Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Gondolom sokan ismeritek azt a híres, régi fekete-fehér képet, amin az Orsay pályaudvarról (ma: Musé d'Orsay) az utcára ''zuhant'' egy gőzmozdony, egyszerűen túlfutott a vágányról...
...kéne minnél nagyobb felbontásban!
Öcsikémnek lesz nemsoká névnapja, neki szeretném poszterként, mert már éve óta keresi; bármi segítséget, hogy hogy eshetnék neki a keresésnek? Vagy magát a képet..? :U :D
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Tovabbra is tetu lassu a Ph.
-
ptiboy
senior tag
I I
V -
Tithian
őstag
Például biológiai szövegben tényleg furcsa lenne az ügynök kifejezés, de elég gazdag a magyar nyelv, hogy ne csak egy megfelelője legyn egy idegen szónak, lenne mivel helyettesíteni.
Bár ha megnézek egy marketingszöveget, láthatom, hogy szinte le sem kell fordítani egyes bekezdéseket magyarra, annyira nemzetközi minden kifejezés a szinergiától a paradigmáig, hogy csak na :). -
anaqer
veterán
Nem ódivatú, de szakszövegben ritkán használják mert az angol kicsit tágabb értelemben használja az ''agent'' szót mint mi az ügynököt. Üss föl pl. egy jobb MI könyvet, ott sem ügynökökről beszélnek (lenne is keveredés amikor a travelling salesman problémához érnek...).
-
Tithian
őstag
Kérem árulja el valaki, mióta létezik olyan magyar szó, hogy ''ágens'':Y
Az, hogy ügynök már olyan ódivatú?
Már nem először szembesülök Windowsom mérhetetlen intelligenciájával... -
Bazsesz
őstag
[15:50] <[OP]-=UFO®=-> You are being kicked because: savszelesseget sunyi modon korlatozo progit ne ossz meg _BAN_2h
[15:43] <[OP][BOT]Mortel> I found incomplete file from tiltott file. The filename is: NetLimiter 1.30 and the path is:--==share==--Utilities\nPossibly it is not the only file of a kind Remove it from the share and reresh (command /refresh in the chat)
[15:43] <[OP][BOT]Mortel> You are being kicked because:Incomplete files (tiltott file)/
Jól indul a napom... Bár mondjuk van olyan időszak, amikor hetekig benne van a megosztásba. Rontottam a statisztikám. Most már 3-szor bannoltak HUB-ról :(
Elősször a Matrixról, mert a haver MP3-jai között volt egy fél megás Nero Waveeditor (asszem .wkp) fájl. Azt megértem, hogy hibás voltam, mert nem néztem át 100GB-nyi MP3-at, hogy van-e benne olyan fájl, ami nem kóser oda. Az is a legeldugotabb mappába volt...
Most meg ráadásul kétszer. Nagyon boldog vagyok... -
twollah
nagyúr
Akkor a szokasahoz hiven a szerver vacakol.
-
twollah
nagyúr
Csak nalam lassu a Ph vagy masnal is?
-
ptiboy
senior tag
Szal az érdekel ki jön Flört-be? és h. mennyit kóstál a jegy? (flört oldalán nincs fent az ár)
-
atus
senior tag
VALAMI AMERIKA!
[L]http://index.hu/gazdasag/magyar/sbw040727/[/L]
Meeeennnyire jóóóó! :D:C Iszony örülök. Hooray for SubWay! :))
Ha tényleg megnyit a magyar ebay is, és lesz ''Hungary'' PayPalon, akkor már semmi sem hiányzik odaátról. Najó, talán az uthálózat... :) -
Agyasima
őstag
ti olvassátok dig it all blogját?
hánemsemmi... nemtom hogy vetődött közénk, de az az agymenés amit produkál.... nekem bejön...
nem az a twollah féle hozzászólásfosó szerencsétlenkedés, az biztos. -
PoliZoli
csendes tag
Csak kipróbálom, kinek a nevében szólalok meg, mert elég kuszának tűnik a dolog.
ok, akkor mégsem balazs81-et ír ki. Lehet, csak a gépem ne frissített.
Köszi mindenkinek a türelmet!
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Nagyon bepunnyadt az OFF TOPIC miota beindult a Blog.
Ilyen is eleg ritkan van, hogy alig porog ez a topic. -
Som@
őstag
Kis esti testmozgás. :DDD
[L]http://www.family.ca/games/skeletonpark/skeletonpark.php[/L] -
F-ECT$
titán
Text-boy van vagy nyaral?
-
Bazsesz
őstag
Köszönöm a hozzászólásokat.
A helyzetről annyit, hogy kezdeget javulni, de még nem az igazi. Majd lesz ez így máshogy is.
Volkovy:
Gyere fel IRC-re,azt megdumáljuk okosba. <- Rájöttem, hogy az IRC nem az én világom, így most egy kicsit szünteteltetem. MAjd ha lesz kedvem, felmegyek.
Divot:
Elköltözködésen még sose gondolkodtam ad1: hülye lennék, ad2: kihez mennék...
Wolverine
Az hagyján, hogy barátnőm nincs, de neked legalább vannak IRL barátaid. NA nekem azok sincsenek... Ez részben tudom az én hibám is.
fokukac
Kösz, de az éleg ************************sz*r, IRL körülöttem álló emberek többsége hülye. Az igaz, hogy süt a nap, meg jó meleg van, de dolgoznom kell, meg ettől a nagy melegtől leesik nagyon a vérnyomásom, és ilyenkor cipelésnél majdnem elájultam.
----------------------------------------------------------
Hirtelen ennyi. Kipróbálom azt a MyBLOG kategóriát, aztán lesz, ami lesz. Meg ha lesz kedvem, akkor majd leszek még. -
én is maradtam volna még Kenesén...
egyébként szeretném kiosztani a máv-nak a lassúsági különdíjat, a vonat 2,5
órát jött vissza is, és a legszebb, hogy ebbõl legalább 50 percet állt, s
a maradék idõ felében pedig lépésben ment. mindezt tömve és a tűző napon, természetesen. -
Loretto
veterán
üdvölet visszatértem a balatoni hétvége után. nem volt rossz. :)
csak kevés :( -
twollah
nagyúr
Csak nalam lassul le neha a PH vagy masnal is tapasztalhato a jelenseg?
-
escie
őstag
na, ez ad a punnyadásnak remélem.
[L]http://www.linspire.com/RunLinspireFlash.php[/L]
:))
linux és/vagy Doors rajongóknak kötelező. :P -
twollah
nagyúr
Micsoda punnyadas van ebben a topicban.
-
viharhozo
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Sajna, kicsit lassan valaszolok. Szoval.
Nem, a 4k/fo egyaltalan nem nevetseges, ha nem akarsz masszivan borozni, akkor az ettermek tulnyomo tobbsege belefer, sot.
Kemenyen reprezentalni mondjuk keves, ahhoz illik egy Kisbuda Gyongye (szeressuk), Alabardos (nem szeressuk, de igazi repi), vagy a Busulo Juhasz (ezt elso randira ajanlom, eros kezdes lehet, csak nehez uberelni).
Altalanossagban pedig a Vaci utcai ettermektol erdemesebb tavolmaradni. Amiket en szeretek a Belvarosban: Pince (Csarnok mogott), Bor-la-bor (Veres Palne utca eleje), Oliva (Bazilikaval szemben), Cyrano (Kristof ter, a 4k/fo itt mar hatareset!). Ezeket latogatom rendszeresen.
Esetleg nezgelodj itt [L]http://www.eszemiszom.hu[/L], vagy medwenel [L]http://www.medwe.hu[/L]. Azt erdemes figyelembe venni, h izlesek es pofozok, tehat megesik, h ami masnak csucsszuper, az neked nem fog bejonni. -
PeliScan
addikt
Panther, ennek már mind1. Összesen két állása maradt a sebváltónak, középen lötyög (0) vagy fent lötyög (1) vagy lent lötyög (2)... ma este így mentem vele 8 kilómétert. BeszaRUSH. :( 40-45 a max ugye, mrá így is iszonyatosan túlpörög a motor, és bele sem merek gondolni h mennyi fogyaszt így százon... elképzelhető, h 20 liter környékén. :O
Jah, Skoda Rapid... most csúszott ki egy a markombó, 250e, gázüzemű, jó állapot, királyság, de elvitték. :(
Szalma, köszönöm a válszt, bár lehet h egy ideig nem lesz rá szüxségem, engem annyira nem vonz a dolog, csak a nőktől függ. :D Ma délutánt pl kint töltöttük a Dunaparton, az esőben, leheletvékony pohárból likőrözni kifejezetten romantikus volt (teljesen komolyan!!) :) -
Szalma
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
(Hát, lehet, hogy késő: az utóbbi 2 évben gyakran járunk az Arany János utcába a Duna felé. Az Arany 10 müv.házzal szemben található Trattoria Pomo Doro elég favorit. ''Gyakran'': ha estére is Bp-n ragadunk, biztos elugrunk oda táplákozni. 3-4 alkalom egy évben. ''Sajnos'' asztalt foglalni kell. Profik a pincérek, érdemes komplett ajánlást kérni tőlük. És kifejezett előny, ha nem kell a jogsi utána... A konzetvatívabbak pedig ehetnek eredeti olasz pizzát...)
Szeretettel:
Szalma -
twollah
nagyúr
Nagyon megcsappant az OFF TOPIC latogatottsaga, es porgese.
Mindenki bloggol? -
twollah
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Akkor no.
Ideje mar, hogy vki lefoglaljon kelloen. -
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én 1iptomba megyek nyaralni. Mi lesz ott? :U :DDD
-
kamikaze boci
őstag
Ha még valaki ébren van, nézze a BBC-t, computer museum :)
-
PeliScan
addikt
-
Tithian
őstag
Hallgattam ma pár binaurális hangfelvételt, nem tudja valaki, honnan lehetne ilyeneket szerezni?
Google segítségével nem mentem sokra:( -
twollah
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Kifejtened bovebben?
-
twollah
nagyúr
Alvin szolalj meg
-
twollah
nagyúr
Ezen en nem nevetek mar.
Az egyik volt parom foglalkozik ezzel, es olyan dolgokat mutatott amit addig senkinek nem hittem volna el, de amikor a sajat borom tapasztaltam (ezt szo szerint kell erteni) akkor elkezdtem felulbiralni az eddigi allaspontomat a temaval kapcsolatban. -
joola
aktív tag
tud még segíteni akkor is ha pl ''állataiddal van valamilyen gond. (pl.: a kutya mindig vonyít, a tehén nem tejel stb.) ''
LOL :D -
jojojo
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
csucs mit találtam:D
idézek neked:
Ha viszont azt akarod, hogy megszabadítsalak ettől a ''tehertől'', akkor a borítékba fénykép mellé tegyél még hajat, 1 db szennyes alsóneműt, 1 db tiszta alsóneműt. (pl.: bal lábas szokni is jó). Kívánságaid írd le, hogy mitől szeretnél megszabadulni, vagy mi az, amit el szeretnél érni az életben. Akkora válaszborítékot küldj, megcímezve bélyeggel ellátva, melybe vissza tudom küldeni megdolgozás után utasításokkal együtt a küldött anyagot.
Tiszteletdíja: 2500 Ft /egy alkalom
[L]http://w3.enternet.hu/partner/jos3.html[/L] :C -
-
_Volkovy_
nagyúr
Kb igen.
De már vagy 3 hónapja tart,és az egész családomra hat.És már nagyon unom.
Lehet hogy csak bemesélem magamnak,de ha belegondolok,előtte minden rendben volt,azóta semmi nincs rendben.
Az érdekes az,hogy semmi különös nem történt akkoriban,amikor megfordult a szerencsénk. -
_Volkovy_
nagyúr
Valaki tud olyan emberkét,aki leszedi másokról a rontást?:D
Halál komolyan kérdezem,a Lui Padre-s beszólásoktól kíméljetek.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest