Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
melyik oldal? Kőbánya v. Zugló?
Nem mindegy. mármint a lakosokat tekintve. én az Árkád mögötti házban laktam másfél évig albérletben, mert nem bírtam otthon...
ott a környék házaiban az őslakosság a kőbányai alkoholista volt proletárokból állt, akik nem dolgoznak, de egész nap isznak a kocsmaként szolgáló kisbolt előtt...
komolyan rémisztő alakok laktak a házunkban, szociológiai tanulmányút volt odamenni...
És érdekes, ha átmész a túloldalra, a zuglói lakótelepre, ott sokkal kulturáltabb minden, egyszerűen azért, mert ott más a lakosság. -
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nem teljesen az őrs mellett volt igazándiból, hanem kicsit lentebb...Elég csendes volt.
A másik albi a wesselényinél van, az nekem kevésbé tetszik, de most már a tököm kivan az albikereséssel.Pedig 2 napja tök boldog voltam, erre semmit nem ér , hogy vasárnap irtunk volna ala, kiadta a no:(
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Ja van ketto.Egyiket tuti nekunk adna a csaj, akinel neztuk, csak se huto, se semmi szinte.es korfolyosora nez...
A masik az ors mellett van valahol, de meg kene keresni a teloszamot, mert igy fejbol nem tudom...ÉS azt sem hova raktam el.Na az is bejott nagyon nekem, kar hogy a paromnak nem annyira... -
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Kinéztunk bp. szel utcaban egy albit.Mar le volt beszelve, hogy vasarnap irjuk a szerzodest, es fizetjuk az elso havi kauciot.Ma hivott a no, hogy valaki goyrsan kifizette a 2 ho kauciot, igy neki adja ki.Pedig nekunk igerte.Ilyen igenyes lakast meg eletemben nem lattam, es csak 50E ft lett volna....
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igazad van, de a palackot + töltőjét már nehéz felvinni a repülőre, míg a mellény elfér. Másrészt szerintem annak az esélye nagyobb, hogy a kölcsönzői mellény kiszakad / elromlik a ''felfújós része'', mint annak, hogy elromlik a palack, arról nem is beszélve, hogy levegőt kérhetsz a társadtól, de ha a mellényed kidurran, akkor senki sem fog utolérni a tengerfenékig.
A klubról csak azért írtam, hogy nem játszik, hogy ne írj róla többet, mert felesleges :)
A ''sok macera'' miatt is örülök, hogy rátaláltam a búvárkodásra, mivel így talán lesz kedvem eljárni az uszodába edzeni, mert egyelőre nem sportolok semmit, és kezdek elhízni. (177cm/78kg, de a versenysúlyom kb 72 lenne.) A másik pedig, hogy a tengerig nem kell eljutni, mert itt van pl a Hévizi barlang, vagy ha mégis tenger, akkor vannak 4-5 napos túrák Horvátországba kb 50e-ért... -
Cathfaern
nagyúr
Nem akarok vitatkozni, de palack nélkül cs*szh*ted a mellényedet és a polipodat is :D Btw. azt gondoltam, hogy szhelyi klub nem jó neked, de azt kérdezted, hogy hol tanultam :P
A ''sok macera''-val nem foglalkozz. Csak én vagyok egy lusta dög (ugyebár kezdődig az egész azzal, hogy le kell jutni a tengerig...:D) -
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Én mint írtam a Vörös tengerbe merültem, és az bizony eléggé megfogott. Mivel akkor merültem először, ezért arra kelett mennem, amerre az oktató mutatta, és innen jött az 5let, hogy inkább +tanulok búvárkodni, és legközelebb majd arra megyek, amerre én szeretnék :)
Én itt Pesten szeretnék tanulni, szóval a Szombathelyi klub nem játszik.
A felszerelésből először én is csak azokat veszem meg, amiket írtál, utána még jöhet a ruha, és a mellény+polip.(Végülis ez utóbbi kettőn múlik 99%-ban, hogy túléled-e :D )
Írtad, hogy sok a macera. Mire gondolsz? -
Cathfaern
nagyúr
Sorry, itt vagyok :) Akartam válaszolni, rá is nyomtam a válasz gombra (még tegnap), de megírni már elfelejtettem :B Tehát:
Én itt Szombathelyen tanultam (local búvárklubban). Én csupán a kezdő szintig vittem, de ennek az az oka, hogy nem fogott meg a dolog. Illetve megfogott, de az élmény/macera arányt túl rossznak találtam :D (valszeg az a gond, hogy egyszer sem voltam tengerben palackkal). A felszerelésből szerintem csak a búvármaszk/pipát és a békatalpat érdemes megvenni (kezdésnek). A többi jóval drágább, meg azt mindenhol lehet bérelni. Valszeg amiket felsoroltam azokat is, de egyrészt azokat tudod használni palack nélküli búvárkodáshoz is, másrészt nagyon nem mindegy, hogy pl. a maszk mennyire jól illeszkedik az arcodra, vagy hogy a békatalp feltöri-e a lábad vagy sem...a mellény/palack esetében ilyen tényezőkkel nem nagyon kell számolni, szvsz.
Integra: nem, ez teljesen saját gyártású és egyedi nick :) Egyébként van egy kinek mi a nickje topic, ott többet is megtudhatsz róla. -
Integra
titán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
ah soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:))
-
Sianis
addikt
istenem de jó, itt nincs politika...köszönöm...:o
-
TexT-BoY
addikt
srácok mondana valaki egy jó Online Iródaszer stb. ''üzletet''?:DD
kéne nekem 1 ilyen de angyon:)
füzet meg egyéb cuc kéne sulikezdésre...:)
(táskát is neten vettem és nagyon jóóó és 1k-val kevesebb mint a botba:D) -
MUŁĐER
addikt
na,közkincsé teszem a forrásomat
[L]http://www.kiva.net/~chickman/content/pictures/[/L]
csak bírjátok rekeszizommal:D -
Tithian
őstag
Nyomtam ma egy ''eredeti'' magic lapot ennek mintájára:
[L]http://fototar.origo.hu/common/include/image.jsp?ID=215278&SIZE=2[/L]
Kíváncsi vagyok, a bíró mit szólna, ha meglátná egy versenyen :)
(Vajon ismeri-e valaki?) -
MUŁĐER
addikt
[L]http://www.kiva.net/~chickman/content/pictures/eye_test.jpg[/L] banyek ez mekkora!:Y mostmár tényleg abbahagyom
meg méz ez:):):):):) [L]http://www.kiva.net/~chickman/content/pictures/fat_friends.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
jujj,van itt még (sorry hogy itt telenyomom linkekkel az OFF topicot, csak ezeknek nem találtam jobb helyet:) )
[L]http://www.kiva.net/~chickman/content/pictures/Would-you-have-invested.jpg[/L]
ez mekkora LOL LOL
ki találja meg Őt? -
Bash
őstag
Inkább olyat keressetek köztük, aki nem kellene. Van ilyen? :)
-
MUŁĐER
addikt
húha emberek mit találtam, a kép címe awesome, (félelmetes,hihetetlen,stb...)nincs hozzáfűznivalóm,magáért beszél!:Y:DDD:P
[L]http://www.fuelfire.com/awesome.html[/L]
ti kit választanátok?Én nem tudok...:P
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
egy-két topicba nemtok hozzászólni,azt írja hnincs meg a megfelelő jogosultságod..mi ez?
-
F-ECT$
titán
Az Everestből mikor jön az új Home Edition?
-
divot
veterán
Áldozat: Gyurcsók úr, nem tudom mozgatni a karomat.
Gyurcsók: Na és most?
Á: Most már jobb.
Gy: Mozgassa.
Á: Da akkor nagyon zsibbad.
Gy: Nem baj, mozgassa. Na, mozog?
Á: Kicsit.
Gy. Azért az fejlődés, nem?
Á: De.
Gy: És a zsibbadás? Szűnik.
Á: Kicsit.
Gy: Mennyire?
Á: 40%
Klassz. :D -
divot
veterán
Azonnal kapcsoljatok a Budapest TV-re: Gyurcsók megint távgyógyít. :DDD
-
_Volkovy_
nagyúr
ha valakit esetleg érdekel,van egy eladó 300w-os DTK tápom.
-
divot
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
Ne aggódj, nyomjuk helyetted is orrvérzésig. :DDD
-
Predator666
aktív tag
Na csá jó hétvégét!
-
F-ECT$
titán
+van a 2. arany!!!!!
-
F-ECT$
titán
M1-et nézzen mindenki! MOST!
-
Predator666
aktív tag
Hát thx all
btw miért jó, ha előre hajtom a fejem, attól csak jobban folyt. Azért jó, mert akkor megalvad a vér, vagy mi?:F
Nekem hál Istennek nem spriccel, csak szabályosan folyik.:))
Húúbbbazzz!
Meg fogott egy ellenőr:(
De nem volt nálam semmi:DDD:U
Csak az a gáz, hogy nagy idegességemben régi osztálytársam címét diktáltam be:( És nem vmi idegenét. -
Loretto
veterán
na biza nekem a hugomnak 5-7 éven keresztül vérzett az orra. láttam elpattant artériát ami ugy spriccelte a vért ahogy a szive vert.égették műtötték ecsetelték minde.de hiába.hátra ne tartsd a fejed még véletlenül se.
amugy a hugi vhogy elnőtte vmennyire , de még a mai napig is vérzik neki néha. -
Predator666
aktív tag
Olybá tűnik, mintha nem nagyon szeretnének az emberek az én topicjaimba írni:(
Na plusz még ennyi hsz és méltó leszek a nevemre
MUHAHAHA.....
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
A meleg tényleg fölnyomja a vérnyomást.
És más megoldás nincs? -
Predator666
aktív tag
Állítólag véna tágulásom van, az orrsövényben, más meg aszonta, hogy ez tipikus problem(nem orvos) a meleg miatt van:(
Az orvos viszont még pluszba monta(:DDD), hogy nem akarja kiégetni, mert sz@rok a műszerek, meg a köv gyengébb ponton fog vérezni, és az lehet az agyam lesz:O -
divot
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
Szerintem vizsgáltasd meg a kobakodat.
Nekem eddig egyszer indult el csak úgy, de az egy ötnapos erdélyi lagzi harmadik éjszakáján történt, elképesztő mennyiségű házi pálinka elfogyasztása, és minimális alvás következtében. Egy pillanatra nagyon megugrott a vérnyomásom, és ettől alpattant egy ér. -
Predator666
aktív tag
Húúúú bazz megint elindult az orrom vére, teljesen parolok:O
Szokott másnak is folyni?
Az orvosok aszondják, hogy orrnyerget szorítani, orrot szív alá helyezni+egy zsepi az orrnyílás elé
Más: Fejet hátra orrnyerget szorítani + hideg víz az erek összeszűkülésére...
Van vkinek jó módszere?
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- EAFC 26
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest