritkán írogat már a fórumba, remélem így h bloggolni kezdett, néha fog.
Szeretem a hozzászólásait, főleg azokat, amik nem szakmaiak. -
Cardinella
aktív tag
Már több hasonló vitánál, kérdéskörnél leírtam; de akkor mégegyszer és utoljára...
A (szólás, stb.)szabadságod annyit jelent; hogy tetszés szerint eldöntheted belépsz-e a PH!-ra, tanácsot adhatsz másoknak, kérdezhetsz, üzletelhetsz, stb.; és nem azt, hogy ezen a fórumon bármit csinálhatsz, írhatsz...
Itt egy közösség szabályai a mérvadóak (ld. alapelvek); aki nem fogadja el, az ki lesz penderítve, és ez így helyes... -
atus
senior tag
Ez a legembertelenebb dolog, amit mostanában hallottam. Kapitalista holokauszt.
Ááá. :O:Y
[L]http://index.hu/politika/bulvar/tuz0802o/[/L] -
takito
csendes tag
-
anaqer
veterán
Minden második ember csinálja (pofátlanul alacsony becslés).
Lehet, hogy engusz is, lehet, hogy nem. Lehet, hogy én is. Lehet, hogy Te is.
Egy dolgot kellene viszont megértened - itt erről nem beszélünk. Van fórum elég, ahol ez nem tabu, szerintem nem szakad le az ég ha máshol tárgyalod ki a témát. Normális, legális társalgásra természetesen továbbra is szívesen látunk. -
takito
csendes tag
Istenem, ez az engusz?
Figyelitek mi megy a Doom3 topicban?:U
Bezáratott mert warez témákról írogattak bele. Én megértem, hogy a PH egy teljesen legálisan működő oldal de ez már nevetséges amit engusz csinál!
Szerintem addig amíg nincsenek warezoldalakra mutató linkek felesleges pattogni.
Miért bűn az ha beszélnek arról, hogy megjelent a Doom3 warez-ben?
Engusz úgy ''tesz'' mintha az ő játékai, szoftverei mind legálisak lenének.
Tehát nézzük Engusz számítógépét (gondolom így van ahogy leírom majd):
- Windows XP Pro HUN : 40k
- Office XP Pro HUN : 72k
- Nero 6 CD-író szoftver: 21k
- Norton InternetSecurity 2004: 29k
stb. st. stb.
Még alig van pár szoftver a gépén de Engusz már 169.000Ft-ot költött! És még nem játszik semmivel!!! Na ne!:O
Én nem azt akarom mondani, hogy mindenki warez-oljon. De mindenki tudja, hogy a warez, az illegális letöltés jelen van és nem lehet viasszaszorítani. Most mi? letartóztatnak 5-10 embert ez miatt! És akkor mi van: Magyarországon másik 3000 csinálja ugyanezt! Akkor most a warez miatt börtönbe dugják fél MÓ-t?
Ez nevetséges! És ezt Engusz is jól tudja! Ezért idegesítő, hogy bármilyen warez szagú hozzászólásnál már pattog a feje. Már látom, hogy a listám miatt majd jön azzal, hogy ő ingyenes Op-rendszert, vírusirtót, tűzfalat, játékokat, cd-író programot, irodai csomagot használ! Persze én meg a nyárimikulás vagyok!
Kedves engusz, nyugodtan dobjál ki a hozzászólásom miatt, engem az ilyen fenyegetésid nem hatnak meg! Sőt szerintem ezt mindenki ovodás dolognak tartja.
''vjannus legszívesebben bannolnálak!'' - gratulálok, most aztán jól megadtad neki!
Hurrá! Hurrá! Hurrá!:C
Azért ezen elgondolkodhatnál egy kicsit kedves engusz! -
DragonR+
aktív tag
A vérig sértés tényleg barokkos túlzás. :B
Csak rosszul esett.
Ráadásul rossz pilanatban.
A root-on kattantam ki.
Bár elképzelhető, hogy túlreagálom a dolgot.
De semmi vicces smiley-t nem láttam a megjegyzése végén.
Lehet, hogy viccnek szánta.
Jót röhögtem.
Jah, és köszönöm a beszélgetést Doktor úr. :)
Háborgó lelkem ismét kezd megnyugodni. -
anaqer
veterán
Átfutottam a szóban forgó részt, *szerintem* egy picit túlreagáltad a dolgot. Az egyik srác félreértette a kérdést, a másiktól meg kaptál egy ''de ennyire root nem lehetsz''-et... nem tudom, ez ha nem is esne jól, azért csak nem sértene vérig... :F
-
DragonR+
aktív tag
Sziasztok!
Vérig sértettek. :O
Nagyon nyomja a begyemet, ezért kipakolok.
Remélem az Off-topikba belefér.
Ha nem, akkor megint le leszek hülyézve.
Na mindegy.
Megszoktam.
Szerintetek miért jó valakinek legyökerezni egy embert csak azért mert az egy mások számára evidens kérdéssel fordul az Azonnali kérdések órája topic olvasóihoz?
Nem lehet, hogy szerencsétlen azért fordul oda, mert választ szeretne kapni a kérdésére és meg van győződve arról, hogy az ottaniak tudják a választ?
Piszkosul megbántott. :O
Mi a véleményetek erről az idióta jelenségről?
Mármint arról, hogy beugatnak, hogy ''hülyegyerek, még ezt sem tudod''. :O
Vagy csak én találkoztam eddig ilyennel?
Hova lesz a világ? :O
És bocs.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Ez a Doom3 nagyon felborította a netet..:)
Mindenhol csak erről van szó. Moderátoroknak kissé több lett a munkája.
Itt a PH-n is, a topik bezárásával eltüntek az emberek. Utána a szokásosnál kevesebb hsz született.
Most látszik csak igazán, mennyire durván megy ez a warez...
Egy DC++ hubon ha megfigyeli vlaki a kereséseket, megláthatja mire gondolok:) -
Panther
HÁZIGAZDA
Na csá. Panther el Erdélybe. :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Úgy látom itt már nem nagyon lesz alvás. Kissé elhúzódott ez az összepakolás-dolog hogy úgy mondjam... :D
(Jajj, még ki is kéne takarítani :Y) -
marcee
addikt
(miért ilyen genyó az élet?)
-
PeliScan
addikt
Még nem nagyon tudom elképzelni azt az extra szolgáltatást, amivel rá tudna erre venni. :DDD
Loretto... hh? Borostás lesz, ez eddig világos, hacsak nem csinálom hetente min. A borosta pedig, ha csak az első héten, de szúr nagyon. Ezt összeillesztve nem értem, h miért ne tenné..? -
Loretto
veterán
na végre sikerült megnéznem a jackass múvit.hihhhetetlen amikor az orrán felszippantott egy gilisztát majd , majd szépen ki....ta
-
PeliScan
addikt
Nem, nem ez a helyzet, valószínüleg hevenyészve írtam le, azért jött le így. De majd most. :)
Szóval, évek óta kisebb nagyobb megszakításokkal körszakállam van, nem túl nagy, szép szolid; kb évente tartok pár hét szünetet, amikor is le van szegény csupaszítva. Barátnőm, Norci vetette fel h milyen rég nem volt leszedve, mondtam h oks, szedjük le, vagy csinálja ő ha szeretné. Kb innen kerültünk arra a témára, hogy ha tehetné, hol borotválna le még? Tehát én kérdeztem, teljesen ártatlan a helyzet és a kíváncsiság/kérdés is, bőven nem arról van szó, h nem tetszenék neki pár pihével többel.
(Szó mi szó, nagyon hatnak az átvett sémák... a mellkasom borotválva nekem is jobban tetszik... eszméletlen. :o De asszem tovább nem megyek, se has se alatta. :P) -
hungeek
senior tag
a mellkason (nekem pl) 4-5 nap után kinő (érdekes.... bárcsak a hajam nőne ilyen gyorsan, azt már lassan egy éve növesztem de még csak félúton vagyok a vállig érő hajtól), tehát veszteni nem veszthet vele olyan sokat (mondjuk ki tudja másnak milyen gyorsan nőnek vissza :)) )
-
rog
addikt
Hackers plan global game of 'capture the flag'
[L]http://zdnet.com.com/2100-1105_2-5291107.html[/L]
:D -
anaqer
veterán
Talán ezt látta valahol (filmekben?) és valamiért anno az rögzült benne, hogy ez vonzó tulajdonság egy férfiben. Ki a megmondhatója, mit miért találunk vonzónak?
Nem hiszem, hogy ennek sok köze lenne a szeretethez magához, így első blikkre ez annak az esetnek tűnik amikor az ember akaratlanul is bizonyos tanult mintákhoz, eszményekhez próbálja idomítani a társát, még akkor is ha az összes egyéb vonatkozásban elfogadja olyannak, amilyen.
Ha a lány ezt meg is merte mondani, az szerintem inkább bizalomról árulkodik mint elégedetlenségről - ha PeliScant nem zavarja annyira, hogy utána esetleg megbánja és emiatt feszültség keletkezzen, szerintem próbálják ki. Előbb - utóbb úgyis kinő... :) -
tildy
nagyúr
Na tegnap meséltem, hogy peliscannak akartam valamit küldeni, íme:
Miért , eddig nem tetszettél neki?
Mindenesetre részemről a vélemény ez a barátnőd felé, még ismeretlenül is: :(
Talán túl kemény vagyok, vagy nem annyira nőies, mint mások, sőt nem si trendi, de ez azért már túlzás.
Bakker és ha azt mondaná , hogy intimpiercing, mert az tetszik neki????:(:(
Én is szeretek a páromnak tetszeni, de ez akkor is túlzás.Majd én döntöm el, mi a jó nekem.
Egyébként ha belemennél, akkor inkább gyantával, jó?Különben olyan borostás leszel két nap után egész testeden, hogy nacsak... -
Bazsesz
őstag
Mekkora moderátordömping van itt kéremszépen :)
Nade nem gond, 4 hétig napsütés, kocsikázás, vizek megismerése közelebbről (leginkább strandvizek), gyorsulási verseny, éjszakai élet, kórház... Lesz program rendesen :D Holnap reggel indulok, csak most még elnézek az egyik osztálytársamhoz, beszélgetek vele egy kicsit, megismerem közelebbről a Lada Samarát, meg belebonyolódok a PlayStation világába :D
Nyaralás után 1 hónap szünet, és majd vlamikor októberben suli. Uccsó évem lesz a középsuliba, ha minden jól megy. Rövid volt ez a nyár..
Most péntekenb fejeztem be a nyári melót, most csak 70-et tudhatok magaménak. Illetve már csak a belőle vásárolt tárgyakat, de akkor is :D Som@ retteghet, mert most már nemcsak szkennerem van, hanem digitcamem is ;] (Ő tudni fogja, hogy miről van szó).
Majd estefele még leszek, boldogítalak titeket, de most megyek élvezni a szabadságot :D
Üdv: Balu -
hungeek
senior tag
hosszas vívódás után lecseréltem az aláírásom :DD
-
HiperG
addikt
alvás
-
Loretto
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
na szal nekik.(most néztem milyen szépen irok:D)
:D :D :D -
Loretto
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
akkor azért a gyerekekidnek majd mond meg a jelszavadat ok? :P
-
atus
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Akkor nem kell elkapkodnunk a reszketést. :P
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én meg Volkovy példáját fogom követni, és a 10000 akárhányadik hsz-em az lesz, hogy kérem Parci-t minősítsen vissza újoncá.
-
tildy
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nyugi, ott van twollah még nagynak.Meg lassan (sajnos) én is az leszek.
-
anaqer
veterán
Hát igen, sajnos az a kiskú nem túl markáns karakter. :(
Fonetikusan... leginkább talán simán csak ''anak[ue]r''. Azt hiszem elméletileg ki kellene írni azt az u-t is, de ez egy RPG karakterem neve volt anno (még az első kiadású M.Ó.K.U.S. idején) és utólag már nem volt szívem kiigazítani. :) -
atus
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem is 16... ;]
anaqer: Üdv a CapsLockosok táborában! Ha már így, akkor légyszíves írd le fonetikusan, vagy nemtudomhogy a nevedet, mert bajban vagyok vele. Eleve mindig ''g''-nek olvasom a ''q''-t... :U -
anaqer
veterán
''jó''... kinek mi a jó. Én valahogy megvoltam 30+ fok nélkül is.
Eddig egészen tűrhető volt az időjárás ezen a nyáron, nem lepne meg ha most, hogy kénytelen leszek egy darabig többet kijárni a szobahűvösepluszjegeltital-zónából, hosszantartó kánikula köszöntene be... :(
Sebaj, lesz még itt október! ;] -
Bash
őstag
Új MODERÁTOR-ral bővültünk. Gratulálunk anaquer! :C Jó munkát!
-
hungeek
senior tag
megjöttem a tengerpartról, és hoztam magammal a jó időt :))
Aktív témák
- OTP Bank topic
- DUNE médialejátszók topicja
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Villanyszerelés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14S - I7 1185G7 - 32Gb ram - 1TB nvme - Quadro T500
- Lenovo Thinkpad E595- AMD Ryzen 5 3500U - Sok db rendelhető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Ryzen 5 2600 OEM + AMD processzor hűtő
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest