Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Az előzőre még mindig válaszokat várva, ismét egy fontos, ámde hülye kérdés. :)
Ha azt olvastam egy régi fúrumban, hogy valami 17000 DEM-be került 2000. januárjában, akkor ha nem vesszük hogy drágult a szolgáltatás/termék, ma mennyi forintba fájhat? -
PeliScan
addikt
Ingatlanárakban jártasabb fórumtársaim! :)
Mennyibe fájhat egy 20-30nm pince vmi többnyire jól megközelíthető BPi helyen? Nem tom, nem a Deákra gondolok, de pl Keleti környékén vhol, vagy efféle helyen talán reálisabbak az árak. Nem kell, hogy ablaka legyen, sőt az sem h az utcáról nyíljon...
Saccra, mennyi?
[Szerkesztve] -
SuBeR53_
tag
hogyan lehet képet beszúrni? imageshockal?
-
Bash
őstag
Szalonnás Jó Reggelt!
#691-ben megemlítettem, hogy beszereztem egy új monitort. Nos, emiatt a régi íróasztalom kicsinek bizonyult, ezért kellett egy új. :) 3-4 napig nézelődtem boltokban, neten egyaránt, végül sikerült kiválasztani a megfelelő darabot. Pénteken megrendeltem, szombat délelőtt le is szállították rendesen. Nagyon örülök neki, gyönyörű szép, szinte öröm hozzáérni: [L]http://www.sauder.com/furniture/product.asp?p=469[/L]
Ehhez viszont kellett egy megfelelő szék is: [L]http://www.officedepot.com/ddMain.do?level=FM&id=686378&location_info=SG_10_CT_803_SC_803006_FM_686378[/L]. Kényelmes, és jól támasztja a fejemet is.
És ma rendeltem meg egy Logitech® diNovo™ Media Desktop™-t is, hét vége felé várható, így már egész jól fog kinézni a kis kompjúterbirodalmam. :)
Ez most kicsit felvidította amúgy borzalmas lelki világomat. Most viszont gyorsan elköszönök mindenkitől, mert 8-kor kelnem kell reggel, és már negyed 5 van. Két napra elutazom, még nem tudom, hogy mi lesz a programom, de nem számít. Lényeg az, hogy nem itthon fogok rohadni a gép előtt, ahogy szoktam. :)
Bye all! -
-
escie
őstag
mi van itt??
ennyire nyár van??
:((
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=69342[/L]
átmentünk ilyen bravómagazinos, csetelős, hülyegyerek stílusba?!
komolyan mondom, ilyen minősíthetetlen topik még nem volt... :(
remélem nem vagyok olyan kis érzékeny, hogy csak nekem szúrja a szemem...
és emiatt a topik miatt regisztráltak emberek! :U
nagyon süllyed a színvonal...
:(
(bocs a hőbörgésért, de kezdem magam hülyén érezni néha kedvenc fórumomon.)
[Szerkesztve] -
Josh
tag
Kettő fajta iskolalátogatási papír van. Az egyik a családi pótlékhoz kell, az A4-es méretű, és van egy másik kicsi, ami minden máshoz. Az iskolalátogatásin fel van tüntetve, hogy miért lett kiállítva. Ebben az esetben a diákmunkához, de lehet ez pl: utazási bérlet is. Valószínűleg észrevették,hogy ez az iskolalátogatási a diákmunkához lett kiállítva, és nem a bérlethez, és ezért nem adtak neki bérletet, holott ő tudta igazolni, hogy jelenleg is annak az iskolának a tanulója, de ő ezt az iskolalátogatási papír szerint a diákmunkához használta fel, és nem a kedvezményes diákbérlet vásárlásához.
Próbáljon meg egy buszsofőrnél, ők nem szoktak ennyire rámenni, hogy el is olvassák, hogy mi van rajta. Határozott legyen, lebegtesse meg a diákigazolványát, és azt a kis lapocskát, ami a diákkedvezményre jogosítja fel, igazolásnak hívják + egy megnyerő mosoly. A lényeg az, hogy olyan előadásmódnak kell lennie, hogy a sofőr semmibe ne köthessen bele. Ha kéri a sofőr az iskolalátogatásit, akkor a hugod kezdjen el mindenfelé keresgélni, feltartja a sort, pakolásszon mindenfelé, és közben tegyen úgy, hogy neki ez rém kellemetlen, hogy nem találja, és amikor azt mondja a sofőr, hogy elhiszi, hogy neki tényleg van iskolalátogatásia, akkor minden okés, ha azt mondja, hogy ha nincs akkor nem ad bérletet, akkor hirtelen találja meg. Ha egyik sem jön be, akkor próbálkozzon másik sofőrnél. -
Bazsesz
őstag
Hali!
Tud valki webes ICQ felületet? Hogy ne kelljen ICQ-t feltelepíteni rokon gépére.
Előre is kösznöm!
Üdv: Balu -
Josh
tag
Valóban csak akkor adnak diákbérletet, ha van iskolalátogatási. Próbálja meg az egyik sofőrrel megbeszélni, hogy aggyon már!
Mert ha nem ad, akkor így fog mosolyogni: :DDD
Mondja a hugod a suliban, hogy lakáshitel igényléséhez kell az iskolalátogatási, vagy hazudjon valamit. Nem kell olyan sokáig mutatni a buszsofőrnek az iskolalátogatásit, hogy meglássa, hogy nem a bérlethez lett kérve, hanem másra.
Csináljon magának iskolalátogatásit nyomtatóval, ha nincs másik megoldás. -
ezt a hülye országot...
-----------------------
Egyébként megjöttem a Tisza-túráról.
sirály volt, olyan barna vagyok, mint egy kisebbségi... :D
csak a víz volt nagyon hideg (19 fok)
és sajnos áradt a sok esőtől, olyan 6 méterrel volt magasabb, mint tavaly ilyenkor. nem is látszott ki csak egy homokpad, ahol ki lehetett kötni meg fürdeni lehetett...
----------------------------
szóval most jöttem meg egy órája. a szomszéd azóta fűrészel, nagyon hiányzott a kis otthonom... :(((
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tudja valaki, nyáron miért nem lehet diákoknak helyközi bérletet venni???????:Y
-
ponti_ak
addikt
Az én rekordom 64 óra alvás nélkül, igaz azalatt nem szám.gépeztem 1 percet sem, viszont 3 estét végigbuliztam, meg nem emlékszem mennyit piáltam, de rengeteget...
Utána 24 órát aludtam aludtam 2x2 óra ébrenléttel, és még 2 napig kóvályogtam, mint a kemotoxos bogár.. :DDD
Gólyatábor rulez! :)
Text-boy: képet szerintem csinálj, de csak linkeld be, hátha nem lesz rá mindenki kiváncsi... ;]
MOD: szevasz tesó-arc... :))
[Szerkesztve] -
-
TexT-BoY
addikt
jeah:)
ma van a 2éjszaka hogy nemalszom.. 44órája vagyok fent:)
a cél az hogy holnap este mennyek csak ágyba:DDD -
anaqer
veterán
Na mindjárt jön sztívdzsobsz és megtudjátok hogy hol lakik a trabisok istene... ;]
-
VladimirR
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
nem arrol van szo, en is inkabb biciklizek ha megtehetem, de tegyuk fel, hogy mondjuk dolgozol, es nem epp kozelben van a melo es mondjuk nincs kedved napi 2-3 orat tomegkozlekedni
vagy mondjuk a munkadhoz nem eleg egy szal toll, ami elfer zsebben is
mondjak meg?
nem azert vesznek az emberek trabantot, mert az egy olyan fasza kis kocsi, hanem azert mert olcso, es olcso a fenntartasa is, es az anyagi helyzetuk nem enged meg mast (hidd el, ha megendgedne vennenek jobb autot) -
Loretto
veterán
na. kicsit jobb a kedvem, mégis jön velem a bnőm a trabivalremélem nem lesz semmi bajunk és jó lesz az idő a strandröpihez :D
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
1.no comment
2.ok,biztos te tudod jól
3.szerintem se,fizikából nem úgy rémlik
4.sajnálom,én inkább gyalog járok,mint trabanttal.azt meg tudom sajnálni akinek csak arra van pénze..de akkor se megoldás hogy a régi ezer éves füstölő roncsokkal mennek fiatalok az úton.mellesleg megjegyzem hogy itt nálunk a 80 éveseknek van csak trabantja. -
Loretto
veterán
hagyjátok én megyek utaztam már ezzel ezen az utvolnalon haver jol vezet nyugodt tudja hogy fölösleges jampizni.
-
-
Loretto
veterán
-
Loretto
veterán
ez a budaörsi robbanás?
-
Tithian
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
A rendkívüli hírekben sem voltak közeli képek, csak kb. 10 km-ről készültek.
Lezárták volna a környéket? -
_Volkovy_
nagyúr
Eddig zúgott a gép,mint az állat,aztán 2 perce egyik pillanatról a másikra elhalkult.
A tápventi szinte leállt.
gyorsan lekapcsoltam,újra be,és akkor elkezdett pörögni,szintén halkabban mint eddig.most féljek? -
Loretto
veterán
SZÉTVET A DÜH!!!!!!!!!!!
el sem akartam hinni amit bnőm mondott.szombaton pécsről mennénk balatonszemesre 4en(egy havr+bnője) stranröplabda versenyre trabivalma szolt bnőm hogy mennénk erre az apja határozottan kijelentette hogy trabival sehova mert hogy az nem gyors és balesetünk lesz ilyenek :F.de én ebben nem látok semmi logikát.meghogy lelöknek minket a hetesen(főút) blabla.elképesztő.komolyan alig látok a pipától.
mit szóltok? -
Tithian
őstag
Nem tudja valaki, pontosan mi is történt a törökbálinti gyárban?
Most láttam az Indexen, eléggé komolynak tűnik az ügy.
[L]http://index.hu/politika/bulvar/robb0805/[/L] -
tildy
nagyúr
Örömmel jelentem be, hogy aug 16tól ismét dolgozom:)
-
-
Viktor77
titán
Nézzétek holnap az Aktív-ot (TV2), megint ''okosakat'' fognak mondani a számítógépes játékokról.
-
tildy
nagyúr
Na most meg nagy gebasz van....Felvettek a s.....shez és a n...ához is:(:O
Nem tok dönteni...
Vgayis midnekt helyre mennek, de ugye csak egy lehet...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.... -
_Volkovy_
nagyúr
Más:
a PC600-as,PC700-as,és PC800-as RDRAM miben különbözik?
Gyanítom hogy sebességben,de ebben nem vagyok otthon.
PC700 ram mellett használhatok 133 FSB-s procit,vagy csak 100-as megy benne? -
tildy
nagyúr
ÉS pénztárca a földön, hm?
Ne jöjjetek azzal , hogy gazdagok.Csak azóta azok, mióta olajat szednek fela tengerből.Előtte elég csórók voltak, mégis evidens volt.Talán nem véletlen az sem, hogy ausztriában ki volt írva:Magyar ne lopj.Ez persze nem jelenti azt , ha magyar vagy , akkor lopsz is, de pár kedves honfitárs biztos ''jóhírünket'' vitte.
Volkovy:meglepően kedves vagy velem azok után, hogy nem is tudom kitől tudtad meg, hogy megnyerted a ph!-n a tft moncsit.Micsoda pálfordulás, gratulálok.
[Szerkesztve] -
-
divot
veterán
Gonosz üzemmód on? (Biztos a doom hatása :F)
-
zaba
tag
Mi ez a doom3 őrület napok óta minden topic tele van azzal, hogy jó lenne, ha leállna valaki valamiért. Mi van?, vagy hogy Joey-t idézzem: Mi a helyzet?
-
tildy
nagyúr
Nem én tettem, hanem egy ismerősöm.De elég közeli emberke volt.Azóta ilyen vagyok, régen valószínű én is eltettem volna ksi érték esetében, nagyobb értéknél(>5000)) viszont megpróbáltam volna megtalálni a gazdáját.
És igen, meglepett, hogy mindeni ezt tenné.Pont úgy , meglepett, ahogy norvégiában az, hogy minden elhagyott tárgy ott hevert a földön és senki nem vette fel.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Ismeritek azt a novellát a boldog békeidőkből, amikor a gyerkőc együtt villamosozik apukával, aztán amikor leszállnak, apuka széttépi a jegyet. Fiacskája kérdi, hogy miért tette, hiszen nem is jött a kalauz, legközelebb is lehetne ezzel utazni. Mire apuka csodálkozva néz a fiára (mint ha elrontotta volna a nevelését), ''Hiszen leutaztuk!'' - mondja.
Ez csak úgy eszembe ötlött... :) -
tildy
nagyúr
-
rog
addikt
hány emberről van szó? 5-6..
amikor bokán ütögetted magad, akkor te is úgy cselekedtél, amit most elitélsz. fogd fel úgy hogy ők még ott tartanak ahol te voltál akkor. majd bokasérülés után veled fognak egyet érteni.
azt mondd meg inkább, hogy 2mb-s emailt tudsz-e fogadni az adataidnál megadott címen, mert találtam egy izmos uml doksit. ja magyar nyelvüt. -
tildy
nagyúr
Hát ilyen esetben inkább nem. Csak elég közel üttöttem már meg hasonló miatt a bokám.azóta én talált tárgy ügyben próbálok becsületes lenni.De senki nem áll mellém.Mindenki mindent eltenne.Ebből van elegem:(:(:(:(((
Sőt még kárörvendenek is rajtam.Ez az ami betett.Ennyi.
Egyébként oda már többet nem írok, sőt ide sem.Ennyi.
Peliscan: én csak javasoltam mit tegynen.Nem mondtam , hogy nekem van igazam, és csak és kizárólag, hanem nemtetszésem fejeztem ki.A véleménynyilvánítás meg mindenkinek szabad joga.Most így jártam, senki nem állt mellém.LEsz ez még így se.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Úgy döntöttem jegelem magam pár napra.Tudjátok, a mimóza lelkem miatt.Legrosszabbul a tapsikolós smiley esett. Elegem van az itthoni mentalitásból, pakolok, csomagolok, visszamegyek norvégiába.Ott legalább becsületesen lehet élni...Amíg meg nem jellennek a magyarok.
Sziasztok.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sorozatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest